Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Antimodes52 said: Yo yani ilk mesajının demogoji içerdiğini itiraf etmiş bulunmaktasın, bunun üzerine sana verdiğim cevabın yaptığın şeyin saçmalığını göstermek amaçlı olduğunu da anlamış olduğunu iddia etmektesin, e o zaman seninle ne tartışayım ben? Demogoji ustalığıyla ortaya attığın üç beş laf dışında tartışacak bir şey yazmış değilsin ki? sen anlamadıysan benim sorunum ne arkadaş. yeterli eğitimi aldıgını sanıp 3 cümleyle insanları sindirebileceğini sanan kişilerle benim ne işim olur.daha savundugunun sonunun nereye gideceğini kestirememişsin üstüne üstlük hukuk okuyup öğretileni anlamamaktasın ya da başaramıyorsun ne bileyim.bilseydim dismiss eder geçerdim mesajlarını bundan sonra olacağı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Silahla nasıl çözüm olmaz yaa? Esas silahsız çözüm olmaz. Karşındaki adam sana silah çekmiş, sennasıl silahsız çözeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 hala bombalama yapılmaya devam ediyor. bu durum = canlı bomba. herhangi bir yerde, ya ben ya sen veya X kişisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 axedice said: Odiflame insanları yapmadıklarından dolayı değil yaptıklarından dolayı eleştirebilirsin, aksi halde iş faşizanlığa gider. Yarın öbürsün sana da sorarlar neden balkonunda bayrak yok neden eylemlere katılmıyorsun diye, 1984'e döner olaylar. said: Arama sürerken bir grup, Kürtçe şarkılar söyleyip, halay çekti. Aman tanrım kürtçe şarkı! Bide halay çekmişler. Pis köylüler işte nolucak hah faşisizm demek, allahtan bebek katillerine destekçi olmuyorum.(bu arada bir apo vardı ne oldu ona?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 kitabına uygun demokratlar artık kendilerini azınlık gibi hissedip sözlük demokrasisinin üstünden boka sarıyor gibime geliyor. Bakıp görme yeteneklerini kaybediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Olivies said: Bu mitinge dair Sadece ''Silahla çözüm olmayacağını'' kısmını destekliyorum. PKK kaç yıldır ülkemizde bir bela hiç düşündünüz mi? 28 yıl deniyor, kaç kişi öldü? 40.bin deniyor. Konuşarak anlamayanlara bir 28 yıl daha mı konuşalım? Bir 40.000 cenaze daha mı kalksın bizim anlattıklarımızı onlar anlasın diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Yahu anlamakla alakası yok. Burada herkes aynı mesajı çıkarıyor postundan. Dediğin şey 1i ölürse 10'u gelir, 10'unu öldürürsek 100'ü gelemez. Bu dediğin ne kadar korkunç bir şey, hala farkında değilsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bu kadar köşeye pkk sıkışmasaydı , bu adamların orda işi olmazdı kusura bakmayın . dua edin de beğenmediğiniz akp ' ye biraz daha güvensin güneydoğudakiler . pkk'lılar ciddi rahatsızlık duyuyorlar kürtlerin devlete güveninin biraz daha artmasından dolayı . ordaki kampanyalara , eğitimcilere , polisinden askerine , din görevlisine çok ciddi görevler düşüyor .halkı yanına çekersen , pkk biter türkiye' de .hepsi bu kadar . eli silahlıya karşı full silahsız olmayacağı gibi sadece silahla da olmaz böyle şeyler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Cuce said: vay be "başka cözlümler beni yorar, 1 tane öldürüsüz onun intikamı için 10 tane gelirse onlarıda öldürürüz, sorna gelenleride ölürürüz, hatta gelmeden öldürürüz." acık acıkta söliyebiliyoruz bunları demek ama benım bildiğim türk milletinin kendini böle aşğalıyacak şeyler söylemesi 301'le yasaklanmış durumda 1 i ölür 10 u gelir demekle 10 u ölür 100 ü gelemez demek arasında ne fark var ülkesini aşağılamak adına? artı 100 ü gelir onları da öldürürüz diyen olmadı burada yanlış okumuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Eh, malik, benim de demek istediğim şey "TAHRİK OTOBÜSLERİ" diye başlık atıp, ilk defa devletle iletişim kurmaya çalışan bir kesimi fişleyerek, böyle etiketleyerek zaten her şeyi silip atarsın. Dinlemek lazım. Dinlemeye çalışmak lazım en azından. Ötekileştirmeyi durdurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 malik said: bu kadar köşeye pkk sıkışmasaydı , bu adamların orda işi olmazdı kusura bakmayın . dua edin de beğenmediğiniz akp ' ye biraz daha güvensin güneydoğudakiler . pkk'lılar ciddi rahatsızlık duyuyorlar kürtlerin devlete güveninin biraz daha artmasından dolayı . ordaki kampanyalara , eğitimcilere , polisinden askerine , din görevlisine çok ciddi görevler düşüyor .halkı yanına çekersen , pkk biter türkiye' de .hepsi bu kadar . eli silahlıya karşı full silahsız olmayacağı gibi sadece silahla da olmaz böyle şeyler . Evet kampanyalara, eğitimcilere, polise askere iş düşüyorda hocam Gaffar Okan'ı kim katletti? Hizbullah.. Ne alaka? Yani insanlar bu dediklerini yapıyor da onlara izin verilmiyor. Bunu kim neden engelliyor? Herkes orada elinden geldiğince bu durumu düzeltmeye çalışıyor ama PKK ile bağlantısı olmayan başka gruplar tarafından önleri kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ahhaa komedi ya. herifler heryeri patlatıp, can almaya devam ediyor durmadan. aralıksız. Biz gelmişiz başka cözüm yolları arıyoruz. Onları arıyacak duruma sokmak varken neden biz arayalım ya. Ateşe ateş. işte. Sen gelip bana ateş etme pls, bak demokrasimiz var bizim. mi diceksin aptal bi topluluğa? Bide toprak ver onlara? Kaç kere yayınladılar, artık saldırı olmayacak diye. Sonuç aynı. Bu yunanlıların Türkleri sevmesi gibi bi olay. Geçiniz şu biz modern avukatlarız ayağını bi. gerçekçi olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 pkk zaten bu yüzden yıllarca odğudaki öğretmenleri öldürdü, şu anda dağları bomlıyacağımıza zamanında öğretmenler koruyabilseymişisz, bi nesil farklı yetişirmiş, ama biz tam aksini yapmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Drakkahn said: Olivies said: Bu mitinge dair Sadece ''Silahla çözüm olmayacağını'' kısmını destekliyorum. PKK kaç yıldır ülkemizde bir bela hiç düşündünüz mi? 28 yıl deniyor, kaç kişi öldü? 40.bin deniyor. Konuşarak anlamayanlara bir 28 yıl daha mı konuşalım? Bir 40.000 cenaze daha mı kalksın bizim anlattıklarımızı onlar anlasın diye? hiç durma yani, burdan konuşmak çok kolay. Zaten silahsız bir çözüm aramak! kısmına girildiğinde orası ayrı bir kaos olacak. Ama ilk o döneme girilmeli. Ayrıca bir ülke karşısında bir örgüt ne kadar dayanabilir ? Akıtacağı kanı akıtır ve yine kuluçka dönemine girer ve yine başlar bu dönem. En başa dönülmüş olunur. 40.000 can verdiysek 80.000 can olmasın istiyoruz. Onların ne kadar can verdiği burda ilgilendiremiyor beni, evet duygusal olarak ilgilendiremiyor. ve Bu ülkede bizim evladımız gitti, başka evlatlarımız kurtulsun diye,silahlar indirilsin şeklinde ağlayan şehit analarının susturulduğunu biliyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mike said: ahhaa komedi ya. herifler heryeri patlatıp, can almaya devam ediyor durmadan. aralıksız. Biz gelmişiz başka cözüm yolları arıyoruz. Onları arıyacak duruma sokmak varken neden biz arayalım ya. Ateşe ateş. işte. Sen gelip bana ateş etme pls, bak demokrasimiz var bizim. mi diceksin aptal bi topluluğa? Bide toprak ver onlara? Kaç kere yayınladılar, artık saldırı olmayacak diye. Sonuç aynı. Bu yunanlıların Türkleri sevmesi gibi bi olay. Geçiniz şu biz modern avukatlarız ayağını bi. gerçekçi olun. Irkçı olduğunu da öğrenmiş olduk bu mesajla, güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Başlıcam valla her laf edene ırkçı denmesine. Irkçılık nedir önce öğrenin sonra kullanın. Irkçı görmemişsiniz inşallahta görmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Bütün gün dağda, Türkiyede şimdi nereyi patlatalım, diye plan yapan. Kim bilir hangi ülkelerden, maddi destek alan Teröristlere ne dememi bekliyosun? canım terörist? dağda yaşayan insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Drakkahn said: Olivies said: Bu mitinge dair Sadece ''Silahla çözüm olmayacağını'' kısmını destekliyorum. PKK kaç yıldır ülkemizde bir bela hiç düşündünüz mi? 28 yıl deniyor, kaç kişi öldü? 40.bin deniyor. Konuşarak anlamayanlara bir 28 yıl daha mı konuşalım? Bir 40.000 cenaze daha mı kalksın bizim anlattıklarımızı onlar anlasın diye? 28 yıldır da silahla çözüm bulmaya çalışıyoruz yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frenbalatasý Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mike said: Bütün gün dağda, Türkiyede şimdi nereyi patlatalım, diye plan yapan. Kim bilir hangi ülkelerden, maddi destek alan Teröristlere ne dememi bekliyosun? canım terörist? dağda yaşayan insan? İnsan iltifat olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Olivies said: Drakkahn said: Olivies said: Bu mitinge dair Sadece ''Silahla çözüm olmayacağını'' kısmını destekliyorum. PKK kaç yıldır ülkemizde bir bela hiç düşündünüz mi? 28 yıl deniyor, kaç kişi öldü? 40.bin deniyor. Konuşarak anlamayanlara bir 28 yıl daha mı konuşalım? Bir 40.000 cenaze daha mı kalksın bizim anlattıklarımızı onlar anlasın diye? hiç durma yani, burdan konuşmak çok kolay. Zaten silahsız bir çözüm aramak! kısmına girildiğinde orası ayrı bir kaos olacak. Ama ilk o döneme girilmeli. Ayrıca bir ülke karşısında bir örgüt ne kadar dayanabilir ? Akıtacağı kanı akıtır ve yine kuluçka dönemine girer ve yine başlar bu dönem. En başa dönülmüş olunur. 40.000 can verdiysek 80.000 can olmasın istiyoruz. Onların ne kadar can verdiği burda ilgilendiremiyor beni, evet duygusal olarak ilgilendiremiyor. ve Bu ülkede bizim evladımız gitti, başka evlatlarımız kurtulsun diye,silahlar indirilsin şeklinde ağlayan şehit analarının susturulduğunu biliyor musun ? Peki sen 3 oğlu olan babanın 2 sini şehit verdikten sonra 3. sü de bu vatana feda olsun diye ağladığını biliyor musun? Silahsız çözümü biz yıllarca istedik, her seferinde ateşkes istedik, ama dağda duran şehirde canlı bomba olarak patladı, şehirde duran dağa çıktı mermi oldu askere yağdı. Şehit anası sadece Türk anası değil aynı zamanda Kürt evladınıda bu vatanın savunmasına kaybetmiş annelerde var. Ayrımcılığı yapan bu ülke değil karşısındaki terör örgütüdür. Bunun ayrımını yapamayanlar bugün canlı kalkan olarak yerinş alanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 28 yıldır defans yapıyoruz, şimdi saldırıyoruz. Arasında dağlar kadar fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Belli bir topluluğun etnik kökenlerinin getirdiği aşağılık özellikler yüzünden laf anlatılamayacağını, anlatsak da onların anlayamayacağını ima etmek ırkçılık değil midir? Ben gerçekten ırkçı görmemişim o zaman ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 antimodes52 said: Eh, malik, benim de demek istediğim şey "TAHRİK OTOBÜSLERİ" diye başlık atıp, ilk defa devletle iletişim kurmaya çalışan bir kesimi fişleyerek, böyle etiketleyerek zaten her şeyi silip atarsın. Dinlemek lazım. Dinlemeye çalışmak lazım en azından. Ötekileştirmeyi durdurmak lazım. devamlı dinlediğimizden ötürü zaten bu insanlar samimi gelmiyor bana . ben hala dinliyorum bir şey demeyip ama biliyorum ; niyetleri , eylemleri, masumiyetleri alelade bu insanların . ama bunu hürriyet gibi bir tahrik gazetesi yapınca dediğin gibi fişlemeler ve halktan soğutmalar oluyor .ve bana göre bunları olabildiğince gündemden uzak tutmak en mantıklı olanı . ama işte bir süre sonra derin devlet- aydın doğan vs ekseni dedikodularında ve çıkmazlarında istemediğimiz kadar suni gündem yapılabiliyor ve karıştırılabiliyor her şey belli çıkarlar dahilinde . hürriyet'e ciddi tepkiyi aslında halk göstermiyor bana göre , o kadar iğrendim ki o ikiyüzlü şerefsiz gazeteden , okuyunca bile acı acı gülümsüyorum . bana göre dtp'yi ne kadar kaale alıyorsak hürriyet'i de keza o kadar almalı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Antimodes52 said: Belli bir topluluğun etnik kökenlerinin getirdiği aşağılık özellikler yüzünden laf anlatılamayacağını, anlatsak da onların anlayamayacağını ima etmek ırkçılık değil midir? Ben gerçekten ırkçı görmemişim o zaman ya? 28 yılda, öğretemediğini kaç yılda öğretme planların var? Aptal denmez nedenir? Bu zamana kadar hep, bi yol olur, dünya karışır hödösünden korktuk/çekindik. 1 kere operasyon yapıldı büyük çaplı senelerce saldırı olmadı, küçükleri yetişti. Şimdi onlar saldırıyor. Bunlar ölmeden, beyin yıkamaya devam edicekler. Ne kadar anlatırsan anlat bi yunana, Türkü seviyorum desede ilk öldüreceği/saldıracağı millet biziz. Köpeğin vardı sanıyorum. Sen köpeğe oturmayı nasıl öğrettin? Otur diye bağır 2 sene otururmu? Vurmadan neyi öğretiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Yalnız şunu gördüm şu 5 sayfadaki yorumları okudukça, PKK'nın bütün yaptıklarına ek olarak, devlet ve medya o kadar güzel yürütmüş ki politikasını; bu kadar insan hakkı hukuğu falan bir kenara bırakıp "öldürelim bitsin" diyebiliyor bu kadar rahat. Öldürmekle bitmiyor, şu konuda anlaşalım. Karşı olsam bile kabul edeyim bu seferlik: Bu ülkenin doğusunu tamamen temizledin diyelim. Güney'i, batı'sı, kuzey'i çıkmayacak mı bu ülkenin allahaşkına. Doğuda belli bir kesim insanı öldürünce o insanları başka insanların gözünde kahraman yapmayacak mısın? Hadi kahraman olmadılar diyelim, bu ülke, sorun çıktığında "öldürürüz biter" ülkesi olmayacak mı? Hadi öldürdünüz diyelim, yerine koyduğunuz insanın böyle bir şeyi yapmayacağını nereden biliyorsunuz? Eğitim denen bir şeyin olmadığı, insanların düzenli gelir sahibi olmadığı bölgelere "yerleştirilen" insanların orada sırf kürt olmadıkları için mutlu mesut yaşayacaklarını mı sanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar