wastiee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 belki biliosunuz, belki bilmiyosunuz, athena temsil edicek eurovisionda turkiyeyi bu sene; uc tane aday sarkilari vardi, trt1'de iste bi haftadir falan [tam bilmiorum ne kadardir, bi kac gun once gordum ben] oylamasi vardi, bugun secildi bi tanesi iste, oylara gore. sarkilar http://www.eurovisionturkey.net/portal/index.php?newlang=turkish adresinden indirilebilir; i love mud on my face %10 easy man %11 for real %79 oy aldi, bu aksam aciklandi trt1de[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ötekilere göre daha güzel bi şarkıydı normal sonuçlar bence. ama yine de geçen seneki gibi bi 1.lik veya bi derece zor gibi sanki..[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bu sene sonuncu olabiliriz :)[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Zaten birincilik imkansız gibi bişey çünkü daha önce de kimseye iki sene üstüste birinciliği vermemişler[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 90larda irlandanın üst üste 3 birinciliği var daha öncesinde de sanırım lüksemburgun 2 birinciliği vardı gene ard arda ama tabi işimiz daha zor olacak ayrı mesele[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 for real en iyisiydi zaten aralarindan.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ben yükleyemiyorum şarkıları ya...[signature][hline]Rangermania ICQ Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Dojorel, 25 January 2004 13:12 tarihinde demiş ki: for real en iyisiydi zaten aralarindan. bence de öle nakarat bölümü falan güzel baya. iş aslında sahne performansında bitiyo sanki.[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bencede..mesela biz bana göre şarkıdan çok sahne performansı ile aldık.. bu arada logo güzel olmuş(eurovision)...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Az önce dinledim şarkıyı fena değilmiş alında. Şiveside güzel.[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Kusura bakmayın ama bence bu yarışmada 5 inci filan ancak oluruz. Bayhan cıkacaktı . Death metal söylüyecekti.hiç değilse ilk 3 e girerdik bence.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 sarkilar nerde bi tek for real var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 başarı hayal olr bunlar normal o tip insanlarn sevicei parçalar deil pop müzikler bu konuda malesefki üst sıralarda oluo[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ya şarkı iyi hoş ta eurovision mantığına aykırı..eurovision abba benzeri pop şarkılarının yarıştığı bi yarışmadır arada bir dğişik şarkılar çıkıp başarılı olsa da athena tür olarak uymaz zaten..neyse zor ama işallah iyi bi derece yaparız mahçup olmayalım elin adamlarına. :)[signature][hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ya bitek for real'ı bulabildim. Diğerlerini siteden kaldırmışlar.İçinizde çeken varsa bi yere upload edebilirmi,çeksek biz de...[signature][hline]Rangermania ICQ Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 inmiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 "i love mud on my face" favorimdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 athenayı severim ama eurovision dan umutlu değilim bu sene[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: melun, 27 January 2004 00:13 tarihinde demiş ki: "i love mud on my face" favorimdi . evet güzeldi ama sanki biraz ağırımsı kaçardı..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bencede seçtiikerli parçalar güzel değil.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Athena Holigan ile katılsın derece alacağına garanti veririm.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 for real ı dinledim şimdi aslında öle kötü değil ama 1. olabilirmiyiz acaba :/[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Deli333, 25 January 2004 19:16 tarihinde demiş ki: Kusura bakmayın ama bence bu yarışmada 5 inci filan ancak oluruz. Bayhan cıkacaktı . Death metal söylüyecekti.hiç değilse ilk 3 e girerdik bence. Dünya basınına malzeme olurduk o zaman düşenemiyorum :D Edik: Bence Şebnem Ferah çıkmalıydı Hem ses hem performans bakımından [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 28 January 2004 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 gerçekten de oraya çıkabilecek o kadar kaliteli sanatçı(bu teklifi kabul de edebilirlerdi hem de) varken athena yı seçmek bana göre garipsenecek bir oaly belki athena sevilen iyi(ne akdar iyi olduğu da tartışma konusu) bri grup olabilir ama bu yarışmada grubun ülkesindeki değerine bakmıyorlar ki o yüzden de daha kaliteli isimler seçilebilirdi diye düşünüyorum parçalara gelince bana göre hepsi kötüydü ama for real biraz olsun aralarından sıyrılıordu ve de o seçi,ldi zaten bir şey beklememiz herkesin hayırına geçen seneye bakıp bu sene aynı heyecan ve gazla beklersek sonuçlar gelince büyük hayalkırıklığına uğrarız[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Geçen sene hatırlıyorumda son oyu beklerkene tvnin karşısındaki koltukta başaşa duruyodum ahaha o kadar gerilinir mi be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar