Moss Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Evet bu konuda yardima ihtiyacim var nasil yapilir implantlar istedigim zaman cikar mi implantlar cikti mi trainler base statlarla mi devam eder vs vs Simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 önce info. psyhco. adında bi skill alman gerekio.her skll lvl ı yeni 1 clone yaratmanı sağlar. skillden sonra sana yada corp una standing i 8 ve yukarısı olan bir istasyonda medical e girip yukarıdan jump clone u seçiosun. böylece buluduğun istasyonda base att ve skillerinde bi clone yaratılıo ve bu clone geçtiğinde o anki skillerin neyse onlar geçerli oluyor.skill kaybı olmuyor.istersen imp vs takabiliosun.clone jump yaptıktan sonra ancak 24 saat sonra yeni bir atlama yapabilirsin..burda dikkkat edilcek şey aynı istasyonda bir clone dan digerine geçersen bir tanesi yok oluyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Aynı istasyondayken yani bulunduğun istasyon aynı zamanda implantlarının olduğu istasyonsa kesinlikle jump clone yapma yoksa bütün implantları kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 implantari takamadim ben o dediginiz skill var 2 yaptim onu fakat bi turlu implant install edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 clone u aktive ettinmi atladınmı yani ona ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yok yapmadim :| zahmetli ismis tribute donunce deniim en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 1-infomorph psychology skilini alıp çalışıyorsun (zaten yapmışsın) 2-Senin yada şirketinin +8.00 standingi olan bir corpun medical servis olan bir istasyonuna(0.0 da outpostlarda standing gerekmez,standing npc corpların istasyonunda jump clone install etmek için lazım) dock edip medical ikonuna tıklıyorsun. a)Medical clonun nerede ona bakıyorsun ,eğer dock ettiğin istasyondaysa başka bir istasyona naklediyorsun b)İstasyonda normal klon olmadığına emin olduktan sonra install jump clone düğmesine tıklayp 100k para ödüyorsun ( 0.0 outpostlarda da artıp azalabilir tam emin değilim) c)Bundan sonra istasyondan kalkıp başka bir istasyona gidiyorsun ,ordan jump clone character sheeti açıp jump clone bölümünden atlıyorsun ,bunun için skill çalışmayı durdurman lazum. jump clonun olduğu istasyondayken jump clona atlarsan bütün implantlar gider. ,misal jump clonun jita 4-4te sende jita 4-4desin ,eğer jump clona atlarsan bütün implantların gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Yav iyi hoş empireda bir jump clonum olsa iyi olur diyenlerde jump clonşlarını instal ettikten sonra skill çalışmayı durdurup ,(medical clonunuzun bütün skill pointlerinizi kapsadığından emin olduktan sonra)medicalclonlarını empirea nakledip istasyondan undock edip kendilerini self destruct edip empire'a gidiyorlar enkısa yoldan. Burda ilk önce medicalı açıp yeni bir medical clona lıyoruz skill pointlerimizi kapsayan sonra character sheeti açıp jump clona atlıyoruz ,böylece tributedeki (vb. herneresiyse) jump clonumuz bir anda empire'a geliveriyor. Skilllerimizi tekrar çalışmayı unutmuyoruz. Aklına takılan şeyler olan arkadaşlar sorsun.jump clona hadisesi zamanla tecrübe ile kafanızda daha rahat oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 guzel aciklamissin merak ettigim şu jump clone yaparken implantlari cikarabiliyormuyuz mesala 0.0 da bi jump clone yaptim kamikaze bi gange gidecegim belli oldu implantari cikarabiliyomuyum yada +4 set var uzerimde cikarip snake seti takabiliyomuyum bunlar onemli yoksa bi yerden bi yere gitme isinde fazla hevesli deilim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bi clone'a snake takarsın diğerine +4 combata giderken snake'e gecersin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Implantlar normal cloneda olsa jump cloneda olsa çıkardınmı gider, aslında çıkarmakda denmez sen çıkar desende implant yok olur yani pratikte implant çıkmaz istisnalar harici (kafanda +1 veya +2 vardırda +3 - +4 takarsın gibi) anca implant slot daha iyi bir implant takmak istiyen biri için boşalmış olur.. Yoksa implantları çıkarayım gelince geri takayım söz konusu değil Burda yapacağın şey 2-3-4 jump clone yapıp implantlı /implantsız jump clonu ihtiyaca göre kullanmak. 2./3./4. jump clonu yaparken dikkat et mümkünse başka bir istasyona gidip orda install et ,böylece kaza ihtimali minimuma düşer Bu arada jump clona kullanırken her gün bir kere skill çalışmayı durdurup skill pointlerinizin güncellemesini sağlayın ,sonra normal klonunuz skill pointlerinizi kapsıyormu kontrol edin. Implant olan bir clone/jump clonu self destruct ederseniz implantlar gider ,Aman buna dikakt edin. jump clonu nasıl empire alırsınız derken kafanızda implant olmadığını düşündüm eğer varsa sakın self destruct etmeyin Şimdi bir clonedan diğerine atlarken kafandaki implantlar atladığın yerde kalıyor. Diyelim jita dasın ve kafanda +4 implant set var. tributedede bir boş jump klonun var. jitadan tribute'e atladın ne oluyor kafandaki implantlar jitada kalıyor B)- ,implantsız olmanın dayanılmaz hafifliğiyle ganga giriyorsun :)-D Birden fazla jump clone olunca kimini boş kimini de istediğin implant/hardwire kombinasyonuyla süsleyip takılabilirsin.Ama ilk etapta bir tane instal edip alışmaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ellerine saglik bi kac denemeden sonra yaparim heralde bide bi sorum olacak mortis zamanında bi ara goonlarla friend olmustuk Lv ye karsı velhasılı goon istayonuna bi jump clone denemesi yapmistim ama bisey insatall edememistim bende urasmadım fakat 1 kolne hakkım orda kaldı illa oraya giderek mi destroy edebilirim yoksa baska yolu varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 character sheeti aç ---> jump clone satırına tıkla eğer jump clone install etmişsen orda görünür. Jump clone install edip etmediğinden emin değilsen en kestrime yol bu (:D , eğer orda bir jump clonun var ve imha etmek istiyorsan skill çalışmayı durdurup clonun üstüne gelip clone jump a tıklarsın ,clone jumptan sonra gemine binip (muhtemelen şimdi gemin yoktur orda ,beleş rookie ship işini görür) undock edersin zaten sen clone jump yapınca bütün herkes neutral/hostile in local diye feryadı figana başlar onlar seni en kısa yoldan empirea yollarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 En güzeli hiç implant kullanmamak :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar