Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kasadan monitöre görüntü ulasmiyor yardim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilgisayar 1 saat önce normal seyrinde çalisir iken nasil ve ne sebepten oldugunu bi türlü anlayamdigim sekilde monitöre görüntü ulasmamakta.monitör calisiyor(ilk acma tusuna bastigimda DIGITAL basligi altinda power saving mode yazisi 3sn durduktan sonra uyku modunu geciyor galiba-isigi maviden turuncuya geciyo).fakat sistem normal çalisiyo acildiktan 1-2 dk sora alt+f4 k yaptigimda pc kapaniyo. ne olmus bu pc ye fikri olan varmi ???
Mesaj tarihi:
anlattığına göre ekran kartından monitöre bağlantı yok

monitörünün kablosuna bak, gerçi kalın ama ezilme falan olduysa yapabilir

çıkarıp taktıysan daha çnce pinlerin ezilip yamulmadığından emin ol, yamulmamışsa bile tozparçası varsa pinlerden birinin ucunda yapabilir,

temizlerken islemci pinlerine toz girdiğinden açamamıitım bilgisayarımı :D orada da olabilir
Mesaj tarihi:
yani gitmiş, yanmış olabilir arkaşım, ki muhteelen öyle, kabloda sorun yok diyorsun.

varsa bi arkadaşından ekran kartını al onunkini tak dene, o şekilde açılırsa, ekran kartın gitmiştir evet, eğer hala açılmıyorsa ilahi bi kudret istemiyor o monitörün görüntü vermesini :P
Mesaj tarihi:
Mavardi said:
fakat sistem normal çalisiyo acildiktan 1-2 dk sora alt+f4 k yaptigimda pc kapaniyo. ne olmus bu pc ye fikri olan varmi ???

ekran kartında bir sorun olsa windows açılmazdı diye düşünüyorum. bence başka bir monitörle dene. aslında ben kablo konusunda da ısrarlıyım ya.
Mesaj tarihi:
abi kabloda ezilme vs yok,çikardim temizledim tekrar taktim olmuyor,dediklerinizi bu aksam deniyecem aksama veya yarina gelismelerden sizi haberdar edecem
Mesaj tarihi:
ders calisiyorum bu sebeple hemen cevap veremiyorum, deniyecem onu kesinlikle,o sekilde (kasadanmi,monitördenmi,donanimdanmi,yazilimdanmi bilinirse) daha faydali olacaginizi umuyorum yardimlariniz icin sagolun parmaklariniza saglik
  • Yeni Oluştur...