Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Superbowl XLII

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

inanılmaz şoktayım hala giants aldı maçı 17-14. mvp olarak bi herhangi bi oyuncuyu değil giant defensive coordinator u seçiyorum, yedi bitirdi pats i, sağolsun pats in o-line da cok yardımcı oldu kendilerine 5 sack ne demek ya. gönül isterdi pats alsın serisini tamamlasın, olmadı kısmet değilmiş :/
Sosyal ağlarda paylaş

İnanılmaz bir maçtı, genelde sıkıcıydı ama harika ir defensive play serisi izledik Giants'tan. Son çeyrek zaten evlere şenlik. Hele son 10 saniye varken Patriots'ın oyuncusu o uzuuuun mesafeli topta son anda alamadı ya pası yüreğim ağzıma gelmişti. Herhangi bir takımını tutmadığım liglerde underdogları tutmaya eğilimliyimdir, o yüzden çok sevindim Giants'ın kazanmasına :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben 3 sistemde oynadım. En zevklisi wiiydi tabi.

Ama bilgisayarda da kontrolleri zor değil. Fakat klavyeyle aran çok iyi olmalı. Elinde varsa eğer ps2'ye almanı tavsiye ederim. Zaten tuş komb,inasyonu sınırlı olduğundan daha rahat bir oynanışı var ama aynı derinlikte ve aynı eğlence yapısında sahip.

Yalnız öğrendikten sonra hemen oyunu zorlaştırmalısın, zira fazla kolay oluyor kolay modu. Oyun bayıyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...