madduck Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ben herhangi bir npcyi örneğin ayıyı binek yapmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim
kralweb Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 evet arklar bu konuda yardımcı olursanız ben de sevinirim. bazı serverlarda dev hamam böcekleri, ayılar,.. gibi yaratılara biniyolar . nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]K9
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 siz daha yürümeden koşmaya çalışıyorsunuz öncelikle çiziliyor veya hazır çizilmiş verdatası var ise o yükleniyor verdata nosuna göre script yazılıyor sonrada t_eq_horse şeklinde binek scripti yazılıyor sonra çat diye biniliyor Hiç açıklayıcı olmadı ama yapması biraz zordur araştırsanız daha kolay olur
madduck Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 üşenmeyin abiler yazın da öğrenelim :D
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 biz bunnarı milyonlarca kez yazdık lütfen yukardaki arama linkine biraz bakın ya[signature][hline]We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean www.ardenia.gen.tr
kralweb Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yazdığınız yazılarda verdiğiniz lnkler çalışmıyor. ne yapak. bizde yeniden soruoz[signature][hline]K9
daniska Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 a binmek diye aratın mutlaka 30 tane döküman çıkıcak (: yanlız verdatalar biraz ağır oluyor ravena da var eşşek gibi manyaq bişi (:
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Daniska yinemi benden bahsediosun ne olmuş bana :D ?[signature][hline] †Ravena and Other's† Coming Soon Your Dream.. RvN
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 yukarda FAQ da yasıyor bir baksanızda konu kirliliği olmasa[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 evt ya biras ilgilenseniz ben burdan çok indirdim ama hiç biri çalışmadı scritler denemeden mi yazılıo bunu merak ediorum çok ii bien biri yzsın ve bizi sevindirsin[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ
Öne çıkan mesajlar