demek istediğim hem debuff yerleştiren, hem raide buff ss'dir hs'dir veren bir classın pure dps classlarla dps de yarışması kim ne derse desin saçma. ben rogue oynuyorum raide dps dışında verdiğim hiçbir şey yok aksine grup buff almam lazım ki onu da adam gibi yapayım, ve bir lockun gelip benle kafa kafaya dps yapması hatta çoğu zaman geçmesi kim ne derse desin absürd ötesi.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Patch 2.4 (Yeni eklenenler)
Aynı listte 1351DPSli warlockda var onu saymıyoruz tabi :)
Totemsiz dalıp fearla kesti demek, işte hayatın tadı. Ayrıca trinketin yok mu?
Rogue a daldım fear atamadan kesti.
Rogue yerine bütün sınıfları yaz gitsin.
Raporların linklerini alabilirmiyim warlockların 2200 DPs olup diğer sınıfların hepsini ezip geçtiği. Yani verdiğin DPSe göre oran orantı yapıcam.
Dranei daha trinket icin honorum yok aksamdan aksama giriyorum günde max 4 k honor alıyorum onu da set ve silah icin harcıyorum botla kasamıyorum senin gibi kusuruma bakma
Abso orda max değeri gösteriyorlar sana min ne olur değil o warlock yeteneksiz ise ne yapak ama 2k+ mage varmı orda?
Bunları neden linklemedin peki?
Buda illidian fight
2
3
4
5 burda 1. warlcok ama 1700DPS ile hehe durmak yok 2200DPS warlocklar kaynıyo bulucaz onları
6 hala yok
7 1100DPS nerf warlockssss
4 warlock oyunda illk 3 warlockların ama gerl gorki 1600 dPs hala arıyoruz hep 2200 dps warlockları
ıhh yoklar hala
IHh hala yoklar 2200 dpsli locklar
Özellikle bol warlockluları seçmeye uğraştım ama gel görki 2200ı bırak 1500 DPSli warlock bulmak dahi zor iş yani kısacası ıhhhhh olmadı.
Buda illidian fight
2
3
4
5 burda 1. warlcok ama 1700DPS ile hehe durmak yok 2200DPS warlocklar kaynıyo bulucaz onları
6 hala yok
7 1100DPS nerf warlockssss
4 warlock oyunda illk 3 warlockların ama gerl gorki 1600 dPs hala arıyoruz hep 2200 dps warlockları
ıhh yoklar hala
IHh hala yoklar 2200 dpsli locklar
Özellikle bol warlockluları seçmeye uğraştım ama gel görki 2200ı bırak 1500 DPSli warlock bulmak dahi zor iş yani kısacası ıhhhhh olmadı.
Totemsiz dalıp fearla kesti demek, işte hayatın tadı. Ayrıca trinketin yok mu?
Rogue a daldım fear atamadan kesti.
Rogue yerine bütün sınıfları yaz gitsin.
Raporların linklerini alabilirmiyim warlockların 2200 DPs olup diğer sınıfların hepsini ezip geçtiği. Yani verdiğin DPSe göre oran orantı yapıcam.
Dranei daha trinket icin honorum yok aksamdan aksama giriyorum günde max 4 k honor alıyorum onu da set ve silah icin harcıyorum botla kasamıyorum senin gibi kusuruma bakma
Itemsız PvP yapıp ölmen benim sorunum değil. Ayrıca botla kasarım kasmam benim riskim :) Trinketsiz PvP yapıp sonra kesiyorlar beni demek ne yazık ki benim immune oldugum bi ağlama türü demicem ayıp olur bahane türü diyim.
Öne çıkan mesajlar