a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bu çocuğun arkadaş takımının ayar verdin gibilerinden pohpohlaması kesmemiş(acısı dinmemiş) şimdide pmden tehtitlere başladı yahu bu kadar zoruna gittiyse söylediklerim benimle tartışmasaydın, napıyım yani.adamın pmden attığı mesajın içeriğide şöyle: gel gel tek gel bende tek gelicem seni m.ke m.ke bişi bişi diyordu ama şimdi korkudan mesajın içeriğinide unuttum zaten aynen yazamam ban alırım :S hayır daha dün çok sertim eşcinseller şöyle böyle diyordun bugün adam mkiyosun. ben tam bu adamla muhattap olmam falan gibilerinden uzak durmaya çalışırken o gene beni buldu pemeden.montla sıçsam en az bu kadar kötü olabilirdim aman tanrım! son olarak burdan sesleniyorum sly-one beni rahat bırak pemeden de rahatsız etme artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 canım yaa içerlemiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 seçenekler 1-şikayet et. 2-ayar ver 3-candy gibi davran 4-gözüm yer diyorsanda adres iste , yakala döv. çözüm mü yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 hoş mu böyle şeyler? bence değil. iki tarafın da sakinleşmesi dileği ile... edit: bir de böyle şeylere konu açmak hoş değil gerçekten eminsen burda tek taraflı bir agresyon olduğuna adminlere mesaj atıyosun onlar da mesajları okuyup karar veriyor bu kadar basit. buraya yazdığın yazı muhtemelen çok tek taraflıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 tamam şu anda verdiğin maddeleri değerlendiriyorum serçe o ve guildi gelmeden, biliyorum çabuk karar vermeliyim gank yiyebilirim fena ellerim titriyor şu anda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 candy rayka olduğu için o şık gitti sly-one ı destekleyen candy gibi biri arkamda olmadığı için kavgada edemem ayar verme meselesine gelince herşey bu yüzden başladı zaten adam ayarı alıcna tozuttu e geriye şikayet etmek kalıyor ardethinde dediği gibi adminlere şikayet etmek gerekiyormuş.yani ardeth adam öyle atınca mesajı telaşlandım açtım topici sori bap.bide nası şikayet edicem ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Naapıcak yani ipni bulup, telekomdan istihbarat alıp adresini bulup gelip seni yiyecek mi? Nesinden korktun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Spastik_Serce said: 4-gözüm yer diyorsanda adres iste , yakala döv. çözüm mü yok . buyuk hata olur bence abi :D ben o durumda olsam yapmazdim yani slyoen karsidaki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bilmiyorum daha önce hiç kimse tehtit etmemişti beni makul bir şekilde iki olgun insan gibi konuşmuştum hep daha önce. böyle birşeyle ilk defa karşılaşınca panik yaptım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ardeth said: hoş mu böyle şeyler? bence değil. iki tarafın da sakinleşmesi dileği ile... edit: bir de böyle şeylere konu açmak hoş değil gerçekten eminsen burda tek taraflı bir agresyon olduğuna adminlere mesaj atıyosun onlar da mesajları okuyup karar veriyor bu kadar basit. buraya yazdığın yazı muhtemelen çok tek taraflıdır. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Zaten ayar aldığı için birinin bir başkasını tehditetmesi de çok saçma birşey. 3 gündür feykler falan saçma sapan işler oluyor patide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 AHAHAH. şimdi arkadaşlar, ayarı alan şahıs bu. ben değilim. şu sayfada gördüğünüz mesajlardan sonra, pati albüme gidip benim resmimi cp leyip işte "ibnelerle muhattap olmam diyen adama bak" diyerek konuyu uzatıp beni taciz etmeye çalıştı. o da yetmedi bugün bana gönderme mesajlar attı 1-2. onlara cevap verdim, pm den de söylediği mesajı attım kendisine, ama tamamen iyi niyetle. kuyruk acını silke silke dindiririm istiyorsan dedim. ben ayar aldım diye gidip adam tehdit edecek bir insan değilim beni bilen bilir, ayar alır da kendimi kelimelerle savunamassam oturur bi oh çeker hazmetmeye çalışırım ne diyim. şimdi de gelmiş topic açmış napayım ben bu adamı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Bilemedim yani yardım edin, bir çare pls. dövsem dövülür atsam atılır ama yok herif ortada topic açıyor oturduğu yerden falan =( yaşın kaç sen nerde okuosun falan bileyim de ona göre muhattap alayım, ibnelerle muhattap olmuyorum diyorum adam önce muhattap olma o zaman diyor sonra tacize devam ediyor. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 a cup of coffee said: bide nası şikayet edicem ki? Her mesajın sağ üst köşesinde şeklinde bi ünlem işareti var. Ona tıklıyosun öyle şikayet ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bu kadar açık açık küfürleşmeye hiç gerek yok kahve insanı benim türban hakkındaki düşüncelerime karşı bişi söyledi sonra kavga nerelere gitmiş ne gerek var ayarı aldınmı otur sus milletin resmine kaka atmaya ne gerek var bana türbanlılar hakkında böyle konuşma diyen insan gelipte tanımadığı etmediği sadece tartıştığı bi adama ibne diyosa oturup düşünmesi lazım haklıyken haksız duruma düşmekte baya acıtıyo olmalı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 o anlamsız konudan nasıl böyle bir ayar meselesi çıkardınız hayran kaldım bu bir. topikte herhangi birine acı severmisin diyip sonra tanışalım mı demek etik değil bu da iki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 YASİN THE NOOB ONE ayar verme nolur, calış seninde olur: /? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar