madduck Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ben herhangi bir npcyi örneğin ayıyı binek yapmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 evet arklar bu konuda yardımcı olursanız ben de sevinirim. bazı serverlarda dev hamam böcekleri, ayılar,.. gibi yaratılara biniyolar . nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]K9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 siz daha yürümeden koşmaya çalışıyorsunuz öncelikle çiziliyor veya hazır çizilmiş verdatası var ise o yükleniyor verdata nosuna göre script yazılıyor sonrada t_eq_horse şeklinde binek scripti yazılıyor sonra çat diye biniliyor Hiç açıklayıcı olmadı ama yapması biraz zordur araştırsanız daha kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madduck Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 üşenmeyin abiler yazın da öğrenelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 biz bunnarı milyonlarca kez yazdık lütfen yukardaki arama linkine biraz bakın ya[signature][hline]We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean www.ardenia.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 yazdığınız yazılarda verdiğiniz lnkler çalışmıyor. ne yapak. bizde yeniden soruoz[signature][hline]K9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 a binmek diye aratın mutlaka 30 tane döküman çıkıcak (: yanlız verdatalar biraz ağır oluyor ravena da var eşşek gibi manyaq bişi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Daniska yinemi benden bahsediosun ne olmuş bana :D ?[signature][hline] †Ravena and Other's† Coming Soon Your Dream.. RvN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 yukarda FAQ da yasıyor bir baksanızda konu kirliliği olmasa[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 evt ya biras ilgilenseniz ben burdan çok indirdim ama hiç biri çalışmadı scritler denemeden mi yazılıo bunu merak ediorum çok ii bien biri yzsın ve bizi sevindirsin[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar