Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

düzenli bağlantı kopması

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

yok böyle bi modem

zoom x4 var
lan kablosuyla bağlıyım net gidiyo 10dk da bir kabloyu çıkartıyorum sinyal sabitleniyor

takıyorum 10dk sonra yine aynı şey

napıcam ki ?

bide köpeem var kabloyu çekio =(

edit/müm: abicim bir tek kendin delir. abuk subuk başlıklar koyuyorsun, biz de deliriyoruz. pls. ayrıca, ben başlığı değiştirirken sen de konuyu güncellemişsin, düzelttiğim başlığı da bozmuşsun. olmaz pls(2)
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorun bende yıllardır var. bikac aya kadar makul duzeydeydi gunde bir iki kere res atıyordum isime bakıyordum simdi ise bes dakkada bir modeme res. modem degistirdim format attım kablo yeniledim her seyi denedim, demek ki son zamanlarda turk telekomun dosedigi kablolarda tuvalete dokulen zyprexalarla beslenen bir kemirgen var ki arada bir tırtıklıyor kablolaları.
Sosyal ağlarda paylaş

ışık sönüp tekrar bağlanıyosa illa ttden olmak zorunda değil. lease time denen neye yaradığını anlamadıım ayar, temelde adsl bağlantısının resetlendiği periyod. Yani lease time her geçişinde hat kopup bi daha bağlanıyo. Ayrıca zoom modemlerin çakma kaliteleri nedeniyle sorun lease time olsa bile ışıklarının düzgün çalışmayıp bağlantı sürekli varmış gibi görünmesi de mümkün. Direkt tecrübeden sölüyorum bunu :D Yalnız bi nokta var, bağlantı gerçekten de "periyodik" bir sürede kopup gelmeli "leasetime sorunun var" demek için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...