Myrto Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Bu oyunu bilen arkadaslara sesleniom.. (ZeuZ haric!:p) yaw işte oyun hakkında ii bildiiniz taktikler vs. fln varsa söölermsnz?!ya da ögrenebilceemiz bi site adı?! (hastasıyız da!:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yannz ''Crusader''! onu soolemeyı unttm.. biras eskı ama?! :) Nostalji işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bu arada strongold diil stronghold olcak :-P .. Onun dı$ında ben en az 4 trebutceh ile kuleleri devirip , Maceman'lerle dalarım genelde cok sıkı$ırsam Tower yaparım onnarla surlara dayanırım ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Bilioz lan senin taktiği sana soran olmadı!!:P arada Ameleliim için osur dılıom!bu yaptıım aslında oyuna buuk bi saygısızklık ama?.. :D taktık olayında da kankama katılıom!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 wala cok onceden oynardım cok kolay bı oyun yani hafif dandirik diye bilirim gelen tiplere karsı kule yapıp bıraz askerle savunman oluyo zaten saldırmak ıcın maxımum 4 trabuchet yetıyo sorada arkadan guclu elemanları yollaman yetıyo bende oyle yapıyodum yani başkada ne gibi taktik olabilirki zaten oyle bi oyunda... :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 aslında o acıdan haklısın ama kolay olmasına ragmen ustalasması da zor bi oyun bence..multiplayer olayı bayaa zevkli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 E tabi ben allahın denyo bilgisayarına karşı oynayınca zevk alamıyodum.Multiplayer olarak düşünürsek bayaa bi zevk alabilirsin haklısın.Fakat genede dediğim gibi cok değişik kombinasyonlarla yok etcem desen yapamazsın oyle cok bi yol yok yoketmek için milleti.:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 abi hiç yoktan sıkıldın mı yolluosun 50 tane her tarafı yakan elemanları!oyuna atraksiyon oluo :p denemedysen bi yap bence!arada warcraft bolumune de yazdım turnuvo olayını önerin için saol!.. bi an sinirden dusunemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 O elemanlar baya bi atraksiyoncuydu tarlalar filan yanıyodu eheheü sefiyodum onnarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 abi atak olayında da maceman den baska adam tanımam!o ne hız oole yaw?!Valla gozuktuklri gibi domuza hiç benzememişler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Çok yavaş ama çok sağlam vuran elemanlar vardı... Adlarını unutttum tabi :-) Onları onden gonderiyordum sonra trabuchetler dalmaya basladıktan 10 15 sn sonra orda oluyorlardı yetıyorlardı maceman hatırlamıyorum walahi... (PS:amma surdu geyiğe bak auehua) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 aslında burdan daha ne konu ne geyik cıkar ama?!benim su anda potansiyelim yetmez cnku yaklasık 10 saattr bilgisayar basında takılıom her an beyın amcıklanması gecirebilirm! :P neese ben kacar baba!kendıne ii bak Stronghold hakkında aklına bi şiy gelirse sööle beklerm!! (yannz harbi den chat ortamı yarattık hea :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: Myrto, 26 January 2004 01:47 tarihinde demiş ki: her an beyın amcıklanması gecirebilirm! Bunedemek bea nese harbiden uzadıkca uzııcak gibi geliyo susmak en iiisi euhej... bu arada konusucak bısı yokkı stronghold hakkında ne diyebilirim ki başka neyse susiim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 multi de bayaa zevkli oluyo ama mytro bey yemiyo benle yapmaya hehe[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 yok olm ben yenerim die oynamıom!yoksa rahat yerim seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bisürü okçu,crossbowman+mace+10000000000000 tane meşaleli adam=zafere giden yol :)[signature][hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: DoGMeaT, 26 January 2004 16:38 tarihinde demiş ki: bisürü okçu,crossbowman+mace+10000000000000 tane meşaleli adam=zafere giden yol :) kaleyi iki$er surlu yapar araya aralık koyarım o tek karelik bolgeye su hendegi kazarım , 2 tane round tower ve big Gate ustune 20'şer Crossbowmen ve 10'ar Black Monks koyarım , Yerlere pitch hendekleri ve cukurlar acarım , 10000000000000 tane koleyi crossbowmenler alır , Okcuların i$i de kolay macemenleri de yakarız olur biter ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 bi dakka gerilim var galba?! :P ii biliosan benim karsıma cık ZeuZ? kanka manka dinnemem cok pis yenerım valla!.. :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 eh be kardesım halamı oynuyonuz konusuyonuz sdfkghsfd... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 valla önce tek sur önüne su, arkasına sur arada su ikinci sırada round tower full tataryaylı adam dolu, okçular yuvarlak uzun kulelere. Kapı etrafına kılıçlı adamlar, arkda şövalyeler bekliyor. Kale ufak olmalı ama ben orta boydan aşağı yapmadım hiç, paso önemli binaları ve evleri içeri koydum. round towerlara balistalar da tuzu biberi. Trebuchetler indirsede duvarları adamlar yaklaşamaz.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 said: Myrto, 27 January 2004 00:41 tarihinde demiş ki: bi dakka gerilim var galba?! :P ii biliosan benim karsıma cık ZeuZ? kanka manka dinnemem cok pis yenerım valla!.. :pP Ka$ınmaa kac kere dedim gel teke tek yapalım diye "yok abi ezersin beni" moduna giriyosun hemen ... Alla hallaa[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ben onu senın ii oynadıını falan zannet die sööledim yoksa bilion yane manyak ezerim! :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 okçu daha fazla okçu daha fazla okçu milyon tane okçu daha da çok okçu[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Deathmatch taktiği: Zırh ve at alınır Knight yapılır bolca en çok yapan taraf kazanır.[signature][hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: ZeuZ, 26 January 2004 18:28 tarihinde demiş ki: said: DoGMeaT, 26 January 2004 16:38 tarihinde demiş ki: bisürü okçu,crossbowman+mace+10000000000000 tane meşaleli adam=zafere giden yol :) kaleyi iki$er surlu yapar araya aralık koyarım o tek karelik bolgeye su hendegi kazarım , 2 tane round tower ve big Gate ustune 20'şer Crossbowmen ve 10'ar Black Monks koyarım , Yerlere pitch hendekleri ve cukurlar acarım , 10000000000000 tane koleyi crossbowmenler alır , Okcuların i$i de kolay macemenleri de yakarız olur biter ... diyosun ama ya ben söz ettiğim orduyu seninin bu kaleyi yapmandan ön ce yaparsa?her şey o kadar kolay değil.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar