Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Diğer başlıklarda sorun oldu. Kermit amcadan izin alarak 2 topiği birleştirip tekrar açıyorum Bütün animelerimi usb hd lere taşıma kararı aldım ve şimdilik ilk çantamı taşıdım. Amacım bunun ticaretini yapmak değil, sadece yaptığım masrafın bir kısmını karşılayabilmek. Çanta 1 http://img.photobucket.com/albums/v311/ammet/1-7.jpg http://img.photobucket.com/albums/v311/ammet/2-5.jpg Bu çantadaki dvdlerin markaları philips maxell vs çok az da başka markalar var. Toplamda 77 dvd var ve içlerindeki animelerin ss lerini aldım. Ayrıca tüm dvd leri ayrı ayrı hd ye aktardığım için falso bir dvd yok =) 100 dvd kapasiteli bir çantanın içinde direk kargo ile yollayacağım. Çanta 2 http://img.photobucket.com/albums/v311/ammet/4-1.jpg http://img.photobucket.com/albums/v311/ammet/3-2.jpg Bu çantadaki dvdlerin markaları philips maxell ve verbatim. Toplamda 77 dvd var ve içlerindeki animelerin ss lerini aldım. Ayrıca tüm dvd leri ayrı ayrı hd ye aktardığım için bozuk bir dvd yok =) 100 dvd kapasiteli bir çantanın içinde direk kargo ile yollayacağım Aklımda bir fiyat yok malesef. Fiyatı konuşuruz anlaşırız vs. Animelerin kalitelerine gelince, mümkün olduğunca en güzel sunumları toplamaya çalıştım. Bir animenin kalitesini merak ediyorsanız ayrıca ss yollayabilirim msn den. Dediğim gibi bunun ticaretini yapmıyorum. Burda sattığım kendime çektiğim yedekler. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 orjinal dvdlerini mi satıyon animelerin bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 yassah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 arkadaşlar yasak mı değilmi henüz bi karar alınmadı.animeler biraz farklı konuya girdiği için. adminlerden de kesin bi cvp alamadım. arkadaşa ayıp olmasın diye kesin bi cvp alana kadarda topic açık kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Türkiye'de herhangi biri yayınlanıyorsa yasak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 hentai varsa arşivde onlar yasaldır aga, tr'de yayınlamıyolar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 öm attım lop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 araya kaynayan 1 kaç tane hentai var malesef =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Dvd başına 1.33 ytl gibi bir fiyat koysam nasıl olur sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 kermit said: arkadaşlar yasak mı değilmi henüz bi karar alınmadı.animeler biraz farklı konuya girdiği için. adminlerden de kesin bi cvp alamadım. arkadaşa ayıp olmasın diye kesin bi cvp alana kadarda topic açık kalacak. öyleyse ben de açarım konu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 bu işe emek veren fansub gruplarının dediğine göre satılması yasak ve kiralanmasıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 boş dvd aliyormuş gibi düşünseniz nasil olur ? arkadaş eğer anime satıyor olsa zaten kopyalayıp satar di mi arşivini satmaz. okadar para vermiş dvdlere almış şimdi çöpe atmak tabi ki israf. anime manyağı olmasam alirdim ama zaten zilyon gb anime var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Benim de normalde başımdan savmam gereken 100lerce DVD oluyor ben hibe topic'inde beleş dağıtıyorum. Ama arkadaşın kendi kararıdır, saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 squ nun da dediği gibi boş dvd alıyormuş gibi farzedin. Öyle internetten ücretsiz olarak indirdiği şeyleri (divx mp3 vs) satıp kar amacı güden biri değilim. Yoksa 13 bölümlük bir hellsing dvd sini 10 ytl ye satan manyaklarda var. Amacım dvd de zaten yedeğim varken üstüne harddisk de aldığım için oluşan zararı karşılamak. Bende hibe etmek isterdim ama malesef buradan gelecek 3 kuruş para bile benim için önemli. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 dvdler dursun köşede. hdlerde yeni indirceklerini taşı. anime indirmeyi bıraktın mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Hepsini almak isteyenlere tanesini 1 ytl den vericem dvdlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Hepsini almak isteyenlere tanesini 0.82 ytl den vereceğim =) Boş dvd fiyatı nerdeyse ki dvdlerin hepsi adam gibi verbatim maxell philips felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar