Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efaneler (Phoenix Yayınevi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çıkalı baya oluyor.Okumaya ancak fırsat buldum.Aratıp bulamayınca biraz bahsedeyim dedim.

Efendim kitabımız budur.

Altı yazardan altı fantastik kurgu öyküsünü bi kitapta toplamışlar.Yazarlardan hikayelere önsöz filan güzel olmuş.

Yazar sıralamasıyla hikayelerden bahsedeyim;

Stephen King: Dark Tower serisinin kahramanı Roland ın tek başına bir macerasını anlatıyor.Güzel hikaye.DT serisini okuyanlar beğenirler.

Ursula Le Guin: Yerdeniz serisinden sonra geçen bir hikaye.Bir kızın büyücülük okuluna sızmaya çalışmasını anlatıyor.Yerdenizi okumadıysanız veya sevmediyseniz bu öyküyüde sevmezsiniz muhtemelen.Benim hoşuma gitti.

Terry Prachett: Daha önceki kitaplardan hatırlayacağınız cadı teyzelerle ilgili komik, tatlı bir hikaye.

Anne McCaffrey: Hikaye Pern dünyasında bir koşucu hakkında.Pern de geçen kitapları okumamıştım.Bunu okurkende sıkılıp bıraktım açıkcası.

Orson Scott Card: Bu yazarı Ender s Game le tanımıştım.Yazarın hayranıyım ama hikaye "eh işte"...Başroldeki karakterler pek hoşuma gitmedi nedense."Tales of Alvin Maker" serisinin dünyasında geçiyor.

George R. R. Martin: Ünlü "A Game of Thrones" dan yüzyıl önce,bir şövalye yamağının efendisi ölünce şövalye olmaya çalışmasıyla başlayan olayları anlatıyor.Benim kitapta en sevdiğim öykü bu.A Game of Thrones u okumamıştım.En yakın zamanda okumak istiyorum.

Kitapların başında yazarlardan önsöz ve öykülerin geçtiği dünyaları tanımayanlara yardımcı olacak sunumlar var.
Mesaj tarihi:
evet ne zamandır istiyorum o seriyi.robinson a son gittiğimde şu robin hobb kitaplarını tamamlıyım,house of leaves var mı filan diye bakıyım dedim;hiç bişey bulamadım :( efsaneler i de ordan dönüşte aldım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
House of Leaves Türkiye'de zor bulunur. Pandora'ya gidip şipariş et. Ben onlardan getirttirmiştim, ellerinde kardı hala duruyordur, çabuk getirirler. Kesinlikle değer, hatta yarın ilk iş Pandora'ya uğra.
  • Yeni Oluştur...