JD Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Fena halde taktım kafayı Kanadada yaşamımı devam ettiricem önümdeki 4-5 sene içinde.Yanlız adam gibi bilgi veren bi site karşıma çıkmadı.Benim bildiğim bikaç yok var Yatırımcı olarak İşçi olarak ve Kanadalı birisiyle evli olarak Kanadaya göçebiliyosunuz.Anlamadığım kısım illahaki bi şirketin beni işçi olarak alması vs. mi gerekir yani nedir benim param vardır ben orda yaşamak istiyorumdur bi süre sonra işe girmek istiyorumdur.Yani şunu bana birisi adam gibi açıklayabilirmi gitmiş tanıdıklarınız fln varmıdır örnek verirseniz çok sevinirim.Bir de diyelimki ben burda evlenip gittim benim Kanada vatandaşlığı kazanmam karımıda yanımda götürebilme hakkı tanıyormu bana ? Saolun varolun
matama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 kanadanin bir testi var orada yeterli puan alirsanda kabul alabiliyorsun, bu testi internette bulursun yalniz bu test daha cok egitiminle ilgili yani mesela hem ingilizce hem fransica bilmen bayag ek puan yapiyor, veya doktoran olmasi vs
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bende master icin gidip kazigi cakmaya dusunuyorum
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Benim bildigim kanada ve ingeltere baya detaylastirdi gocmen isini.Belki bizim isciler vasifli gocmen katagorisine girdigindendir tam bilemiyorum. Detayli arastirmakta fayda var.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 "skilled worker" diye geçiyosun, 67 puan alman gerekiyo testte. ama duyduğum kadarıyla puan çok büyük bi etken olsa da sadece ona bakarak karar vermiyolar. Yani puanı tutturamayıp giden ve tutturduğu haklde gidemeyen varmış. Ben 2 yıl sonra başvurucam.
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ingiltere belirli bir aprada istiyor bankanda aklinizda olsun.
JD Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Bende gelcek yaz Kanadaya gitmeyi düşünüyorum Kanada dan yapılan başvurular 2 sene Türkiyeden yapılanlar 5 sene içinde sonuçlanıyomuş diye duydum.Ve sanırım Kanada da iş tecrübeside istiyolar bu işleri yapan bi şirketle adam gibi bi görüşmek lazımda ....
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Evet iş tecrübesi (enaz 1 yıl) ve oraya gidince harcamak için 10k dolar lazım. Ama başvuru 5 yılda sonuçlanmaz yani, yok be, olur mu, olmaması laızm, olmaz. :)
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ya master, doktora için gidip vatandaşlık almak kolay... Elçilikte soruyorlar kilit soruyu "eğitimin bitince kanada da kalcan mı?" diye. "Hayır ne işim var, iyi eğitimimi alıp dönecem ülkeme benim herşeyim türkiye de " diyeceksin. O zaman gerekli belgeleri veriyorlar. Sende okuycam diye gidip 5 sene kalıp vatandaşlığını alıyorsun...
JD Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Yani bencede abartı sayılar ama kanadam com da okumuştum sanırım.10k $ bişey deil o kolay iş te work&travella kanada ya gidebiliyomuyuz o önemli.Ya master doktora diosunda üniler parayla :D oraya gidip bizim hatunla hafiften hayata başliyim diyorum okul mokul sıktı beni türkiyede zaten boşuna üniversite okuyorum bi işe yaramaz heralde kanada da
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 nedanko'nun açtığı şöyle bi başlık vardı ama işini görür mü bilmem.
JD Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Avustralyada karar kıldım annemin dayısı da orda yaşıyor ailesiyle banada kolaylık yaparlar diye düşünüyorum :D:D
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Kanada'ya göçmen olarak giden bir arkadaşım var (aslında en samimi arkadaşlarımdan biriydi) Gittiğine pişman oldu. Ayrıca annemin bir arkadaşı ailecek göç ettiler kanada'ya. 4-5 sene önce. Bu sene geri geldiler aradıklarını bulamadılar. Moral bozmak gibi olmasın ama dışarıdan göründüğü kadar mükemmel bir yer değilmiş.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Benim bildiğim Kanada'da birçok at çiftliği var. Burada cüzi bir puanla girilen at eğitmenliği bölümünü bitirince Kanada'daki çiftliklerde 5000€ maaşla işe girilebiliyormuş. İlla itersen öyle birşey yap iki seneye gidersin mis gibi maaşla ;)
JD Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Avustralyada karar kıldım baktım akrabalarda var orda girmekte kolay olur kalmakta :D
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Şu Kanada Göçmenlik ve Vatandaşlık Ofisi'nin adresini bilen var mı? Gidip alıcam formları sanırım 13$mış başvuru formu. Fakar internette arayınca danışmanlık şirketleri çıkıyor sadece, bulamadım hiçbi bilgi.
throine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Tanıdığım biri başvuruyu Kanada'dan yapmanın daha iyi olacağını söylemişti. Türkiye'den başvurursanız 5 seneye kadar uzuyormuş, Kanada'ya gidip oradan göçmenlik için başvurduğunda 2 senede sonuçlanabiliyormuş.
matama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 6 aydan fazla surmez 5 senelik basvurumu olur ya
Öne çıkan mesajlar