byzasz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Valeron said: alla alla adam ona göre bi iş yapmış demek ki ?haklısın stajını yaparken bu kadar aldıysa işinde uzmanlaşmışsa şimdi dünyaları kaznıyordur..tüüü tüüü tüüü tüüü maşşallah maşallah...
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 iyi işmiş ya. 4 saate asgeri ücret süper.
Head Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 part-time işler zor işler gerçekten. ben günlüğü 26.5 ytl'ye gelen bir işte çalışıyorum, ayrı olarak yemek ve yolum var. haftada 3 gün, cuma günü 3 saat, cumartesi pazar 8 saat. bunun dışında organizasyon işine girseniz çoğunlukla paranız 1-2 ay sonra yatıyor veya hiç yatmıyor. mesela benim 80 ytl alacağım var, 9 ay oldu. kovalamıyorum zaten boklarında boğulsun bneler.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 her migrosta aynı mı acaba?ben kocaeli'ye başvursam ya.
Head Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 aranızdan hanginiz iç çektiyse an itibari ile işsiz kaldım, nası bi nazar değdirdiniz lan
Öne çıkan mesajlar