oktayca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 valla bilmiyorum aldımı resto drood, ben 40 dk sonra sıkıldım bıraktım izlemeyi :) gearlarda eşit ikisindede ful pvp itemi vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Yok alamaz eger olmemeye oynarsa Priest. Oldurmeye calisirsa olebilir tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sonunda lock nasıl öldü orayı kaçırdımmı ben yoksa !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Sinirlenip kasayi camdan atmis olabilir. Kalp krizi gecirmis olabilir. Butun ailesinin kansere yakalanmasini istemistim, beddualarim gercek olmus olabilir. Ama sonuc olarak 4 saat 40 dakika kosturduktan sonra takildi bir yerde. Bir sure sonra dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 -Wissy said: Yok alamaz eger olmemeye oynarsa Priest. Oldurmeye calisirsa olebilir tabii.. Dediğin gibi ölmez ama öldüremez de, dmg vermek isterse manası yalan olur, druid'İn de prieste rahat rahat su içireceğini sanmıyorum. Outlast konusunda druid çok daha şanslı priestten bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 sonunda buldum topici :) benim warlock partner ve rakip rogue aynanda öldü ben disc priestim ve adam moonkin/resto druid. adam sonunda pes etti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Kaç ratingde maç yapıyordunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 1700 küsür :) değmez ama hırs işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar