Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Bilgisayar 1 saat önce normal seyrinde çalisir iken nasil ve ne sebepten oldugunu bi türlü anlayamdigim sekilde monitöre görüntü ulasmamakta.monitör calisiyor(ilk acma tusuna bastigimda DIGITAL basligi altinda power saving mode yazisi 3sn durduktan sonra uyku modunu geciyor galiba-isigi maviden turuncuya geciyo).fakat sistem normal çalisiyo acildiktan 1-2 dk sora alt+f4 k yaptigimda pc kapaniyo. ne olmus bu pc ye fikri olan varmi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 help me pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 voltaj sorunu yaşandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 hayir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yok hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yokmu yardim edebilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 monitorun kablosu cikmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 anlattığına göre ekran kartından monitöre bağlantı yok monitörünün kablosuna bak, gerçi kalın ama ezilme falan olduysa yapabilir çıkarıp taktıysan daha çnce pinlerin ezilip yamulmadığından emin ol, yamulmamışsa bile tozparçası varsa pinlerden birinin ucunda yapabilir, temizlerken islemci pinlerine toz girdiğinden açamamıitım bilgisayarımı :D orada da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 kablolariyla filan ugrastim yok olmuyor ya bide dediginiz gibi pinleri kontrol edeyim bakiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 arada 1 saat gibi bir süre var acip kapatmamla tikirinda calisiyodu sora böle oldu simdi kablolari söküp kontrol ettim hic bisey degismedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 kablonda eziklik var mı peki, ağır birşeye maruz kalmış mı? ya da voltaj oynadı mı? ekran kartı da gg olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yok kablonun durumu cok iyi serbest ezilme büzülme yok. gg ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yani gitmiş, yanmış olabilir arkaşım, ki muhteelen öyle, kabloda sorun yok diyorsun. varsa bi arkadaşından ekran kartını al onunkini tak dene, o şekilde açılırsa, ekran kartın gitmiştir evet, eğer hala açılmıyorsa ilahi bi kudret istemiyor o monitörün görüntü vermesini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ne günah?m vardi Allahim :D (dediklerinide deniyecem sora dönecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mavardi said: fakat sistem normal çalisiyo acildiktan 1-2 dk sora alt+f4 k yaptigimda pc kapaniyo. ne olmus bu pc ye fikri olan varmi ??? ekran kartında bir sorun olsa windows açılmazdı diye düşünüyorum. bence başka bir monitörle dene. aslında ben kablo konusunda da ısrarlıyım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 abi kabloda ezilme vs yok,çikardim temizledim tekrar taktim olmuyor,dediklerinizi bu aksam deniyecem aksama veya yarina gelismelerden sizi haberdar edecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 çıkış veya girişte bir problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 dedigim gibi oralari kontrol ettim sonuc degismedi,isin asli pc benim degil yoksa acacam ekran kartinada bakicamda yemiyo o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Kasayi acmak istemiyorsan monitoru baska bi yerde deneme imkanin varsa;bu problemin ekran karti mi yoksa monitorde mi oldugunu anlaman acisindan bi fikir verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ders calisiyorum bu sebeple hemen cevap veremiyorum, deniyecem onu kesinlikle,o sekilde (kasadanmi,monitördenmi,donanimdanmi,yazilimdanmi bilinirse) daha faydali olacaginizi umuyorum yardimlariniz icin sagolun parmaklariniza saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar