Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canım sıkılıyo???

serdarankun

Öne çıkan mesajlar

imkansız o

ama baya uğraşırsın

canın sıkılıyosa çık dolaş yaa ne bileyim televizyon izle yat uyu[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

Sosyal ağlarda paylaş

Bir kase cips ve bir şişe bira.
Yakarsınız sigaranızı açarsınız müziğinizi.
Keyfinize doyum olmaz.
Tabii cips yiyemiyorum ben diette olduğum için.Bu yüzden siz yiyip yiyip "Abi süper ya." demiyeceksiniz.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Sosyal ağlarda paylaş

**film kiralayip kahvemi alip oturup onu seyrederim...
**en sevdigim sarkilari sesini de sonuna kadar acip bagirip .tepinip,ziplarim cok acayip sikkinsam Avril'den i'm with you'yu acip iyice bi aglarim...
**o'da kesmezse disari cikip yururum...
**o'da olmadi birilerini arayip bir yere gitmeyi teklif ederim...
**o'nun disinda pet shop'larda gezerim baliklarin o sapsal sapsal yuzusleri rahatlatir beni..
**bowling'e giderdim eskiden artik acmiyo..
**bu aralarsa en zevk aldigim sey binicilik saati uygunsa vakit kaybetmeden gider bi 40 dk binerim..[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 28 January 2004 21:03 tarihinde demiş ki:
Bir kase cips ve bir şişe bira.
Yakarsınız sigaranızı açarsınız müziğinizi.
Keyfinize doyum olmaz.
Tabii cips yiyemiyorum ben diette olduğum için.Bu yüzden siz yiyip yiyip "Abi süper ya." demiyeceksiniz.

ya da istanbuldaysan tophane'de nargile...
şu anda cips yiyorum doritos dippas sosunuda hazırladım oyy oyy oyy...

:D[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNk, 28 January 2004 21:06 tarihinde demiş ki:

**en sevdigim sarkilari sesini de sonuna kadar acip bagirip .tepinip,ziplarim cok acayip sikkinsam Avril'den i'm with you'yu acip iyice bi aglarim...

adamın canı sıkılıyo sen adamı ağlatacan :)

said:
**bu aralarsa en zevk aldigim sey binicilik saati uygunsa vakit kaybetmeden gider bi 40 dk binerim..

ehehe burjuva pink :)[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 28 January 2004 21:30 tarihinde demiş ki:
Opeth - To Bid You Farewell

Bu arada Pink avril falan nedir yani?Avril dinleyenleri almıyoruz buraya biz =).

=( =( ne dinlemeliyim?
Tavsiyeler...?[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Sosyal ağlarda paylaş

trt 1 de
çoktan başladı ama[signature][hline]Aket Atum

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 28 January 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNk, 28 January 2004 21:35 tarihinde demiş ki:

ne dinlemeliyim?

Rhapsody, Blind Guardian, Iced Earth dinlemelisin[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...