Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurt Dışı Çıkışlarımız;

kickass

Öne çıkan mesajlar

ne sallamasından bahsediyorsun sen ? telekomdan gelen resmi açıklamaların hepsi gerçekleşti. Lütfen çocukca bakmayın şu olaylara artık[signature][hline]Be nice or be gone..

[Bu mesaj canerg tarafından 28 January 2004 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben telekomu ciddiye almayı uzun süre önce bıraktım.asıl sen çocukçca bakma olayları,gözlerini aç gerçekleri gör!2 ayda nasıl şu andaki internert kapasitesinin 204 katı daha hızlı servis sağlıyabilierler!şu andaki imkanlarla biraz zor eliyor.tabi umarım tükürdüğümü yalarım.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone!
Sosyal ağlarda paylaş

yahu cezayir depreminde normale dönmeleri 2 ay aldı.sadece 1.5 ay ezik bi hatta sahiptik.ne gb i ne terabyte ya.....yapsınlar aklışlayalım.ama o da eğer şu meşhur "adsl yaptık nasıl ama beğendiinzimi .ancak portlar bozuk ha bi de 10 kb anca çekiyosun,up dan bahsetmiyorum bile" olayına dönerse çok güleriz

[Bu mesaj behran tarafından 28 January 2004 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

doğru behran benim beklediğim böle bişi geçekleişse bile:

-yapılan harcamalar nedenyile kablo ve adsl'nin üretlerine %450,dial up kontör ücretlerine %199 oranında küçük bir zam yapmak zorunda kalmışızdır,eh işiniza gelirse.
,
demeleri,tt bu,her ey beklenebilir.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone!
Sosyal ağlarda paylaş

isterse 1.5 zarttrilyonbyte hızında olsun yurtiçi yurtdışı, benim bağlantım hızlanacak mı? bana verilen servis kalitesi artacak mı ya da fiyatlar düşecek mi? o beni ilgilendirir, ki bu saydıklarımın üçünün yakın zamanda olacağıın hiç sanmıyorum.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
canerg, 28 January 2004 22:48 tarihinde demiş ki:
peki gençler sonra gelip oha niye bu kadar hızlıyız demeyin

kabloya girdiğim 3 yıldır herşey giderek daha kötü hızlar da daha yavaşladığından bi anda tam tersi bi olaya inanmak zor geliyo açıkçası.ama hızlanırsa tabiki sevinirz,[signature][hline]me me me....me too
Sosyal ağlarda paylaş

canerg birkere şunu söyliyeyim. Burdaki herkez tabiki hızlanmasını istiyor yani ama şu ana kadar yapılanları göz önüne alarak bunlar hayal gibi geliyor, tepkilerin nedeni o..

Benimde şahsi fikrim yarın yeni bir açıklamayla yine bir kabloyu koparacaklar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...