Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevdiğim Kıza Yaklaşmak İçin Tanıştığım Arkadaşı Bana Aşık Oldu.İmdak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kardeşim kız sınıfa geliyo okulda buluşuyolar filan. okul kalksın böyle sıkıntılarla karşılaşmayız hiç. ayrıca ikisini de taksimde sallandırırsak bi de aspirin iç bişeyin kalmaz.[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Mesaj tarihi:
ingiliz aspirinini piyasadan kaldirip bizi yesil aspirine mahkum edenleri kiniyorum...!

*!kinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kinnnnnn*[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
pardon doulble post oldu[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 25 January 2004 08:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
konu köpeklerden açılmışken:

Sevgili Karabaş,
Sana aşık olandan hoşlanmıyosan ve istemiyosan, yanına doğru sokulduğunda sert bi şekilde havlayıp kaçırmayı deneyebilirsin, ama bu bazı dişilerin hoşuna gidecektir. Bu durumda ciddi biçimde 2-3 kere ısırmak etkili olacaktır.
Diğer aşık olduğun ile alakalı ise şunları söyleyebilirim. Etrafında kuyruğunu sallayarak ve dilini çıkararak dolaşman zaten herşeyi belli edecektir. Ancak daha da belli olsun istiyosan karşısına gidip ağzında bi demet çiçekle otur, kuyruğunu delicesine salla. Ardından çiçekleri masasının üstüne koy ve dilini çıkarıp bugüne kadar ki en şirin gülüşünü çıkar ortaya. En sonunda da kısık ses de hoş bi şekilde tek bi kere havla.

Fifi Abla[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 25 January 2004 08:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zhhauhzhuzhuhuahuhuzhuahuuzhhuauhzh[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!

Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden
Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!!!!
Mesaj tarihi:
ilker kanki bak senin durumun tam tersi :):):)[signature][hline]Where is Anatolia?
şimdi dişlerimi sıkıp
dudaklarıma kanamayı öğrettim
ki bu kızıl damlalar
körpe yanağında bir veda busesi olsun
bu da benden sana
heba edilmiş bir aşkın
son nefesi olsun...

Mesaj tarihi:
öbür kız senı sevmıyosa sen ona asıksan kız senın askına layık degil demektir.Bu kızla takıl biraz daha tanıs sende ondan hoslanırsan öbürünü si.ttir et.[signature][hline]A.k.a Solid_Tr
SWGC account WinteR_Mage
SNN account SolidSNake.
Mesaj tarihi:
bende anlamadım
herşeyi taşağa vurmaya başlamış millet iyice
lan iyi geçin dalganızı da karşınızdaki adam gayet ciddi şekilde yazmış yazıları işte

ben şu senin hoşlandığın olan kıza hasta oldum :)
çok severim öyle asosyel kimseyle konuşmayan içine kapanık kızları , insan lar üstünde çok büyük etkim olur genelde ve bundanda haz alırım , yani gidip o kızı kökten değiştirmek isterdim senin yerinde olsam
sanada tavsiye edebileceğim öbür sana aşık olan kızla samimiyetini azaltmadan ufak minnak haraketlerle ona karşı sadece arkadaş olarak baktığını belli etmendir
kim bilir belkimde çok iyi arkadaş olursunuz
gider sana o kızı bile ayarlayabilir
senin ona hötürt diye yaklamşmış olmandan etkilenmiş olabilir gayette , derdini belli eder rahatlarsın
öbür kızın peşinide bırakma bence
fazla ilgi göstermen gerekir o şekil kapalı bir kıza
normal bi kıza gösterdiğinde götü kalkması muhtemel olan davranışlarda bulunabilirsin ona ki biraz kendine güveni gelsin
falan filan.. yaz yaz bitmez şimdi bu
işim gücüm var benim[signature][hline]Anatolian University Computer dept.
Mesaj tarihi:
said:
armra, 25 January 2004 00:47 tarihinde demiş ki:
abi yüzük lafı neden bende hep değişik bi his uyandırıyo JRR zıçtı temelimize :-P

bende ilk yüzük lafını gördüğümde aynı şey aklıma geldi hatta ne alaka ulan dedim kendi kendime sonra hatırladım evlilikten falan bahsediyolardı hehe :) Böyle giderse evlenceğim zaman çok zorluk çekebilirim hehe.

Nikah Memuru: Yüzükler.

Şait: Bende değil valla zorla aldı benden *!damadı göstererek*

Nikah Memuru: Yavrum versene yüzükleri?

Damat(Ben): Hayır vermem onlar benim! Kıymetlimisi ayıraamazsınısss![signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
baaluo ben de bi öneri isteyebilirmiyim senden. peki aşırı sosyal bi kıza karşı nasıl davranmak gerek :).[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

Mesaj tarihi:
ya kızla çıkıcan ya da sap kalıcan.
o kızın sana bakıcaanı nerden biliosun? sene sonu gelene kadar ısınamazsa iş biticek.diğer kzı da çevirmiş olcan kalcan sap.

o kızla çık ve ikiniz senin çıkmak istediin kızın yanında falan dolaşın. onnar da kıskanacak tabi. seni almaya çalışıçaklar. kim bilir belki daha ta..öhm güzelini bulursun[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Mesaj tarihi:
sana a$ık olan kız da kız diil mi karde$im onunla cık alla hallaa ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
said:
armra, 25 January 2004 00:47 tarihinde demiş ki:
Layn zaten asmalıda yok
muhakkak anlatıyon
ne oldu
naptın

Açıyon topiği
Salıyon merakı
Bilmek isterük elbet!

up muydu[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
Mesaj tarihi:
ehe sen direk atmışsın kendini zaten bi düğümün içine... Yok onun arkadaşıyla tanışacam da ona yakınlaşacam da... Zaten bu düğümün içine girmeyi kabullenmişsin.

Ha bu saatten sonra ne yapacam dersen, işlediğin kabahati hiç önemsemeden git ve direk olarak konuş arzu ettiğin bayan şahıs ile[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
"abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
"yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Mesaj tarihi:
bos iş bunlar
ne o oyle kıza yaklasıyım diye onun arkadsıyla samimi olmakmıs yav kardesim direk kızla samimi olsana ne kasarsın bosa kendini.
aynı seyi kızın biri bana yapmıstı bana yaklasmak icin benim en yakın arkadasımla cıktı.sonra durum anlasılınca baya bi gürültü koptu tabi...
dedigim gibi bos iş bunlar cekinmeye gerek yok direk kızla tanısın isi riske atmayın...[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
Dejeavu The Level 50 Eldritch...
  • Yeni Oluştur...