Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wowda para kazandıran meslekler


heracles1986

Öne çıkan mesajlar

Mine/Herb iyi güzelde millet çinli gibi, server kalabalıksa 3 saatte 3 stack adamantite zor toplarsın soliyim. JC olursan da 100 tane arkadaşınının 100üde sanagelir adamanytite patların ayrı bi fitil olursun. Çünkü çıkan gemleri senin koyduğun fiyatın altına satarlar. Bence en çok parayi neye harcıyorsun ona karar ver ve onu seç, sonuçta nerden kazanırsan kazan para harcıyorsun :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer 70 lvl ve 1k goldun varsa JC fulle yanına da enchant al sadece parçalamaktan köşesin (bu iki meslek sadece para değil kendinide bufflarsın rahatlıkla).. ama 0 dan kasıcam para diyosan ben genelde Mine/Herb yada Mine/Skin alıyorum .. serverina göre kısacası hiç paran yoksa Miner/Herbalism al gerisini düşünme ..

Ayrıca bende AQ da oynuyorum horde . JC iyi para kaldırıyor burda diye şimdi herkes JC oldu burda sende miner ol bence AQ da çünkü mine sildi 70 lvller, AH üzerinden çalışıyorlar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer full serverlardan birinde diğilsen Alchemy/Herbalism yap bence. Medium/Full serverlarda zaten ya herkes guild içinde belli adamlardan alıodur raid iksirlerini flasklarını falan ya da tekele zaten bağlamıştır birileri AHde. Ama diğer serverlarda bu durum az olur, tanesi 25-30 golddan hergün deli gibi flask, elixir vs. satarsın. Tabi otacılıkla bitkileri toplamaya üşenmezsen :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Exalted olma derdi yoksa tabiki enchanter.Bi ara işim gücüm yokken neresi var yok hepsine exalted oldum nerdeyse factionların,sonradanda enchant kastım.Sonradan kısmı 6-7 ay sonra oluyor.
Şuanda sadece aksamdan aksama raidlere giriyorum ve raid cıkısı orgride yarım saat takılıp 100g parayla yatagıma ucuyorum.
Yalnız işte az bişeyde farm lazım 1 2 recipe için,e siz gençlerinde vakti boldur yaprsınız bence.
Hem pve oyuncusuysanız guzel bufflar var yüzük için biliosunuz,değer bence kasmaya.
Jc de ise yanlıs hatırlamıyorsam sadece 1 er tane soulbond gem yapılabılıo her clas için yalan olmasın yani daha bi karlı cıkarsınız enchanterle.Hem karizma,profesion ne diye soruldugunda enchaterim demek guzel bi olay kanımca :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ench/mining var ve para konusunda hiç sıkıntı çekmiyorum. Enchant tan para kazanmak istiyorsan, alabileceğin bütün recipe ları alman gerekiyor. Çoğu faction a exalted olacaksın, drop recipe larla uğraşacaksın falan filan. Bende çoğu recipe olduğu için çok rahat kazanıyorum para. Hele ki çarşamba günleri takıl orgrimar da paraya para demezsin. Herkesin arena puanları aktarıldığı için item alan enchanter arıyor. E güzel recipe ların varsa 20-30g fee alıyorsun adamlardan. Mining için söyleyeceğim tek şey, sabaha karşı 6-7 gibi gir oyuna 1-2 saat dolaş fazlasıyla ore toplarsın :) Diğer saatlerde toplayan adam sayısı biraz fazla oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mining ve Herbal için guzel bir addonun olması lazım. Yani hangi madeni hangi bitkiyi nerden topladın geçmişte göstermesi lazım. Böylece amaçsızca dolaşmak yerine direk nokta atış ile gidersin madenlere ve bitki yerlerine hem zaman kazanırsın hemde daha rahat toplarsın.
Peki esas soru böyle güzel, basit bi addon hangisi :)
Bende şu an bi addon bu görevi yapıyor ama hangisi dersen bilmiyorum o yuzdende addonları ellemiyoruım bayadır :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...