bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 yok böyle bi modem zoom x4 var lan kablosuyla bağlıyım net gidiyo 10dk da bir kabloyu çıkartıyorum sinyal sabitleniyor takıyorum 10dk sonra yine aynı şey napıcam ki ? bide köpeem var kabloyu çekio =( edit/müm: abicim bir tek kendin delir. abuk subuk başlıklar koyuyorsun, biz de deliriyoruz. pls. ayrıca, ben başlığı değiştirirken sen de konuyu güncellemişsin, düzelttiğim başlığı da bozmuşsun. olmaz pls(2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ethernet sürücüsünü güncelle modemin programı sil yükle format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 usb rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 valla söktüm telefon kablolarını vs. Bişeylerle uğraşıyorum modemmi bozuk hat mı bozuk çözemedim.biraz böyle deniyim telefonu iptal ettim eskiden tel modemden bağlıydı. @müm Ayarcı modülatör istemiyoruz! edik/müm: ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bu dediğin olay lease time olayından başka bişey değil :) DHCP ayarlarındaydı sanırım, lease time'ı değiştirip (hayvani bi sayıya yükseltip) save et, sonra da flasha kaydet de. Ya da git başka modem al abi zoom iğrenç bi marka, osursan bozuluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 yine aynı şey oldu modem bozuk bu sefer bunu anladım. hand ayarlarda leasetime yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 aynı sorun bende yıllardır var. bikac aya kadar makul duzeydeydi gunde bir iki kere res atıyordum isime bakıyordum simdi ise bes dakkada bir modeme res. modem degistirdim format attım kablo yeniledim her seyi denedim, demek ki son zamanlarda turk telekomun dosedigi kablolarda tuvalete dokulen zyprexalarla beslenen bir kemirgen var ki arada bir tırtıklıyor kablolaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 net gidiyor derken modemle bağlantın mı kesiliyor yoksa sadece internet mi gidiyor? modemin loglarına bak bakalım, o ne diyecek bu konuyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bLackcha0s said: yine aynı şey oldu modem bozuk bu sefer bunu anladım. hand ayarlarda leasetime yok o ayar var da ismi biraz farklıdır. olmayan modem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 zoom modemlerin genelinde bir kitlenme sorunu söz konusu bende x6 var gayet kötü (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bilmiyorum aynı mı ama benimkinde butun ısıklar yanıyor, sadece internet kopuk ip alamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bende de oluyo aynı şey bi anda modemin baglantısı gidiyo ana serverla (ttnetinkilerle işte) sonra bi dk içinde tekrar geliyo bazen 30 dk arka arkaya girdigi gibi kopuyo filan (ama latency de sorun yok) modem de usb uf ya çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 eger koptugunda link ısıgı yanıp sonmeye baslıyorsa sorun ttnettendir, eger link ısıgı yanık kalıyorsa sorun ttnetten degil de modemden, bilgisayardan veya baska biseyden oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ışık sönüp tekrar bağlanıyosa illa ttden olmak zorunda değil. lease time denen neye yaradığını anlamadıım ayar, temelde adsl bağlantısının resetlendiği periyod. Yani lease time her geçişinde hat kopup bi daha bağlanıyo. Ayrıca zoom modemlerin çakma kaliteleri nedeniyle sorun lease time olsa bile ışıklarının düzgün çalışmayıp bağlantı sürekli varmış gibi görünmesi de mümkün. Direkt tecrübeden sölüyorum bunu :D Yalnız bi nokta var, bağlantı gerçekten de "periyodik" bir sürede kopup gelmeli "leasetime sorunun var" demek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Bende ışık yanıp sönüyor bağlanmaya çalışıyor ama ttnetten baktıklarında modemin hat aldığını görebiliyorlar.Modemle bilgisayar arasında bi problem var. Hand şu leasetime ı hala bulamadım bende yok giriyorum öyle arttırabileceğim bi değer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 dhcp lease ya da türkçeyse kiralama falan gibi bi isimle geçmesi lazım. 20. sayfada yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar