ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Perl'dür, Titan Bar'dır falan diyorlar da, hangisi en iyisi falan bilemediğim için buraya açayım dedim. 1- Sheep/Sap timer olmasını istiyorum 2- Kullanmış olduğum spellin cooldown ı göstersin istiyorum. 3- Feral druid oynuyorum, healerlar aggro aldığı zaman bana bildirmesini istiyorum. Sanırım ilk ikisini tek addonda bulmak mümkün, bunun için en güzel addon nedir, tavsiyelerinizi alabilir miyim; ikincisi içinse ayrı bir addon gerekecek sanırım.
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 1.DoTimer 2.Omnicc(tek "c" yada iki tane var tam emin değilim) 3.healera aggro gidiyorsa addonla halledilmez o daha ciddi sorunlar vardır =p
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 omincc indirdim. klasöre çıkart dedim direk aldım klasörü attım addon dosyasının içine ama oyunda addons da göremiyorum :S
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ZaugnaKhaldun said: 1- Sheep/Sap timer olmasını istiyorum -> Dotimer/Quartz 2- Kullanmış olduğum spellin cooldown ı göstersin istiyorum. -> OmniCC/Cooldown Count 3- Feral druid oynuyorum, healerlar aggro aldığı zaman bana bildirmesini istiyorum. -> Grid (Çok gelişmiş raid takip addonu) Bunların dışında kendi alanlarında en popüler ve işine yarayacak addonlar şöyle; Action bars -> bartender3/bongos Unit Frames -> AG_Unitframes/Pitbull Threat Meter -> Omen/KTM Boss mods -> Big wigs/Deadly boss mods Raid Assist -> oRa2/CT_raid Equips (Tek tuş üst baş değiştirme) -> Item rack/Closetgnome PS : Solda belirttiklerim kişisel olarak daha işlevli olduğunu iddia ettiğim addonlardır ;)
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 quartz güzeldir. laglı oynayan türk oyuncuları için nimet.
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Farinal said: omincc indirdim. klasöre çıkart dedim direk aldım klasörü attım addon dosyasının içine ama oyunda addons da göremiyorum :S yaw bi yardım edin!
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Çünkü klasör içinde klasör mevcuttur yada direk içeriği kopyalamıştır klasör olmadan. Sonuç olarak addon (yamulmuyorsam) OmniCC ve OmniCC_Options die 2 farklı klasör olarak Addons içinde olması lazım.
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Bizim website'a download kismi yapiyorum su siralar bizimkilerin UI'lerini koymak icin, bi kac parca bisey koyduk, yardimci olur sanirim addon tavsiyesi olarak.
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 valla aradigin addonlar yazilmis zaten ama her zaman tercihin ACE olsun. http://files.wowace.com
Öne çıkan mesajlar