fizban Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 böyle yeni bi rpg çıkmış.. nedir ne değildir, bir oynayan eden ses etsin pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 çıkmadı babs. hatta ne zaman çıkacağı da belli değil. romandan uyarlamaymış. at üstü combat var. lineer değil ve open end diyorlar ama buna biz karar veririz ancak karar verebilmemmiz için gerekli materyal yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 oy oy dediğin gibiyse süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 çıktı oyun butun torrent sitelerinde var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 arcane seni moderatörlükten alıyorum bu yaptığın talihsiz açıklamaylan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 http://pc.ign.com/objects/717/717747.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 tam mod cevabı işte, politically correct :D trackerdan bakıp da söylemiyoruz eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 5dk kadar oynıyabildim, tutorial görevleri vs.. yaptım. Potansiyel var gibi hikaye güzelse oynanabilir, ama atla combat biraz zor alışmak lazım, normal combatta da staminanın 2de bir bitmesi sıkıcı olabiliyor, umarım lvl atladıkça kalkan bir sorundur. şimdilik gözlemlerim bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 söz sende güntekin gibi bitmiş cümle. tanrı olmak zor iştir zaten, neyse indirelim bakalım haftaya oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 atlı savaş dediğin mount blade deki gibi olur öyle tepeden değil :/ neyse bakcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Daha çok sacred la mount and blade deki atlı savaşı harmanlamışlar gibi, denk getirmek baya zor ama hızlı atlarla ve atların kontrolü yakın mesafede pek koklay değil. Hikayesi iyi diyorlar onada bitirmeden yorum yapamıcam, umarım açıklarını kapatıcak kadar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 dün çıktı fiziksel olmayan versiyonu bildiğin gibi =D arcane said: çıkmadı babs. hatta ne zaman çıkacağı da belli değil. romandan uyarlamaymış. at üstü combat var. lineer değil ve open end diyorlar ama buna biz karar veririz ancak karar verebilmemmiz için gerekli materyal yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 minigun var demişler, yazının sonrasını okumaya gerek duymadım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Minigun var belki ama, ben save edemiyorum artık oyunu :/ sanki bug manyağı olucakmışım gibi geliyor daha fazla ilerlersem, korkuyorum8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 o crack ten kaynaklanan bi problem. çözülüyor(muş) yeni cikan cracklerle. ben cok ilerlemedim o acidan ihtiyac duymadim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 O kadar çok bugla karşılaştımki 20dklık bölümü 2 saat oynamışımdır. Gerçek çıkış tarihine kadar sildim, düzgün bir halini satın alıp oynarım daha iyi. Yanlız bir kaç yerde okudm 3-4 saat oynadıktan sonra bile hala modern teknolojiye ait hiçbirşey görmemiş millet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 oyunun web sitesi açılmıyo, release date kasım 2007 gözüküyo, ama rlslogda oyun hakkında 230 yorum var, fix iyle gayet güzel oynuyorlar. bu ne arkadaşım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar