Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mp3 player problemi(acil)

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

bir adet samsung yp u1'im var bir yılı aşkın süredir problemsiz kullanıyorum.Ancak bir hafta kocaeline gittim geldim sorun oldu değiştirme yapamıyorum içinde çünkü açamıyorum.
bilgisayara taktığımda normalde otomatik olarak bilgisayar kendisini tanır ve bi flash bellek gibi kullanıma açardı ama şimdi bilinmeyen aygıt diyor ve kalıyor öyle..şarj oluyor bilgisayarda(ki eğer usb1.0 falan olsa o dahi olmuyor normalde,yani tanınmadn şarj da olmuyor alet) ama açamıyorum değiştirme/ekleme/içinden alma vs yapamıyorum.Acil yardım diyorum,yolculuk öncesi yenilemem gerekmekte.
Sosyal ağlarda paylaş

aygıt yöneticisinden (bilgisayarım sağ tık, özellikler, oralarda bir yerde) soru işareti olan potansiyel olarak mp3 playerın olan hedeyi bul, kaldır. ondan sonra tekrar tak, tanısın diye dua et. tanımazsa hızlıca yerinden kalk, koşar adımlarla mutfaga git, bir bardak ılık su iç. soğuk içme hasta olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

onları zaten yaptım..ayrıca soru işareti değil sanki yüklemişcesine, bilinmeyen aygıt olarak sanki markası modeli oymuş gibi görüyor..internetten firmware update için driver çektim ama o da önce tanısa da sonra güncellesem ayağı çekiyor..Su içemem şimdi =/ mod değil misin arkadaşım çözüm bul bana =/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...