byzasz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Valeron said: alla alla adam ona göre bi iş yapmış demek ki ?haklısın stajını yaparken bu kadar aldıysa işinde uzmanlaşmışsa şimdi dünyaları kaznıyordur..tüüü tüüü tüüü tüüü maşşallah maşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 iyi işmiş ya. 4 saate asgeri ücret süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 part-time işler zor işler gerçekten. ben günlüğü 26.5 ytl'ye gelen bir işte çalışıyorum, ayrı olarak yemek ve yolum var. haftada 3 gün, cuma günü 3 saat, cumartesi pazar 8 saat. bunun dışında organizasyon işine girseniz çoğunlukla paranız 1-2 ay sonra yatıyor veya hiç yatmıyor. mesela benim 80 ytl alacağım var, 9 ay oldu. kovalamıyorum zaten boklarında boğulsun bneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 her migrosta aynı mı acaba?ben kocaeli'ye başvursam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 aranızdan hanginiz iç çektiyse an itibari ile işsiz kaldım, nası bi nazar değdirdiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar