serdarankun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Canınız sıkılınca napıyonuz ya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 dilini dirseğine değdirmeye çalış[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Japonların son icadı,devrim niteliğinde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 imkansız o ama baya uğraşırsın canın sıkılıyosa çık dolaş yaa ne bileyim televizyon izle yat uyu[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 amuda kalkıp ters takla atıyorum :D[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 bisiklete binerim,tv pc, ondanda sıkılırsam arkları ararım...elbet bulunur yapılacak birşey...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Bir kase cips ve bir şişe bira. Yakarsınız sigaranızı açarsınız müziğinizi. Keyfinize doyum olmaz. Tabii cips yiyemiyorum ben diette olduğum için.Bu yüzden siz yiyip yiyip "Abi süper ya." demiyeceksiniz.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Eski fotoğraf albümlerine bak.Kesmezse git tv izle pc bayıyor adamı.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 **film kiralayip kahvemi alip oturup onu seyrederim... **en sevdigim sarkilari sesini de sonuna kadar acip bagirip .tepinip,ziplarim cok acayip sikkinsam Avril'den i'm with you'yu acip iyice bi aglarim... **o'da kesmezse disari cikip yururum... **o'da olmadi birilerini arayip bir yere gitmeyi teklif ederim... **o'nun disinda pet shop'larda gezerim baliklarin o sapsal sapsal yuzusleri rahatlatir beni.. **bowling'e giderdim eskiden artik acmiyo.. **bu aralarsa en zevk aldigim sey binicilik saati uygunsa vakit kaybetmeden gider bi 40 dk binerim..[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Alexi_Septimus, 28 January 2004 21:03 tarihinde demiş ki: Bir kase cips ve bir şişe bira. Yakarsınız sigaranızı açarsınız müziğinizi. Keyfinize doyum olmaz. Tabii cips yiyemiyorum ben diette olduğum için.Bu yüzden siz yiyip yiyip "Abi süper ya." demiyeceksiniz. ya da istanbuldaysan tophane'de nargile... şu anda cips yiyorum doritos dippas sosunuda hazırladım oyy oyy oyy... :D[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: PiNk, 28 January 2004 21:06 tarihinde demiş ki: **en sevdigim sarkilari sesini de sonuna kadar acip bagirip .tepinip,ziplarim cok acayip sikkinsam Avril'den i'm with you'yu acip iyice bi aglarim... adamın canı sıkılıyo sen adamı ağlatacan :) said: **bu aralarsa en zevk aldigim sey binicilik saati uygunsa vakit kaybetmeden gider bi 40 dk binerim.. ehehe burjuva pink :)[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdarankun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 dil-dirsek teması zor oluyo. denemeyin derim. kolum çıkıyodu walla!:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 www.tibia.com yeni keşfettim sizde keşfetin güzel bişeye benziyo..[signature][hline]28.01.2004 tarihinde capslock ile şifresini yazmaya çalışmış ve accountuna girememiş hatta hacklendiğini sanmış ki: Uykusuzum mazur görün !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 -Mame32 yi bi karıştırırım olmadı -comedimax te bişi vardır mutlaka olmadı -eski comic leri deşerim olmadı -içerimmmm[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 arada g,it ameliyat ol için açılır :)[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdarankun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ben gidim de canımı çektirim, sıkılmaz artık:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seemann Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 naap biliyon mu aç kazaa'yı indir bi kaç tane jackass-south park-the simpsons sana kalmış o zaman sıkıntın geçer ;-).[signature][hline]Wo willst du hin,so uferlos,die kalte see... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Opeth - To Bid You Farewell Bu arada Pink avril falan nedir yani?Avril dinleyenleri almıyoruz buraya biz =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 blues brothers ı izleyecm ben az sonra sende onu izle[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Hangi kanalda? Cidden izlemek isterim.VCD deme lütfen.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Alexi_Septimus, 28 January 2004 21:30 tarihinde demiş ki: Opeth - To Bid You Farewell Bu arada Pink avril falan nedir yani?Avril dinleyenleri almıyoruz buraya biz =). =( =( ne dinlemeliyim? Tavsiyeler...?[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 trt 1 de çoktan başladı ama[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 28 January 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdarankun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 aket-atum burda tv yok, ben bi koşu sana geliim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 pink sen avril fln dinleme bnce, sen sus gözlerin konuşsun, :) (rahatsız olduun anda bi son verebilirim bu iltifatlara )[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: PiNk, 28 January 2004 21:35 tarihinde demiş ki: ne dinlemeliyim? Rhapsody, Blind Guardian, Iced Earth dinlemelisin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdarankun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 imkansız diil ben deydiriyorum justin senin dilde :) maşallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar