Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sly-one dı sert boy!

a cup of coffee

Öne çıkan mesajlar

bu çocuğun arkadaş takımının ayar verdin gibilerinden pohpohlaması kesmemiş(acısı dinmemiş) şimdide pmden tehtitlere başladı yahu bu kadar zoruna gittiyse söylediklerim benimle tartışmasaydın, napıyım yani.adamın pmden attığı mesajın içeriğide şöyle:

gel gel tek gel bende tek gelicem seni m.ke m.ke bişi bişi diyordu ama şimdi korkudan mesajın içeriğinide unuttum zaten aynen yazamam ban alırım :S

hayır daha dün çok sertim eşcinseller şöyle böyle diyordun bugün adam mkiyosun.

ben tam bu adamla muhattap olmam falan gibilerinden uzak durmaya çalışırken o gene beni buldu pemeden.montla sıçsam en az bu kadar kötü olabilirdim aman tanrım!
son olarak burdan sesleniyorum sly-one beni rahat bırak pemeden de rahatsız etme artık!
Sosyal ağlarda paylaş

hoş mu böyle şeyler? bence değil. iki tarafın da sakinleşmesi dileği ile...

edit: bir de böyle şeylere konu açmak hoş değil gerçekten eminsen burda tek taraflı bir agresyon olduğuna adminlere mesaj atıyosun onlar da mesajları okuyup karar veriyor bu kadar basit. buraya yazdığın yazı muhtemelen çok tek taraflıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

candy rayka olduğu için o şık gitti sly-one ı destekleyen candy gibi biri arkamda olmadığı için kavgada edemem ayar verme meselesine gelince herşey bu yüzden başladı zaten adam ayarı alıcna tozuttu e geriye şikayet etmek kalıyor ardethinde dediği gibi adminlere şikayet etmek gerekiyormuş.yani ardeth adam öyle atınca mesajı telaşlandım açtım topici sori bap.bide nası şikayet edicem ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
hoş mu böyle şeyler? bence değil. iki tarafın da sakinleşmesi dileği ile...

edit: bir de böyle şeylere konu açmak hoş değil gerçekten eminsen burda tek taraflı bir agresyon olduğuna adminlere mesaj atıyosun onlar da mesajları okuyup karar veriyor bu kadar basit. buraya yazdığın yazı muhtemelen çok tek taraflıdır.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

AHAHAH.
şimdi arkadaşlar, ayarı alan şahıs bu. ben değilim.
şu sayfada gördüğünüz mesajlardan sonra, pati albüme gidip benim resmimi cp leyip işte "ibnelerle muhattap olmam diyen adama bak" diyerek konuyu uzatıp beni taciz etmeye çalıştı. o da yetmedi bugün bana gönderme mesajlar attı 1-2. onlara cevap verdim, pm den de söylediği mesajı attım kendisine, ama tamamen iyi niyetle. kuyruk acını silke silke dindiririm istiyorsan dedim.
ben ayar aldım diye gidip adam tehdit edecek bir insan değilim beni bilen bilir, ayar alır da kendimi kelimelerle savunamassam oturur bi oh çeker hazmetmeye çalışırım ne diyim. şimdi de gelmiş topic açmış napayım ben bu adamı şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilemedim yani yardım edin, bir çare pls. dövsem dövülür atsam atılır ama yok herif ortada topic açıyor oturduğu yerden falan =(
yaşın kaç sen nerde okuosun falan bileyim de ona göre muhattap alayım, ibnelerle muhattap olmuyorum diyorum adam önce muhattap olma o zaman diyor sonra tacize devam ediyor. =(
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar açık açık küfürleşmeye hiç gerek yok
kahve insanı benim türban hakkındaki düşüncelerime karşı bişi söyledi sonra kavga nerelere gitmiş
ne gerek var ayarı aldınmı otur sus milletin resmine kaka atmaya ne gerek var
bana türbanlılar hakkında böyle konuşma diyen insan gelipte tanımadığı etmediği sadece tartıştığı bi adama ibne diyosa oturup düşünmesi lazım

haklıyken haksız duruma düşmekte baya acıtıyo olmalı tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...