Apex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 dyna gecen senede bizim komedi maclarimizda ayni sekil vardi tam tersi yani , normaldir yani garipsenecek bir olay degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Bu mondragon un pozisyonu neydi acaba? Babam Çaykurlu ayağına kaydı dedi? Ondan sonra yan hakem bayrak sallamış. Bu arada ettiyse küfür hakeme yesin tabi, ama o kadar uzaktan kendi halinde ettiyse bilmiyorum. Yüzüne etmek başka olduğu yerden saydırmak başka.. Biraz kolay olmuş, ben ne küfürler duydum futbol sahalarında. Herkese vermeliler eşitlik olsun tabi. Bu arada Mehmet Bölükbaşı bence 5 para etmez. Anca 5 yer. Aykut çok daha iyi kaleciydi keşke onu koysaymış kadroya. Birde sanırım 9 kişi kaldıktan sonra 4 yemişiz. O bir kıstas değil ama tanrılar çıldırmış olmalı. Biz 0 - 5, BJK 1 - 4, Fenerdende bekliyoruz birşeyler :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Helal olsun Rize,Önce cimbom sonra bjk bakalım fener yarın napcak ?[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Yarınki gazetelerdeki başlıgı şimdiden görebiliyorum OLİMPİYATTA 5 ÇAYI :) kesin yazarlar..[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 diğer sayfada şey olur heralde Antep 4 Köşe[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ehe hastanızım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Mephisto_, 28 January 2004 23:18 tarihinde demiş ki: diğer sayfada şey olur heralde Antep 4 Köşe ;) Bu süper gerçekten.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: PaSCaL21, 28 January 2004 23:13 tarihinde demiş ki: Yarınki gazetelerdeki başlıgı şimdiden görebiliyorum OLİMPİYATTA 5 ÇAYI :) kesin yazarlar.. :D :D[signature][hline]me me me....me too Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 [signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 izlemedim ama mondi'nin atılış alakasız falan diyolar. bi de batista'yı sakatladıkta sonra 5 olmuş neyse olur böle şeyler diyelim. sanırım lucescu varken 11 kişiyle 5 yemiştik bursa'dan.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Bjkde 5 yemişti bi ara 3 sene önce galba... yada 2 =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 inşallah futbolcular kendilerini çabuk toparlar da ligde puan toplamaya uğraşırlar[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P ahaha yardırdın abi helal olsun :D (ayrıca kendine durumuna takılabilme de hoş bir özelliktir tebrik ederim:) )[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 hatta | /[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Yok yok Fenerden adam olmaz.... Rizenin bile 5 attığı takıma 6 gol attık diye sevindik okadar:)[signature][hline]One Step Inside doesn't Mean You Understand...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar