ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Perl'dür, Titan Bar'dır falan diyorlar da, hangisi en iyisi falan bilemediğim için buraya açayım dedim. 1- Sheep/Sap timer olmasını istiyorum 2- Kullanmış olduğum spellin cooldown ı göstersin istiyorum. 3- Feral druid oynuyorum, healerlar aggro aldığı zaman bana bildirmesini istiyorum. Sanırım ilk ikisini tek addonda bulmak mümkün, bunun için en güzel addon nedir, tavsiyelerinizi alabilir miyim; ikincisi içinse ayrı bir addon gerekecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 1.DoTimer 2.Omnicc(tek "c" yada iki tane var tam emin değilim) 3.healera aggro gidiyorsa addonla halledilmez o daha ciddi sorunlar vardır =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 omincc indirdim. klasöre çıkart dedim direk aldım klasörü attım addon dosyasının içine ama oyunda addons da göremiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ZaugnaKhaldun said: 1- Sheep/Sap timer olmasını istiyorum -> Dotimer/Quartz 2- Kullanmış olduğum spellin cooldown ı göstersin istiyorum. -> OmniCC/Cooldown Count 3- Feral druid oynuyorum, healerlar aggro aldığı zaman bana bildirmesini istiyorum. -> Grid (Çok gelişmiş raid takip addonu) Bunların dışında kendi alanlarında en popüler ve işine yarayacak addonlar şöyle; Action bars -> bartender3/bongos Unit Frames -> AG_Unitframes/Pitbull Threat Meter -> Omen/KTM Boss mods -> Big wigs/Deadly boss mods Raid Assist -> oRa2/CT_raid Equips (Tek tuş üst baş değiştirme) -> Item rack/Closetgnome PS : Solda belirttiklerim kişisel olarak daha işlevli olduğunu iddia ettiğim addonlardır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 quartz güzeldir. laglı oynayan türk oyuncuları için nimet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Farinal said: omincc indirdim. klasöre çıkart dedim direk aldım klasörü attım addon dosyasının içine ama oyunda addons da göremiyorum :S yaw bi yardım edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Çünkü klasör içinde klasör mevcuttur yada direk içeriği kopyalamıştır klasör olmadan. Sonuç olarak addon (yamulmuyorsam) OmniCC ve OmniCC_Options die 2 farklı klasör olarak Addons içinde olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 tam olarak öyle zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 SS plx Böyle olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Yukarıda ss var ona bak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 heh çok saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Bizim website'a download kismi yapiyorum su siralar bizimkilerin UI'lerini koymak icin, bi kac parca bisey koyduk, yardimci olur sanirim addon tavsiyesi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 valla aradigin addonlar yazilmis zaten ama her zaman tercihin ACE olsun. http://files.wowace.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar