Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gs-Rize

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu mondragon un pozisyonu neydi acaba?
Babam Çaykurlu ayağına kaydı dedi? Ondan sonra yan hakem bayrak sallamış.

Bu arada ettiyse küfür hakeme yesin tabi, ama o kadar uzaktan kendi halinde ettiyse bilmiyorum. Yüzüne etmek başka olduğu yerden saydırmak başka..

Biraz kolay olmuş, ben ne küfürler duydum futbol sahalarında. Herkese vermeliler eşitlik olsun tabi.

Bu arada Mehmet Bölükbaşı bence 5 para etmez. Anca 5 yer.
Aykut çok daha iyi kaleciydi keşke onu koysaymış kadroya.
Birde sanırım 9 kişi kaldıktan sonra 4 yemişiz. O bir kıstas değil ama tanrılar çıldırmış olmalı. Biz 0 - 5, BJK 1 - 4, Fenerdende bekliyoruz birşeyler :)[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Mesaj tarihi:
diğer sayfada şey olur heralde

Antep 4 Köşe[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
said:
PaSCaL21, 28 January 2004 23:13 tarihinde demiş ki:
Yarınki gazetelerdeki başlıgı şimdiden görebiliyorum

OLİMPİYATTA 5 ÇAYI :) kesin yazarlar..

:D :D[signature][hline]me me me....me too
Mesaj tarihi:
izlemedim ama mondi'nin atılış alakasız falan diyolar. bi de batista'yı sakatladıkta sonra 5 olmuş
neyse olur böle şeyler diyelim. sanırım lucescu varken 11 kişiyle 5 yemiştik bursa'dan.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
Bjkde 5 yemişti bi ara
3 sene önce galba... yada 2 =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Yok yok Fenerden adam olmaz....

Rizenin bile 5 attığı takıma 6 gol attık diye sevindik okadar:)[signature][hline]One Step Inside doesn't Mean You Understand......
  • Yeni Oluştur...