Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lamer misiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
<3 AŞKİTOM BÖCEĞİN SENİN ÇOK SEVİYOR - PITIRCIK <3 BÖCEK :)

türevleri var bide. öf yazarken içime fenalık geldi bi daha girip bakmıycam bu konuya sanırım
Mesaj tarihi:
bazıları sanki msn açar açmaz 3e2 mesaj alıyormuşçasına "MESAJ ATMAYIN PLS ÇOK MEŞGULÜM HEDE" diyor bi de. yani sanki herkes hastası böyle, sürekli mesaj yağıyor, aman atmayın falan. ahhaha çok gülüyorum. bazı arkadaşlar da offline girip haftada 1 online oluyor eskitmemek için kendilerini. ne garip insanlar var yavs.
Mesaj tarihi:
listemdeki kızların yarısı KuZeniiiiim GelMi$$$HHHHhhhhh ~NaLLLlllaaannnnnnnn cccccaananNNNNIIImMMsssss diyor. anlamadım gittim kuzen meselesini. her 10 kızdan 5 i kuzenine mi yazıyor ne.
Mesaj tarihi:
bi ara şey vardı hala da bi kaç kişi de var üstten kesme işaretiyle en üste geçmek.
sırf en üstteler diye inadına bişi yazmıyorum bak aklıma geldi delirdim gene.
Mesaj tarihi:
bende herkesin takma adı (genelde gerçek adı oluyor bu) var, o sebeptendir kimsenin işini çişini okumuyorum. bomboş bi günümde oturup hepsine takma ad koymuştum listede, o gün bugündür inanılmaz rahatım.

o offline takılmanın nesine uyuz oldunuz anlamadım bazen zorunluluktan olabiliyor, kimseyi geren bişi olmamalı icq zamanında da invisible vardı kimse kıl olmazdı..
Mesaj tarihi:
Madcat said:
dikkat et hepsi böyle dikkat çekmek isteyen tipler,loser hepsi. :D

hepimiz luzırız hepimiz lamerız..

ps.Herkesin madalyası yok tabe :DDDD
ehehe teprik kedim=)
  • Yeni Oluştur...