-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Oncelikle, Blade's Edge'de Druid Lock'tan sonsuza dek kacabiliyor. Birkac kez kendim bir kosede manami 0'layip yanina gidip /dance cektim. O ara birakti saldirmayi. Benim hunter ve rakip lock oyun basinda olduler. 1 v 1 kalinmis bir mac yani. Sonra gaza geldi 2 saat kosturduk. Mana Drain yaptiginda ustune kostum ki gorsun 0 manayla da outheal ettigimi. Ama anlamayan anlamiyor iste...
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Lock ya da healer classlar disinda bir sey olsa keserim zaten de iste bu eslesmede cok sinir bozucu bir sonsuza gitmece soz konusu. Benim 5 saniyelik regen tickim 1 lifebloom oldugundan yetemiyor Lock... Tabii uyuz olan healer kalsa karsida afk olur arada kendimi heallarim. Bu herif bir sure afklastiktan sonra 2 saat araliksiz kovaladi.
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 En sonunda buyuk ihtimalle bilgisayarini camdan asagi atti.
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Neden cikmadin ki, o surede 200 rating yapardin diyen arkadaslara da olayi acikliyim... Takim boost takimi. Yani win/lose cok onemli degil. 1850 yapar, parami alirim. Lakin basladi oyun iste oldu lock/hunter... Kaldik basbasa. Ben biliyorum Lock'a Blade's Edge'de sonsuza dek dayanabilecegimi. Geyik basladi. Dizileri koydum, yemegimi aldim. Sonra adam alt soktu sovdu. Benim mate de alt soktu buna dedi cik falan. Bu dedi ki `ive steel nerves lolo.`[noldu lan bebe steel nervelerine?!`.. Bizim cocuk da dedi `u've steel nerves he has unwatched 5 episodes of house md..` Biraz gerildi tabii ortam =] Sonra 1 saat kovalastiktan sonra Forte'den bir eleman var beraber arena yaptigimiz adam yalvarmaya basladi birak diye. Dedik git adamin servera guvendigi biriyle roll cekin. Kaybeden ciksin. Herif bizim cocuga rusca anlamsiz bir seyler soyleyip ardindan `I WIN` yazmis. Geri donusu yoktu...
owshit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Sende az değilmişsin ama he manayı sıfırlayıp yanında dans etmeler falan
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Eh uslu uslu durcak halim yok 5 saat =]
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Bu oyunun nasil da zararli oldugunu kanitlar bir topic oldugundan hayat veriyorum tekrar. Aman, cok takilmayin.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 noldu emekli mi oldun arenalardan yoksa?
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Haftada 2-3 saat oynuyorum, RMP'de Rogue'um =]
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Easy mode setup oynuyoruz sorun olmuyor.
raider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 yuh lan ben 4 saatte isyanbul-çanakkale yapıyorum. bide yolda sıkılırım yani heheh helal.
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 dün bir duel gördüm, dis prist ile resto drood ben bi 40 dk izledim ikisininde canı full manaları sıfır öyle takılıyolardı hayır nasıl bitecek duel bitmesinin bir mantığı yokki, bu da bi dengesizlik aslında :)
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 4 saatte Ankara-Istanbul yaparım be
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Healer vs Healer olsa zaten bir ozelligi olmazdi. Healer vs Dps[drain life/siphon life dps] olunca ilginc hal aliyor.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 oktayca said: dün bir duel gördüm, dis prist ile resto drood ben bi 40 dk izledim ikisininde canı full manaları sıfır öyle takılıyolardı hayır nasıl bitecek duel bitmesinin bir mantığı yokki, bu da bi dengesizlik aslında :) Gearlar ve yetenekler eşitse resto druid alır :P Aslında o kadar uzun sürmemesi de lazım.
Öne çıkan mesajlar