Moncain Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Ya ne yapacağım şimdi.Bir üst sınıfta hoşlandığım bir kız var ama tanışmıyoruz.Bir hafta kadar falan oluyor tesadüf oldu onların sınıfından bir kız ile tanıştım belki de ona karşı kullanabilirim diye biraz da samimi oldum kızla fakat ne oldu.Kız bana aşık olmuş.Çok şekersin diye mail atıyor,her yarım saatte bir çaldırıyor,son günlerde de sürekli sınıfa geliyor (benle tanışmadan önce gelmiyordu) zaten sürekli sınıf kapılarının önünde bekliyordu koridora ne zaman çıksam yanıma geliyor paso arkamdan bakıyor.Of ne yapacağım ben şimdi kendi önümü kendim kapadım.Acaba küssem mi yada hoşlandığım kızı söyleyipte kendimden uzaklaştırmayı mı denesem off.Ne yapsam ne yapsam.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Çok karizmatiğim diyosun yani[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ne yapsam ne yapsam elma hesabı açtırsam kurtulur muyum bunalımdan bi hesap açtırsam[signature][hline][b]Everthing is about Sex,Drugs and Rock n' Roll ![b]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yakıyorum inanılmazım kız ne yapsın diosun yani[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 zuhhhaquaaaaaaaaaaaahuazzzzzzqqqadasdgfsdfagsdfhkınjpuıaseğ*gggbvvvvvvvvvvvvvvvağüüüüüüwwwwwwwq qwegfff!!! *!system error*[signature][hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 allah kahretsin neden ben =P[signature][hline][b]Everthing is about Sex,Drugs and Rock n' Roll ![b]
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Hehe kafa bulmayın arkadaşlar ne yapayım :D[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
can Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Harbiden çok önemli konu. şimdi benim hayatım değişti.[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bir hikaye okumuştu ben 4 yaşlarındayken annem. bi köpek wardı, bi yerden bi kemik çalıodu. sonra sudaki yansımasını görüp onu da almaya çalışıodu derken ağzındaki kemiği suya düşürüyodu. güzel hikaye.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
armra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 don't panik no fırfır thi is turkiş teknolgy evlenecen sus cevap verme :D[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
quamor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 sana aşık olan kıza gidip soyle durumu.benim senle aşk açısından yaşayabilcegim bişey yok de bu kadar basit. ha eger ısrar ederse de ben arkadaşınla ilgileniyorum onu bana ayarla uzerine kuma olarak seni alırım de bide söz ver olsun bitsin.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Slyone cüp diye oturdu o hikaye olaya sly one ye katılıyorum:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ya bi uza ya[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 lan naptık şimdi[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 sana diil kalplerdeki kaymak olan arkadasa soyledim chemicalcim[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 :)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ciddi bi cvp verelim sindi eger kızı terslersen ve arkadasına asık olduunu solersen cok dellenir pesini bırakır ( %90 tabi ) ve asık olduun kızla olabilicek her turlu iliskini kesmek icin elinden geleni yapar, bu yuzden kayalara geldin diyorum, guzelse bari onla takıl biraz, sora onun hoslanmadıı seyler yapıp ayrılık sebebi yarat, arama onu, fazla ilgienme fln direk bıkar oda ztn sora dierine yogunlasmaya calısırsın ama bu tabi bikaç ay surer, okul bitimine dogru anca.. tabi %10 lik ihtimalle banane ben genede seni seviyorum seni ona yar etmem diyip yuzsuzlukte yapabilir[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA!
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: Sly-One, 24 January 2004 23:04 tarihinde demiş ki: bir hikaye okumuştu ben 4 yaşlarındayken annem. bi köpek wardı, bi yerden bi kemik çalıodu. sonra sudaki yansımasını görüp onu da almaya çalışıodu derken ağzındaki kemiği suya düşürüyodu. güzel hikaye. ...
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 sly one a katılıyorum ama bu durumda arkadaşın yapacağı pek bişi yok yani sakata gelmiş..[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
armra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Tamam veriyom taktiği Bak eğer bi kızla çıkıyosan kızlar arasında populariten artar bunu kullan diğerine merdiven olsun yani kızlar entrikayı sever genelde ... *!dayanamıycam*[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 vahşi cazibe :)[signature][hline]Your death will be avenged !!!
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 eee.. küsme bence. Git anlat senden hoşlanan kıza böyle böyle böyle diye. Gereksiz yere umutlanmasın zavallıcak. Bide ne çılgın bi caziben varmış senin:) hatırladığım kadarıyla ortaokulda lisede bi üst sınıftan bi kızla çıkmak baya zordu. Kızlar genelde yaşıtlarını değil, üst sınıfları tercih ediyorlardı.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 evet dogru epey zordur ama tabi bu senin yasına baglı tabi bi sene sınfıta fln kaldıysan pekte zor diil hatta ben sınıfta kalıp hz. okuyup kendinden 2 yas kucuk bi cocukla cıkan bi kız tanıorum[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA!
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ne alaka lan.. agzindaki kemigi kenara koyarim nehirdeki sudan icer sonra kemigi yerim [?!][signature][hline]
Öne çıkan mesajlar