Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi oyun vardı kafayı yedirtecek...


sermeric

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar;

Otobüs yolculuğunda iken birinin oynadığını gördüm bu oyunu ve şu an bilgisayar başında 100 küsür tane arama kriteri girmiş olmama rağmen bulamıyorum ve bunu bulmam lazım yoksa ölürüm..

Oyunda bir adet top var... Ve birde büyük mavi bir nokta... Bu mavi noktaya giden, yarım bırakılmış köprü düzeneğine benzer bir düzenek var ama esnek bir yapıya sahip.. yani gerektiği yerde esnekliği ile topu hızlandıracak, meyil verecek şekilde.. bunun için farklı malzemeler kullanılabiliyor..
hatta bir yerde topa havaifişek atarak düzeneğin içine yolladığını gördüm.. Netice olarak oyuncunun düzeneği tamamlaması ve topu kurduğu kusursuz düzenek ile mavi noktanın içine yollaması gerekiyor.


Çok kafa gerektiren ve üzerinde hayli çalışılması gereken bir oyun ve ben izlerken bile çok zevk aldım ki oynamak nasıl zevklidir.. :)

Bu oyunu bulmak istiyorum arkadaşlar.. Eğer biri bulur yada aklına gelir ismini söyler ise eminim forumdaki diğer arkadaşlarında çok hoşuna gidecek birşey olacaktır bu oyun....

teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir sabaha karşı ateşlenmesi ile karşı karşıyayız.. ilacımızı aldık, düşmesini beklerken ateşin şu topiği açana ve armadillo run cevabını verene hem sevgi ve teşekkürlerimizi hem de küfürlerimizi sunuyorum.

teşekkürler bilakis oyun çok güzel ve eğlenceli. ve küfürler. çünkü level 44'ü geçmenin yolunu bulamıyorum! bu arada 43 veya 42'yi de oldukça zor geçtim ama deli farklı bişi yaptım tabii..

44'de patladık yalnız!

ateş insin yatayım da yarına bakarım artıkın

-_-' puff
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...