BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Sonunda kendi sitemi hazırdan olsa yaptım. eleştirilenizi de beklemekteyim. ziyaretlerinize açıktır: The Eternal Escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 hayırlı olsun, tebrikler guzel fotograflar,paris son fotograf ozellikle cok begendim.eline saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Fotograflar hos ve basarili ama websiteyi begendim acik olacagim ne bileyim fotograflarinin yaninda basit kacmis cok. Isigin bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bir kaç fotoğraf daha ekledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 fotoları başarılı buldum bende. iletişim tasarım filan mı okuyosun/okudun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Görsel iletişimcisin büyük ihtimalle. Eleştrilerim sert gelebilir belki ama sen alınma. Bu senden değil,Türkiye'de görsel iletişim eğitimi veren okullardan kaynaklanıyor daha çok. Görsel İletişim bölümleri nedense grafik olmaya çalışıyor. Ama grafik değil işte,görsel iletişim tasarımı. Grafik tasarım çok farklı birşey. Öğrencileri grafik tasarım'a kaydırıyorlar. Orada verilen farklı,grafiğe göre eksik,sanatsal olmayan eğitimi alan öğrenci grafik tasarıma yönelirse fena bocalıyor. Görsel iletişimci değilsen dikkate alma... Characters kısmına baktım ve beğenmedim. Desene yeteneğin yok sanırım. Yaratıcılık bağlamında da birşey vermiyor. Fotoğraflara baktım. Manipülasyon olan portre,Müze,dönmedolap fotoğrafların güzel olmuş. Posterler özellikle birincisi,gözü çok yoruyor. Ve tipografiler tamamen hatalı. Printed'da Yüzyüze'de tipografi iyice uçmuş,feci hatalı. Nasıl basmışsınız bunu hayret açıkçası. Yapılacak olan çok basit bir düzeltme,gözünü veya başkasınınkini rahatsız etmiş olması gerekirdi. İşte bu en başta yazdığım konuyla alakalı. Motionları yorumlayamayacağım,henüz o konuda yeterli birikime sahip değilim. Umarım yardımcı olabilmişimdir,iyi çalışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 evet görsel iletişim tasarımı okudumda okuldan birşey almadım zaten. memnun değildim okuldan ama okudum işte. okulda da hocalar ın çoğu.. neyse yorum yapmayayım bu konuda. ne varsa zaten ordaki okumadna öncede olabilicek şeylerdi belkide. ama bazı şeylerde ilk defa bu kadar ağır eleştiri aldım enterasan geldi. karekterlerin olduğu kısım zaten 1 haftalık çalışma içerisinde yapıldı. yani canı sıkıntısından oturup kursta derste karaladğım şeyler :) elle çizimim eskiden güzeldi yani zamanla bunuda unuttum diyim. yani bir çok street art kitabım veya bu tip stciker veya oyuncak tarzı kitaplarım var onlara benzer şeyler yani. anatomik olarakta saçma sapanlar orasıda var. neyse yeni fotolar da eklicem zaten. değişik şeyler çıktı dosyalardan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Askerdeyken siteyi bir şahsiyet benim iyiliğim için hacklemiş. Bende en baştan yapmak zorunda kaldım ama eskisine göre çok daha iyi oldu en azından. Baı şeyleri daha iyi anlayarak yaptım. Geçen aylarda yeniden aktif hale getirdim. Yeni fotoğraflar ekledim vs vs Fotoğraflarda ps kullanmamaya çalıştım ki çoğunda tek ps çerçevesi oldu. Bazıları analog, bazıları ise dijital makine ile çekildi. Zamanla güncellemeye çalışıyorum. eleştrilere ve önerilere açığım. Zaten yukardaki efsane giydirmeden sonra sanırsam herşeyi kaldırabilirim :) The Eternal Escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 eline sağlık hoş olmuş bence, lezzetli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 gemi fotoğrafını 70'ler fotoğrafı gibi eskitmişsin, güzel olmuş. böyle eskitilmiş bir resmin üstüne sarı arkaplanlı font kullanman zekice olmuş, pastel renk üstüne pastel renk kullanmışsın. ama sanki arkaplanlık resim değil gibi, çok parlak geldi bana bir anda. yani karartılmış bir resim sonuçta ama belki de geminin siyah tabanından dolayı öyle gelmiş de olabilir. üstteki siyah yazılar okunmakta biraz zorlanıyor, daha büyük bir font kullansan daha belirgin olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Hiç bir fotoğrafı eskitmedim :D orjinali öyle onun hehe back Evet o kısımdaki siyah yazı konusunda haklısın. Fontu büyütünce de çok büyük geliyor bana işte. Beyaz olunca da yukarısı okunmuyor. Orda yazılardan çok videolar önemli diyip öyle bırakmıştım zaten. Eskisine göre daha içime sindi işte. Eskisi beyaz fon, mavi font filandı böyle. Adam gibi bir şey olduğu için mutlu oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 eskitme yoksa ilginç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar