Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ders çalışıyorum dedikçe daha çok rahatsız ediyor mesela insanlar, boş bırakıyorum 3 hafta boyunca yazan olmuoyr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 o fenaymış harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 <3 AŞKİTOM BÖCEĞİN SENİN ÇOK SEVİYOR - PITIRCIK <3 BÖCEK :) türevleri var bide. öf yazarken içime fenalık geldi bi daha girip bakmıycam bu konuya sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 sap mıyız? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 lamer değilim leymır olmak ideallarim arasında ama.. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 @madcat gören kaçıyo ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ya o değilde merak ettiğim bi konu var sizce Ercik Lamermi yoksa gerzek mi? yoksa aşırı derecede uyuşuturucu bağımlısı mı sfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 @ardeth şaka maka onlara block+delete yapmak farzdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Theridone said: Ben "işim var güzel ve kızıl saçlı değilsen rahatsız etme" diyorum. o güzelmiş bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Killer said: misal hll o arkadaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bazıları sanki msn açar açmaz 3e2 mesaj alıyormuşçasına "MESAJ ATMAYIN PLS ÇOK MEŞGULÜM HEDE" diyor bi de. yani sanki herkes hastası böyle, sürekli mesaj yağıyor, aman atmayın falan. ahhaha çok gülüyorum. bazı arkadaşlar da offline girip haftada 1 online oluyor eskitmemek için kendilerini. ne garip insanlar var yavs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 listemdeki kızların yarısı KuZeniiiiim GelMi$$$HHHHhhhhh ~NaLLLlllaaannnnnnnn cccccaananNNNNIIImMMsssss diyor. anlamadım gittim kuzen meselesini. her 10 kızdan 5 i kuzenine mi yazıyor ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Fly said: KuZeniiiiim GelMi$$$HHHHhhhhh Ahah tanıdık geldi bi yerden sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ben nicklerine ";)" bu smileı koyanlara uyuz oluyorum mesela herkez kendini bilir;) evde yokum;) çok komik dimi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ben o smileye toptan uyuz oluyorum <----;)----<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Kralsam suçum ne ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bi ara şey vardı hala da bi kaç kişi de var üstten kesme işaretiyle en üste geçmek. sırf en üstteler diye inadına bişi yazmıyorum bak aklıma geldi delirdim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 alla alla ilk kez senden duyyom bu olayı Madcat..dikkat etmemişim hiç haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 facebooktada var o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 dikkat et hepsi böyle dikkat çekmek isteyen tipler,loser hepsi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bende herkesin takma adı (genelde gerçek adı oluyor bu) var, o sebeptendir kimsenin işini çişini okumuyorum. bomboş bi günümde oturup hepsine takma ad koymuştum listede, o gün bugündür inanılmaz rahatım. o offline takılmanın nesine uyuz oldunuz anlamadım bazen zorunluluktan olabiliyor, kimseyi geren bişi olmamalı icq zamanında da invisible vardı kimse kıl olmazdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Madcat said: dikkat et hepsi böyle dikkat çekmek isteyen tipler,loser hepsi. :D hepimiz luzırız hepimiz lamerız.. ps.Herkesin madalyası yok tabe :DDDD ehehe teprik kedim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ahaha 5k olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar