Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warlock leveling için affliction veya demonology ile ilgili soru.

Fly

Öne çıkan mesajlar

talent önerisi istemeyeceğim.

taze 50 oldum, şöyle bir talent yaptım :
http://www.wowhead.com/?talent=IZ0gczIizcesz

aynı bölgede affliction ile başabaş hızda mob öldürebiliyorum , sadece draintank olmaması ve dot atıp koşamamak afallattı biraz, alışamadım tam olarak.

ancak eski konulardan talent bakarken "felguard 5xx-7xx vuruyordu nerflerdiler artık anlamı yok demo ile level kasmanın" diye bir şey gördüm. ne derece doğru ?

ek olarak cleave otomatikte mi durmalı yoksa ben mi spamlamalıyım solo grind yaparken ?

biraz da pişman oldum 50'de olduğuma, outlande girerken olun, gear açığınızı bir nebze kapar, hele 52 olmadan asla gibi yorumlar gördüm olduktan sonra. afflicitona dönüp sonradan mı olayım , ne yapsam ?
Sosyal ağlarda paylaş

ilk basta 900 falan vuruyodu dandik gearli warriorlarla kapisiyolardi.simdi moblara 300- 400 arasi vuruyor yanlis hatirlamiyosam.cleave in auto da durmasinin bi sakincasi yok heralde ne de olsa dark pact yok.felguard grup questi yaparken iyi oluyor tanklama acisindan, ama lvl icin her turlu aff bence.downtime diger speclerden az.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni rog kasıorum su an 62,
lvl50 ile lvl60 arası 1-2 gün sürmüştü, outlandde bayaa yavaşladım diyebilirim.

Warlock için lvl50 de ki tek talent felguard dır. Felguard oldugu zaman 1vs2 combatlardan cıktıgında, tekrar dan 1vs2 combata hemen girebilirsin. Ve Çok daha kısa sürede, Lvl atlarken damage yememek çok büyük avantaj ve Felguard warlock için en iyi pet.

Cleave acık tutma olayına gelince felguardın manası çabuk bittiginden, lifetap ile pete mana gelme talentine 2/3 vermeni tavsiye ederim. Ve tek mob bile olsa cleave oldukça yüksek damage.

Charge ı combatta daha girmeden kullanma, oda fazla mana harcıyor ve baslangıc için gereksiz.

Hiç tereddüt etme felguard ile devam.
Sosyal ağlarda paylaş

para gelsin afflictiona dönüyorum :

o zaman ufak bir soru ekliyorum :

4-5 mob tak peşine bas fearı oooh diyorsunuz ama ben fearı verince 4-5 mob oluyor 10 mob. draintanklik yapmak da baya zorlaşıyor ayrıca. sonuçta tek tek gidiyorum. tam ne yapıyorsunuz siz ? tek öldürürken hp belli bir % ye gelince drain soul ile mana kazan devam et kolay da 10 tane olunca pek öyle olmuyor mesela.

bonus soru : destro pvp de çok zayıf, anca raid yapılır onunla diyorlar, ne derece doğru ?
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
para gelsin afflictiona dönüyorum :

o zaman ufak bir soru ekliyorum :

4-5 mob tak peşine bas fearı oooh diyorsunuz ama ben fearı verince 4-5 mob oluyor 10 mob. draintanklik yapmak da baya zorlaşıyor ayrıca. sonuçta tek tek gidiyorum. tam ne yapıyorsunuz siz ? tek öldürürken hp belli bir % ye gelince drain soul ile mana kazan devam et kolay da 10 tane olunca pek öyle olmuyor mesela.

bonus soru : destro pvp de çok zayıf, anca raid yapılır onunla diyorlar, ne derece doğru ?

tabiki her zaman yapmıcan.lvl50 olan biri biliyodur ama nerde yapıcağını.10 tane de toplanmaz 5,6 tane toplanır en fazla onda da kesersin ama hp mana full bitirmemiş olursun kombatı en fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...