cs.a Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 uzun mu kısa mı>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 doğpuksznm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 GwindonSurion said: PassivE_KesH said: çok saçma ve seviyesiz bir topic bence. hiç gerek yok böyle şeylere. çok özür dileriz.. beyler kapatın pipilerinizi sen kimsinki salak bir topicte salakça birşeyi savunarak bana laf atıyorsun salak? [spo]desem olay çıkar insan ol.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Gwindon adamı tanıyor musun? Walla bitirir seni =p Öyle böyle değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 PassivE_KesH said: GwindonSurion said: PassivE_KesH said: çok saçma ve seviyesiz bir topic bence. hiç gerek yok böyle şeylere. çok özür dileriz.. beyler kapatın pipilerinizi sen kimsinki salak bir topicte salakça birşeyi savunarak bana laf atıyorsun salak? [spo]desem olay çıkar insan ol.[/spo] istediğim yerde istediğim şeyi savunurum kalvye artistliğiyle bi insan salak olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 klavye artisi olduğunu kabul ediyorsun yani? ayrıca ne gerek var böyle seviyesiz bir topiğe hemen savunmaya geçme önce bir düşün sende anlamsız bir topic olduğunu anlayacaksın. ha şimdi biri çıkar der buranın adı Garbage ıı ben bunun adınıda araştırdım çöplük demekmiş hmm hemen bir laf sokayım şuna der deli etmeyn beni! paticik'e yakışmayan bir topic çok istiyorsanız dernek kurun yazıp birbirinize pm le gönderip tatmin olursunuz. nicklerin altınada penismetre falan ekleriz ne dersiniz? pff kime anlatıyorum. edit: kalvye diyerek klavyeyi kastettiğini kabul ederek yazdım bunları hadi görüşürüz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 1- o lafı sana söyledim 2- sanane yahu istediğim konuda eğlenirim komik geldi bu konu bana da sana mı sorucam hangi konuları seveceğime beğenmiyosan seviyene uygun bulmuyosan konuyu mesaj atmazsın gider seviyene uygun konulara mesajlar atarsın sana bişey anlat diyen de yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 birde anlatabilsen belki haklısındır ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar