Gangren Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Var mı bildiğiniz bir yer, sağlıklı iran kedi yavrusu satan, çiftleştiren? Beyaz olmasın, gri veya sarı (siyahı var mı bilmem) olsun mümkünse :) Abartı pahalı olmasın bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Hangi şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 http://yuva.ariyoruz.tripod.com/ http://www.kedigen.com/ gibi sitelerden para vermeden de bulabililirsiniz. iran kedisi zor tabi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 satayım ben:P kediyi çiftleştircez laraken bey verirse kedisini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 çiftleştirin bi zahmet kedi sahibi olalım artık değil mi lex ? :) adamın hevesini kursağında bırakıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Bizde bi ara 8 tane yavru vardı. 5'i yaşadı sonra biraz büyüdüler direk sattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 kedigen.com iyiymiş ya. alacağım zaman aklımda olsun da. alacaktım kedi. ev arkadaşının gözünde alerji oldu alamadık. neyse ney. alacağım zaman için saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mutlaka haberim olsun lütfen eğer Laraken'in kedisi ile çiftleştirebilirseniz Lex :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 larakenle benim kedinin fotolarına bakabilirsin patipet yarışmasından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yastıklara musallat olmaya başlayınca getiricem lex kediyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 iran olması şartmı? komşumun kedisi 10 gün içinde dogurucak :) ama iran degil tekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Eşim İran kedisi istiyor =) tekir istese heryerde var yinede teşekkürler =) çiftleştirdiğinizde bir yavru biizim valla anlamam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 larakenin kediye asığım lexiusunkini bilmiorm ama,o yavrular efsane olabilir.uzun vadede olursa öyle bi durum (seneye fln) ben de talibim bi yavruya.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 benim kedinin fotoları yarışmada var irin =) bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Lexius said: benim kedinin fotoları yarışmada var irin =) bakabilirsin viskiyi çalıcam ben direk..yavruyu geçtim,benim olacak o kedi!!! mwahahhahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 yeni foto çekersem eklicem kediden bu aralar bi huyu değişti böle kendini sevdirmeye kaşıtmaya başladı mutlu oldum:D arada miyavlıyo falan anam anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar