karpuz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Kafayı yemek üzereyim. Ne satıcılara bir şey satabiliyorum, ne flight pointlerden uçabiliyorum, ne bankama eşya koyabiliyorum, aynı hatayı verip duruyor. Ancak ve ancak 7-8 deneyişte bankaya bir şeyler koyabiliyorum, o kadar fazla vakit alan bir şey ki... Add-onları kaldırdım, her şeyi yaptım, yok düzelmiyor arkadaş ne illet şeymiş yahu... Bir yere uçmak için aynı flight masterla 14 kere konuşmaktan sıkıldım... Var mı başka başına gelen? çözümünü bilen? ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 2.4 ile düzelecek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 esc ye bas tekrar konus :) bende de aynısı var düzeliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 train olamamak var bi de o daha kötü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Oha! Koskoca Blizzard böyle bir bugı nasıl düzeltmez ufacık bir patchle be? Yazıklar olsun valla... Kendimden kaynaklandığına adım gibi emindim oysa ki... Neyse, teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar