Buyse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Absolut said: Totemsiz dalıp fearla kesti demek, işte hayatın tadı. Ayrıca trinketin yok mu? Rogue a daldım fear atamadan kesti. Rogue yerine bütün sınıfları yaz gitsin. Raporların linklerini alabilirmiyim warlockların 2200 DPs olup diğer sınıfların hepsini ezip geçtiği. Yani verdiğin DPSe göre oran orantı yapıcam. abi warlockların ağlaması da bir başka oluyormuş hakketen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Bu arada 2500 dPSli 2200 DPSli warlockların illidian fight dışında 2000i gemişlikleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yahu ne kasıyosun ki aha yukarıda 2500+ dps locklar var, yapılabiliyor yani ? bana illidan fightında 2 adet mage bulsana 2500+ yı geçmiş.. senin verdiğin linkteki locklar noob ise banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Buyrun 4500 DPSli WArlocklar 4500DPS aman tanrım butun warlcoklar DPS delisi Ayrıca burda mage geçmiş warlocku sen onu açıkla esas mirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 @ Buyse ahah cok garip evet :) az önce official forumlarına baktım da bu notlar gerçekse reroll çekeceklermiş :) cry moar demekten başka bişi bulamıyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Nerf yememiş sınıflar nasılda rahat konusuyor. Ama gun gelir sizleride goruruz son 10 patch nerf yiyip ne diyor olcaksınz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Absolut said: Buyrun 4500 DPSli WArlocklar 4500DPS aman tanrım butun warlcoklar DPS delisi Ayrıca burda mage geçmiş warlocku sen onu açıkla esas mirim.üBuna açıklama gelmedi ama gelmez zaten doğal :)çünkü delivered. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Absolut said: Nerf yememiş sınıflar nasılda rahat konusuyor. Ama gun gelir sizleride goruruz son 10 patch nerf yiyip ne diyor olcaksınz :) ne classmıs nerflene nerflene hala bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 tabi 2.0'a kadar da her patchle bufflanıp abaran class da lock değildi di mi ? bilmem kac patchdir nerfleniyor ama hala da sağlam durumda olan bir classdan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Anlamadığınızda bu zaten WArlocku nerflemesinler sizleri bufflasınlar. Siz oynamayı öğrenin diye kuşa dödük hala 6 ay 1 yıl önceki warlock ile düşünüp ona göre yazıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Absolut said: Absolut said: Buyrun 4500 DPSli WArlocklar 4500DPS aman tanrım butun warlcoklar DPS delisi Ayrıca burda mage geçmiş warlocku sen onu açıkla esas mirim.üBuna açıklama gelmedi ama gelmez zaten doğal :)çünkü delivered. seni Reliquary of Souls combatını okumaya davet ediyorum. http://www.bosskillers.com/cgi-bin/bbguild/index.cgi?action=view_guide&guide_id=134&sid=t477tiLmPM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Xo said: yahu ne kasıyosun ki aha yukarıda 2500+ dps locklar var, yapılabiliyor yani ? bana illidan fightında 2 adet mage bulsana 2500+ yı geçmiş.. senin verdiğin linkteki locklar noob ise banane Sen kendi yazını oku yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 tamam yahu ne kasıyorum ki, warlocklar en sümsük class abso öyle ki bizim locklar tanklarla kapışıyor dps de felan artık bu nerfden sonra charları siliceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 En sümsüklükle alaksı yok. Sadece düşündüğünüz gibi değil o kadar. 2 tane 2500 DPSli warlock olması (kaldıki o guildin hepsi saçma sapan itemlı insanlar) diğer bütün warlockları onlar gibi imba yapmaz onu diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ya da reliquary of souls combatında 4500 dps yapan mage bul :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Warlocku geçmiş mi? Geçmiş gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Absolut said: En sümsüklükle alaksı yok. Sadece düşündüğünüz gibi değil o kadar. 2 tane 2500 DPSli warlock olması (kaldıki o guildin hepsi saçma sapan itemlı insanlar) diğer bütün warlockları onlar gibi imba yapmaz onu diyorum sadece. tamam da sadece warlockları mı itemlı o guildlerin ? kim ne derse desin destro lockların pve dps'i su anda OP. dediğim gibi raide zerre buff vermeyen bir class ile kafa kafaya dps yapan bir class warlock. senin gösterdeğin 1-1.5k dps locklar noob ise ben ne yapayım, oynayan yapıyor mu ? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 KEndisi DPs claa onuda yapmasa ne için alınacak raide? hehe Warlockların bandageı benden cok healliyor diye nerf isytersin kesin yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Absolut said: Warlocku geçmiş mi? Geçmiş gerisi hikaye. geçememiş :) 4459 4403 http://wowwebstats.com/zwvqiwcbzt3pu?s=7469-7549 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 shadowstep misillemesi nasıl bufflamışlar mage'i, bu kadarı da fazla... envenom cidden şık olmuş ama yine blizzard blizzardlığını sergilemiş, 1 sene oldu insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Xo said: ya da reliquary of souls combatında 4500 dps yapan mage bul :D Yorumsuz :) 15k kusur DPsmi yapmış o mage? Ben olsam susardım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Absolut said: KEndisi DPs claa onuda yapmasa ne için alınacak raide? hehe Warlockların bandageı benden cok healliyor diye nerf isytersin kesin yakında. moblara debuff / curse atarak caster dps buffluyor, ss atıyor, hs atıyor, seed ile paşalar gibi aoe yapabiliyor ve single targeta çatır çatır dps yapabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Absolut said: Xo said: ya da reliquary of souls combatında 4500 dps yapan mage bul :D Yorumsuz :) 15k kusur DPsmi yapmış o mage? Ben olsam susardım artık ya Allah aşkına bilmediğin bir combattan örnekler veriyorsun, bi armory linki versene görelim warlockunu, progressini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Belden aşağı vurma. Ne oyle progress göster falan. Sıkışınca yön değiştirme adam gibi haklıymışsın dedigim magei buldun de olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 belden aşağı vurdugum falan yok. yukarıda ki linki oku, bak neymiş bir essence of anger combatı ve ona göre yorum yap. mage lockdan iyi dps sınıfı diye cıkıp rapor falan veriyorsun, komik vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar