Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Shar Pei almayı düşünüyorum ama pek fazla bilgim yok nerede bulabilirim ve sanırım duyduguma göre bunlarin fazla büyümeyen cins leri varmış yani büyüdükçe buruşuklukları kaybolmayanlari varmış ne kadar dogrudur araştırdımda pek birşey bulamadım yardımcı olursanız sevirim :) =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Pug düşün bence daha sağlıklı bir tür Shar Pei'ye göre biz de kız arkadaşımla Shar Pei alıcaktık da, o yüzden Pug da bir alternatif olsun senin için =) Shar Pei bilmiyorum derisi biraz hassas sanırım bilen birileri yazar bir şeyler.. edit: PUG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bakımı biraz zormuş yılda 2 kere tüy döküyomuş ve haftada 2 kez taramak gerekiyomuş evde bakıcagım için ve aileminde en sevdigi köpeklerden biri oldugu için biraz daha avantajlıyım bu konuda yoksa gidip husky yada boxer almayı düşünüyodum. Tuvalet egitiminide çok hızlı bi şekilde ögreniyomuş araştırdıgım kadarıyla benim için tek sorun derisi kat kat oldugu için bakımı biraz zor olucagı onlar için özel pudralar almam gerekicek sanırım pug lari sevmiyorum ya Shar Pei nin yerini tutamaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 abi bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 michelin köpeği işte abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 sürekli cildi hastalanır ve kokar bu köpek iyi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 İzmirde oturuyorsan bi gün buluşalım gidelim bizim veterinerin köpeği sharpei cinsi yavrulamıştı..açıkcası bütün yavrular satıldı en sona senin dediğin gibi minyatür bi yavru kaldı adınıda cüce koymuşlardı almayı düşünürsen şahsen izmirdeysen irtibat kurman için yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Türünün shar pei olduğunu öğrenene kadar buruşuk köpek diyordum ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 abii bu nasıl bişey ahah derisini gererek parçalarım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 puglar da süpermiş yalnız ahah d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 sharpei daha buruşuk asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 pug da daha seksi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 pitbull daha güçlü asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 golden daha salyalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 çiçi vau vau daha çirkin asdasd (yazılışınıbilmiom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 alman kurdu çok süper k9 oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Amerikan Collie de Lessie oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 boxerlar da iri ama korkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 danualar da midilliyle kapışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 dalmaçyalıdanda kürk olur asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Benim kedim hepsini döver! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 benim hamsterda tek parmağıyla kedini öldürür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Bence orc lord yada irin bu topiği kitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bi topic dede geyik yapmasanız olmuyo işiniz gücünüz geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 geyikte alabilirsin tabi abi oda bi alternatif ama hiç beslemeden doğrusu X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar