solaris777 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 arkadaşlar açıklanması çok yakın buraya yazıyorum. çok sağlam kaynaklardan bilgi aldım, duyuru ve internet sitesi açılmak üzere..tabiiki Bioware in MMO sundan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ne guzel unutmustum ben bunu.. hadi bakalım, ben hala dha resmen duyurulmadan hevese kapılmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 oynanış tarzını merak ediyorum en çok kotor gibi mi olacak pre cu gibi mi cu gibi mi nge gibimi o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 kamera kotor daki gbi olmasın da gerisi nasıl olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Çok sağlam kaynaklar derken? Mafyamısın lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ya bi takım elemanlar var. manyaklar bioware in ea nın falan domain hareketlerini adım adım takip ediyolar. bu sabah ta bi takım hareketlenmeler oldu swkotoronline.com falan diye. ama ses çıkmadı sonra. bakalım. bu herifler lucasartsbioware.com u iki gün önceden tespit etmişlerdi, ben şahidim. amerikalı bunlar. isim veremem istemeyin (hele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 solaris777 said: ya bi takım elemanlar var. manyaklar bioware in ea nın falan domain hareketlerini adım adım takip ediyolar. bu sabah ta bi takım hareketlenmeler oldu swkotoronline.com falan diye. ama ses çıkmadı sonra. bakalım. bu herifler lucasartsbioware.com u iki gün önceden tespit etmişlerdi, ben şahidim. amerikalı bunlar. isim veremem istemeyin (hele :) kısacası lifeless diye adlandıralm bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 adlandıralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 medic varmıymış oyunda ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bu geyikten hala bişi cıkmadı dimi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar