Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Oha sarışın saç... Feci oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 tayyip hokage olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 tayyip ho değil kamekage olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Türban ebenizin örekesidir. Yemin ediyorum herkes tartışmaktan zevk alıyor,en güzel tartışma da türbanda; Gel!Vatandaş gel türbana gel!Tartış içini boşalt rahatla. Hey allahım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ferrero said: saç görünce pipimiz kalkıyor tabi. Beynindeki örümcekleri ne ile besliyorsun merak ediyorum.. :) o kişinin kendi kişisel tercihidir. senin gibi düsünenleride engellemek lazım aslında bu ülkede sacma yere ortalık karıstırp millete hakaret etmekten baska bi işe yaramıyorsunuz nede olsa.. kendi fikrimce onlarda insandır ve saygı duyulması gerekir.. hicbir insanı kendi kişisel tercihleri icin dışlamak insanlık cercevesine sıgmaz.. eger sizin çağdaş düsünce dediginiz bu sacmlalıklarsa ben cagdaş düsünmek falan istemiyorum ozaman.. cünki bu düpe düz insan sınıflandırmasından başka bişi degildir.. sonuc olarak olaya kafası kapalı yada acık olarak degilde bu kişi bi insandır diye bakmak gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Iyi de güzel kardeşim, türban erkeği aşağılayıcı birşeydir. Ben başımı kapamasam sen benden tahrik olursun demek değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bıkmadınızmı Şunu tartıkmaktan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bu bezovenk de allahınızın emirlerini mi indirdi vahiyle de kılık kıyafetinizle ilgili kuralları belirledi demekten alamıyor insan kendini. teknoloji de var ki kardeşim, aç googleı neyin, araştır herşeyi. annemizin şeyinden tarih bilgisiyle doğmuyoruz ki, okuyarak öğrenmemiz, beynimizle de yorumlayıp yaşamamız gerekmiyo mu bu hayatı? ben neden atatürkün türkiyeyi kurarkenki resimlerine baktığım zaman bir tane ip gibi kaşlı arap sıkmabaşlı fesat böcekleri görmüyorum?? neden? muhammed 20. yüzyılda da yazmadı ki kuranı? hangi kuran emrinden bahsediyor bu insanlar? doldum yine, bıktım bağnaz insanların bilgisiz bağrınmalarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar