Chemical Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Photoshop mu değil mi:b bulun bakalım. Gerekçe göstermeye çalışın bi de.
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 olmadıgını biliyorum ... gerçek bu ..
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 fotoşop dersek değil sis var diyebilirsin. fotoşop değil dersek fotoşop ile sislenmiş diyebilirsin.
SirEnis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sisler neysede yandaki binalara bakarsak sanki yamuk gibi duruyor..
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 kıçındaki birleşik yapı çok daha erken sise bulanmışken bizim yuvarlağımsı ve uzun olan yapı çoook daha sonra sise bulanmış.. fotoşak
Voys Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 fotoşop diilse satın almayı mı dusunuon bilisem araştırma labaratuarı için
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 değil fotoşap:b (trafikteydik, otobüsün arka camına eğilerek çekiyordum resmi arkadaki otobüs yanaştı) Aynı yoldan geri dönerken
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Hong kong da victoria tepesinde çektim
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 çin sayılmıyor hong kong kendine has bi yer
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 aslında sen yazmadan önce yazmaya başlamıştım mesajı da tahmindi yani sadece mesajı yazarken :)
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sanki sise girmiş gibi değil de, bir programla, yukarı doğru (dodge?) edilmiş gibi duruyor. hani mürekkepi silgiyle silince o tarafa doğru silik iz bırakır ya. ona benziyor.
Dreamer. Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bunu da ben çektim dede yarılim şurda.. Bu arada o hong kong da çektğin bina kaç katlı biliyo musun?
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Gökdelenleri sevmiyorum , üzerime düşücekmiş gibi duruyorlar. =/ düşünsenize devrildiğini , şehrin yarısından çoğunda dev bir çizgi oluşur. =( insanlar ezilir. -Nasıl öldü rahmetli? +Üzerine hong kong gökdeleni düştü. -Başınız sağolsun. Sonra yukarıda melek soruyo -Nasıl öldünüz? +Üzerime gökdelen yıkıldı. -Tebrik ediyorum sizi. Of of of..... =/
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sol arkadaki bina herhalde ne bilim..bu arada sğdaki chicago çakması gökdelen de iyiymiş bi tane de 480 metrelik mi ne bina ypaıolarmış edit: bu resim de efsane ötesiymiş:
Öne çıkan mesajlar