rayka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 az önce sweeny todd un dvd sini izledim ve gerçekten tarantino filmi gibi olmuş kan dinmiyor hikayesi, zamanında güzel karısından ayırmak için sürgüne gönderilen bir berberin 15 yıl sonra karısına ve kızına kavuşma ümidi ile londraya geri dönmesi fakat karısının öldüğünü duyması üzerine kanlı intikamı korku filminden beterdi açıkçası hiç beklemiyordum bu kadar aslında bir edward scissorhand havası var oda emodur(nbc de corpse bride da emodurya hani) ama orda kötü niyetli karakter salak bi teenager zaten,burda baş karakterde kötü... kötü V.S.kötü müzikal olması çok güzel olmuş çünkü arada insanın içini rahatlatıyor en azından (müzikler çok güzel bildiğim kadarıyla johnny depp kendisi söylemiş ve başarılı) burton hakkında böyle konuşmak istemezdim ama sanki emo modasına oynamış biraz , yani yakında sokaklardaki sevimli böceklerimizde saçta bir tutam albino beyazı görürseniz şaşırmayınız...yinede böyle olmadığına inanmak istiyorum ayrıca bu arkadaşlarımızın avatarlarıda belli oldu filmin son sahnesi :D yinede izleyin derim çünkü iyide kötüde olsa görülmeli diğerleri ile karşılaştırılmalı ama kan sevmem ben yapamam derseniz evde izleyin sinemada katlanmak zor olabilir (şahsen irreversible a daha rahat dayandım) crazy falan elini çabuk tutarsa deli gibi satış yapar nightmare before christmas'tan gelen gelir 3 e katlanır heralde sadece parasal değil elbette ama çok SERT olmuş sweeny todd hepsi kişisel görüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 açılmıştı :) birde bence hiç de öyle rahatsız edici derecede kan yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 arama power hemen 2-3 sayfa ötedeydi.. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 aradım... asıl şöle bi sorun var o zaman BENİM ARAMAM BOZUK çünkü bazen kendi açtığım topiği bile bulamıyorum bikere aynından 2 dene açtım çok özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 o baya büyük bir sorun herkes bunun farkında ama ben son zamanlarda çıkan film için 10 sayfa geriye bakmayı tercih ediyorum aklında bulunsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bından sonra bende öyle yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Sweeney Todd 2: Aramaya İnanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar