kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Sanırım şu saatlerde yurt dışı çıkışlarımızı genişletiyorlar biraz aksama yaratıyorlar ama olsun..[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 dogrumu cidden? nerden haber aldin? obareyy *!sevinc cigliklari atar* eminsin dimi?[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 inanmam :D sahimi harbici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 En son hissetiğimde çıkışlarımız artmıştı gene hissediyorum :)[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Bu ay sonu 5 Gb Nisanda 1.4 Terabayt !!![signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 oha terabayt? cok yabanci bi kelime bize :)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 1 Terabayt = 1024 Gb :D ama ben inanmam 5Gb tan nası 1 Terabayta çıkılır beh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 5gbit olucagina inanirimda terabyte mumkun degil. en azindan "turk telekom" yapamaz. :)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Yalan. İnanmam. Cııık, cııık. Hayatta olmaz. Yane bu 128kb kablo ile 8 de 1 kuralından kurtulacaz mı demek oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 vallahi yapıcağına inanırımda 2 ayda yapıcağına inanmak zor[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yavaş sallasınal yada sallamdan önce "fire in the hole!"diye abağırsın lar.bu ne bea![signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 vallla 5 gb bile bana zor geliyo bu telekom için[signature][hline]me me me....me too Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ne sallamasından bahsediyorsun sen ? telekomdan gelen resmi açıklamaların hepsi gerçekleşti. Lütfen çocukca bakmayın şu olaylara artık[signature][hline]Be nice or be gone.. [Bu mesaj canerg tarafından 28 January 2004 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ben telekomu ciddiye almayı uzun süre önce bıraktım.asıl sen çocukçca bakma olayları,gözlerini aç gerçekleri gör!2 ayda nasıl şu andaki internert kapasitesinin 204 katı daha hızlı servis sağlıyabilierler!şu andaki imkanlarla biraz zor eliyor.tabi umarım tükürdüğümü yalarım.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ya TTnetin her dediğine inanırsanız ohooooo-o Bırakın bu ayakları.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yahu cezayir depreminde normale dönmeleri 2 ay aldı.sadece 1.5 ay ezik bi hatta sahiptik.ne gb i ne terabyte ya.....yapsınlar aklışlayalım.ama o da eğer şu meşhur "adsl yaptık nasıl ama beğendiinzimi .ancak portlar bozuk ha bi de 10 kb anca çekiyosun,up dan bahsetmiyorum bile" olayına dönerse çok güleriz [Bu mesaj behran tarafından 28 January 2004 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 doğru behran benim beklediğim böle bişi geçekleişse bile: -yapılan harcamalar nedenyile kablo ve adsl'nin üretlerine %450,dial up kontör ücretlerine %199 oranında küçük bir zam yapmak zorunda kalmışızdır,eh işiniza gelirse. , demeleri,tt bu,her ey beklenebilir.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: mountaindew, 28 January 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Yalan. İnanmam. Cııık, cııık. Hayatta olmaz. Yane bu 128kb kablo ile 8 de 1 kuralından kurtulacaz mı demek oluyor? yani ne demek bu ? hızımız ne olacak ? 128 k ile mi çekecez ? hehe açsana şu konuyu bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 isterse 1.5 zarttrilyonbyte hızında olsun yurtiçi yurtdışı, benim bağlantım hızlanacak mı? bana verilen servis kalitesi artacak mı ya da fiyatlar düşecek mi? o beni ilgilendirir, ki bu saydıklarımın üçünün yakın zamanda olacağıın hiç sanmıyorum.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 peki gençler sonra gelip oha niye bu kadar hızlıyız demeyin[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ya simdi bu yurt disi cikislarimizin kac oldugunu ogrenebilceigmiz bir site yok mu dur gelismeleri ogrenebilceigmiz bir site yokmudur ? ne nedir ne oluyor[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bilmiyorum bilgi vermediler ttnetin yurtdışı çıkışlarını göstere sitede şifreli demekki sakladıkları bişiler var?[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: canerg, 28 January 2004 22:48 tarihinde demiş ki: peki gençler sonra gelip oha niye bu kadar hızlıyız demeyin kabloya girdiğim 3 yıldır herşey giderek daha kötü hızlar da daha yavaşladığından bi anda tam tersi bi olaya inanmak zor geliyo açıkçası.ama hızlanırsa tabiki sevinirz,[signature][hline]me me me....me too Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 peki neye inanmak istiyorsanız ona inanın[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 canerg birkere şunu söyliyeyim. Burdaki herkez tabiki hızlanmasını istiyor yani ama şu ana kadar yapılanları göz önüne alarak bunlar hayal gibi geliyor, tepkilerin nedeni o.. Benimde şahsi fikrim yarın yeni bir açıklamayla yine bir kabloyu koparacaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar