sermeric Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Arkadaşlar; Otobüs yolculuğunda iken birinin oynadığını gördüm bu oyunu ve şu an bilgisayar başında 100 küsür tane arama kriteri girmiş olmama rağmen bulamıyorum ve bunu bulmam lazım yoksa ölürüm.. Oyunda bir adet top var... Ve birde büyük mavi bir nokta... Bu mavi noktaya giden, yarım bırakılmış köprü düzeneğine benzer bir düzenek var ama esnek bir yapıya sahip.. yani gerektiği yerde esnekliği ile topu hızlandıracak, meyil verecek şekilde.. bunun için farklı malzemeler kullanılabiliyor.. hatta bir yerde topa havaifişek atarak düzeneğin içine yolladığını gördüm.. Netice olarak oyuncunun düzeneği tamamlaması ve topu kurduğu kusursuz düzenek ile mavi noktanın içine yollaması gerekiyor. Çok kafa gerektiren ve üzerinde hayli çalışılması gereken bir oyun ve ben izlerken bile çok zevk aldım ki oynamak nasıl zevklidir.. :) Bu oyunu bulmak istiyorum arkadaşlar.. Eğer biri bulur yada aklına gelir ismini söyler ise eminim forumdaki diğer arkadaşlarında çok hoşuna gidecek birşey olacaktır bu oyun.... teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Armadillo Run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 armadillo run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 armadillo run evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sermeric Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Kesinlikle... işte bu.. Çok teşekkür ederim arkadaşlar :) Bu adresten edinilebiliyor demosu.. http://www.armadillorun.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 forumda ararsan tam sürümünü bile elde edebilirsin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 uslu bir çocuksan şirinleri bile görebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Armadillo run olması lazım emin değilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sermeric Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 EarS said: uslu bir çocuksan şirinleri bile görebilirsin uslu çocuk olup şirinleri görmektense bulunabilecek kaynakları arttırır akıllı çocuk olurum EarS.. Programın adını bile bilmiyorum forumu neye göre arayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 yukarıdaki "arama" yazan yere tıkla armadillo run diye aratabilirsin, forumu ara dediği o yani (forumdan kasıt paticik, ara'dan kasıt arama seçeneği...), galiba yanlış anlamışında program falan bişeyler demişinde =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ears kafiye olsun diye şirinleri quotelamış, arama ile bir alakası yok. sermeric de oyunun adını bilmiyor bu sebeple araması mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yanlış anlamalar dolu bi topic. stres oldum okurken yaf. arama önerisi isim öğrenildikten sonra olmuş zaten der arcane in ağzına lafı tıkarım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Yeri gelmişken sorayım bunu oynamak için ileri derecede fizik bilmek gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 pfff 9u geçemedim bitürlü ya, yapıyorum yapıyorum ya kırılıyo ya top yarıyolda kalıyo daha fazla gitmiyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 adama programın adını söylesenize aratsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 E zaten armadillo raun değil mi işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yalnız çok güzelmiş oyun ya :D bridge builderdan daha ii bence :P The incredible machine'in yenisi gibi bişey. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Drall said: pfff 9u geçemedim bitürlü ya, yapıyorum yapıyorum ya kırılıyo ya top yarıyolda kalıyo daha fazla gitmiyo =/ yukarında iple destekle köprüyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 o bölüm kıl biraz evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Phyx said: Drall said: pfff 9u geçemedim bitürlü ya, yapıyorum yapıyorum ya kırılıyo ya top yarıyolda kalıyo daha fazla gitmiyo =/ yukarında iple destekle köprüyü iyide yukarıya ip tutturacak biyer yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 başka bölümle karıştırmışız:P çözüm spoda. 9. bölüm buymuş lam Kumaş bayaa bi gergin. sağdaki saçmalık da metal plakaları geriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 31. bölümü geçebilen var mı sdfsdf uyuz etti, düzeneği kurdum, ilerliyo falan. gereken yerde durduramıyorum bi türlü :S edit gerek kalmadı çözdüm :D ahada 31 çözümüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bu otobüs Sabancı Üniversitesi - Kadıköy otobüsü olamaz di mi? Hehe, can sıkıntısından yolda çok oynardım ben bunu, ondan soruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bir sabaha karşı ateşlenmesi ile karşı karşıyayız.. ilacımızı aldık, düşmesini beklerken ateşin şu topiği açana ve armadillo run cevabını verene hem sevgi ve teşekkürlerimizi hem de küfürlerimizi sunuyorum. teşekkürler bilakis oyun çok güzel ve eğlenceli. ve küfürler. çünkü level 44'ü geçmenin yolunu bulamıyorum! bu arada 43 veya 42'yi de oldukça zor geçtim ama deli farklı bişi yaptım tabii.. 44'de patladık yalnız! ateş insin yatayım da yarına bakarım artıkın -_-' puff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar