PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ninjaturtles said: prudent evet laf olsun diye soylemistim.peki sen hangi skten amacla yaziyosun, birine takiyim da kavga ediyim diye mi dusunuyosun veya birine laf gecirip level atliyim diye mi ugrasiyosun? yoo? peki sen bi mesaj göriyim de ciddiye alıyım hemen olay çıkartıyım diye mi uğraşıyosun? illa smiley koymak zorunda mıyım yanlış anlaşılmasın diye? al :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yanlis anlasilmaymis of be her neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 tüh ulan yine ayarlaşamadık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 geçen sene bi alkol koması yaşadım bende. sabah bi kalktım gözler kıpkırmızı. hatta bobbordo (nası yapılıyo lan bordonun pekiştirmesi). gözlerde yarım açılıyo falan. korktum bayağıııı nese gittim doktora falan kusarken gözün arkasındaki damarları çatlatmışsın dedi. oha dedim doktora. umursamadım diplomasını falan. utanmasan hadi lan y.rram dicektim demedim. sonra göz damlası verdi ben 1 ay mezarında zk.lmiş vampir gibi gezdim. sözün özü yani toparlarsak (tu sam ap) alkol her kötülüğün anası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Rakursi said: Hemen doktora git,göz bu şakaya gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Damar çatlayınca bi tek omu oluo oww yea uğraşmadan emo olmak gibi bişi Dipnot : Bu arada bi randevu aldım geçen hafta anca bu c.tesi ye verildi gidicem belki gözümdeki olay geçti ama gitmesemmi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 toktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar