Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevdiğim Kıza Yaklaşmak İçin Tanıştığım Arkadaşı Bana Aşık Oldu.İmdak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İkimizdede 1 sene hazırlık var kız lise 3 ben lise 2 çok güzel denebilir fakat içine kapanık tiplerden.Hazırlık okuduğuma bin pişmanım şimdiye ne güzel öss ye giriyor bir senede kaybetmemiş olacaktım.Benden hoşlanan kızla bu sınıf arkadaşı.Yani ikiside benden bir üst sınıfta.[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Mesaj tarihi:
hem guzel hem icine kapanık? zor valla, bence vazgec bu sevda dan icine kapanık guzel kızlarla isin olmasın bi bk vardır[signature][hline]
FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA!
Mesaj tarihi:
Haydaaa o ne demek şimdi. Niye güzel ve içine kapanık olmasın bi insan? Moncain sen bu kızı tanıyor musun bu arada yoksa sadece dış görünüş itibariyle mi hoşlanıyorsun?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Tavsiyem yağmurlu günlerde paratonele sarılıp beklemenden yana.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Mesaj tarihi:
said:
axedice, 24 January 2004 23:57 tarihinde demiş ki:
Haydaaa o ne demek şimdi. Niye güzel ve içine kapanık olmasın bi insan? Moncain sen bu kızı tanıyor musun bu arada yoksa sadece dış görünüş itibariyle mi hoşlanıyorsun?

Onu tanıyan başka arkadaşlarlada konuştum.Kimseye yüz vermez,sosyalleşmekte zorlanır,alışması zaman alır diyorlar.Bende onu genelde öğle yemeklerine inerken sınıfında 2-3 arkadaşıyla beraber kitap okurken görüyorum.Kızın güldüğünü doğru dürüst görmedim desem olur.[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Mesaj tarihi:
abi sen bırak onu ya..öğlen araları oturup kitap okuosa 2-3 arkadaşıyla bayaa ilginç biri olsa gerek içine de kapanık ane belli olduğu gibi..ben 2-3 kişi olcam hayatta aklıma gelmez ne kitabı full action :) yalnızken bile okumaya vaktim olmuo[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
Bırak ya hayal falan boş işler bunlar, senden hoslanan arkadası ile hayatını yaşa. Biz gittikte noldu? Kaçırma fırsatını[signature][hline]MKC
_-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki;
ee ne var yatılıların g.tleri yok mu?

_-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi);
Ayağımda ayak var
Mesaj tarihi:
said:
Bonus, 25 January 2004 00:22 tarihinde demiş ki:
Bırak ya hayal falan boş işler bunlar, senden hoslanan arkadası ile hayatını yaşa. Biz gittikte noldu? Kaçırma fırsatını

en azından gormusussun nolcanı
Mesaj tarihi:
Layn zaten asmalıda yok
muhakkak anlatıyon
ne oldu
naptın
paticik olarak bu kızı çözmeli
arkadaşa yeni bir imza bulmalı :D
sudaki parıltıya kapılmamalıyız
evlen yüzükler benden :D
abi yüzük lafı neden bende hep değişik bi his uyandırıyo JRR zıçtı temelimize :-P[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
Mesaj tarihi:
windowsum mavi ekrana düştü çıkış yok reset atıcaz :D
azuhuhuh
*!kopar*
Yakıyo adam ortalığı :)
Edik: Hazıra konmak daha iyidir diğeri mademki asosyal bi tip ya senden hoşlanmassa sen acı çekersin dimi

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 25 January 2004 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yukarda biri demiş içine kapanık güzel kızlarda bi b.k vardır diye. doğru söylemiş. okulda olmasa bile büyük ihtimalle dışardan bi erkek arkadaşı olabilir.dikkat.
Gerçi senden büyük olan bir kızdan da umut beklemen garip.Tamam arkadaşı sana aşık olmuş olabilir amabu onun seni hor görmeyeceği anlamına gelmez.Tabi tam tersi de olabilir.Her zaman umut olaplüp.
Hala çıkabilme şansın varsa sana aşık olan kızla çık derim. Aşırı güzel olmasa bile diğer kızlara biraz yaklaşmak için çıkabilirsin onunla(ucubeyse .ittir et).Sana en büyük temennim ulaşamayacağını bildiğin kızlara bulaşma derim.
Bak bana ; bu yaz bi fransız kız aşık olmuştu bana. havasını aldı mesela.
Not:Tabi bu olay şu anda kızların peşinde maymun olduğum gerçeğini değiştirmez.[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life
Still hanging on, still going strong, here I belong
And maybe I'm crazy but I just can't slow down
And maybe I'm crazy but at least I'm still around

The number you have dialed is walking alone please, try again later
Mesaj tarihi:
imkanın olunca ne olursa olsun kullanıcaksın bıraz daha experıence kazanırsın fenamı levl atlamak kolay dııl yanı ama dedıgı gıbı arkadasın ucubeyse kac...
:lol:
Mesaj tarihi:
zuhauah ilgincmis bayada sen dua ette senin hoslandıgın kız bıde senden hoslanıpta sen o kızın arkıytla cıkarken senı kıskandırmak ıcın bıde senın arkınla cıkmasın o zaman faka basarsın valla diim dikkat et direk git kosa kosa SENI SEVIYORUM CANIM de
Mesaj tarihi:
eğitim sisteminin kökten değişmesi lazım!
budur![signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
  • Yeni Oluştur...