nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Var mı superbowl'u seyredecek olan? Başlamak üzere, sürpriz takım New York Giants namağlup New England Patriots'a karşı. Giants ezilir heralde ama heyecanla bekliyorum maçı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 var izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ooo iyi iyi izle :D Yarın sabah da 9da dersane var ama naapalım.. Ayrıca ilk kez bir aro amerikalı hakem yöneticek bir superbowl mücadelesini bunu da izleyemeyenler için belirtelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 benim de 10 da ders var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 hangi kanalda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 fox tv. giants ii başladı da oyun çok çabuk dönebiliyor bunda anlık moral bozukluğu falan çok fena yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Patriors touchdownu buldu zaten. Extrayı da aldılar durum 7-3 patriots lehine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 inanılmaz şoktayım hala giants aldı maçı 17-14. mvp olarak bi herhangi bi oyuncuyu değil giant defensive coordinator u seçiyorum, yedi bitirdi pats i, sağolsun pats in o-line da cok yardımcı oldu kendilerine 5 sack ne demek ya. gönül isterdi pats alsın serisini tamamlasın, olmadı kısmet değilmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 evet macin mvpsi giantsin defansi oldu, son atakta manningi sackliyemedikleri zaman bitti mac zaten, helal olsun ona da ordan cikip o pasi atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 İnanılmaz bir maçtı, genelde sıkıcıydı ama harika ir defensive play serisi izledik Giants'tan. Son çeyrek zaten evlere şenlik. Hele son 10 saniye varken Patriots'ın oyuncusu o uzuuuun mesafeli topta son anda alamadı ya pası yüreğim ağzıma gelmişti. Herhangi bir takımını tutmadığım liglerde underdogları tutmaya eğilimliyimdir, o yüzden çok sevindim Giants'ın kazanmasına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 macin mvp'si mi ? O_o macin adamimi oluo.. macin en degerli adami, ama maddi acidan ? anlamadim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 tom bradyde patladı ya sevindim ona=P adamı bitirdiler müthiş defansla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Uyuyakaldım kaçırdım da.Patriots nasıl yenilir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 vala karşıda örnek bi d-line olunca yeniliyomuş demekki, rahat rahat salladığı pas yok denecek kadar azdı brady nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 defansı taştan oyarlar brady'ye böyle koyarlar pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Bu maçtan sonra gaza geldim 8 saat madden oynadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 abi gidip madden alıcam valla gaza geldim maçta=D daha önce hiç madden oynamadım zormu kontroller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Valla ben 3 sistemde oynadım. En zevklisi wiiydi tabi. Ama bilgisayarda da kontrolleri zor değil. Fakat klavyeyle aran çok iyi olmalı. Elinde varsa eğer ps2'ye almanı tavsiye ederim. Zaten tuş komb,inasyonu sınırlı olduğundan daha rahat bir oynanışı var ama aynı derinlikte ve aynı eğlence yapısında sahip. Yalnız öğrendikten sonra hemen oyunu zorlaştırmalısın, zira fazla kolay oluyor kolay modu. Oyun bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 topigi kacirmisim macta son otuz saniyede agladim lan neredeyse allah belani versin brady moss gitti paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Giants'ı tutuyprdum çok sevindim şahsen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar