Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sweeny todd:fazla kanlı

rayka

Öne çıkan mesajlar

az önce sweeny todd un dvd sini izledim ve gerçekten tarantino filmi gibi olmuş kan dinmiyor
hikayesi, zamanında güzel karısından ayırmak için sürgüne gönderilen bir berberin 15 yıl sonra karısına ve kızına kavuşma ümidi ile londraya geri dönmesi fakat karısının öldüğünü duyması üzerine kanlı intikamı
korku filminden beterdi açıkçası hiç beklemiyordum bu kadar

aslında bir edward scissorhand havası var oda emodur(nbc de corpse bride da emodurya hani) ama orda kötü niyetli karakter salak bi teenager zaten,burda baş karakterde kötü... kötü V.S.kötü

müzikal olması çok güzel olmuş çünkü arada insanın içini rahatlatıyor en azından (müzikler çok güzel bildiğim kadarıyla johnny depp kendisi söylemiş ve başarılı)

burton hakkında böyle konuşmak istemezdim ama sanki emo modasına oynamış biraz , yani yakında sokaklardaki sevimli böceklerimizde saçta bir tutam albino beyazı görürseniz şaşırmayınız...yinede böyle olmadığına inanmak istiyorum

ayrıca bu arkadaşlarımızın avatarlarıda belli oldu filmin son sahnesi :D

yinede izleyin derim çünkü iyide kötüde olsa görülmeli diğerleri ile karşılaştırılmalı

ama kan sevmem ben yapamam derseniz evde izleyin sinemada katlanmak zor olabilir (şahsen irreversible a daha rahat dayandım)

crazy falan elini çabuk tutarsa deli gibi satış yapar nightmare before christmas'tan gelen gelir 3 e katlanır heralde

sadece parasal değil elbette ama çok SERT olmuş sweeny todd

hepsi kişisel görüşüm
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...