Fly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 talent önerisi istemeyeceğim. taze 50 oldum, şöyle bir talent yaptım : http://www.wowhead.com/?talent=IZ0gczIizcesz aynı bölgede affliction ile başabaş hızda mob öldürebiliyorum , sadece draintank olmaması ve dot atıp koşamamak afallattı biraz, alışamadım tam olarak. ancak eski konulardan talent bakarken "felguard 5xx-7xx vuruyordu nerflerdiler artık anlamı yok demo ile level kasmanın" diye bir şey gördüm. ne derece doğru ? ek olarak cleave otomatikte mi durmalı yoksa ben mi spamlamalıyım solo grind yaparken ? biraz da pişman oldum 50'de olduğuma, outlande girerken olun, gear açığınızı bir nebze kapar, hele 52 olmadan asla gibi yorumlar gördüm olduktan sonra. afflicitona dönüp sonradan mı olayım , ne yapsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ilk basta 900 falan vuruyodu dandik gearli warriorlarla kapisiyolardi.simdi moblara 300- 400 arasi vuruyor yanlis hatirlamiyosam.cleave in auto da durmasinin bi sakincasi yok heralde ne de olsa dark pact yok.felguard grup questi yaparken iyi oluyor tanklama acisindan, ama lvl icin her turlu aff bence.downtime diger speclerden az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 affli bencede,fel guard o kdr işe yaramıyor iyi güzel tanklıyor dpste koyuyor ama cok cbk hpsi azalıyor health funnel flm cleave'i dungeonlara girersen kaparsan yeterli olur cc bozuyor bi tek normal grindde bi sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 felguardin rahatligi afkda kasabimen resmen sal felgardi at 1 dot sonra orda bi yerde cay fean ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 topic acıp cevap bekleiyp tartışıp cevap verip anlaşana kadar, lvl kassan zaten 60 olursun rahat, sonrasıda her şekilde gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ama bende 50 yaptım locku bu topac ii oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ole yuruse bu is sam 4 tane warlock 12 tanede shadow priest kasmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hayır sam oyunun en broken classıyla oynamak zorundaymış, hoş buna rğmen hala paladin oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bi tur lanet gibi bisi mi samin ki yane bole ne biliyim yemek yiyip asla doymamak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Benim de lock 43 bu konuyu araştırıyodum iyi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Aslında 50 olunca direk almayabilirsin. Çünkü hem felguard da mana sorunu oluyo hemde instant corr. falan olmuyo ama 60 tan sonra adam olmaya baslıyo hatta özledim felguardımı bi respec. atim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yannız yanında çk eziliorum suan lvl 50 im felguard beni summonlamış gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ben zamanında kasarken warlock ile 50 de heves edip almıştım. aff'deki rahatlığı hiç yakalayamadım. en azından bana göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 gnome san zaten felguard enslave den cikmis sacma sapan pathleyen mobmus izlenimi veriyor uzktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 afflictiondaki rahatlık hiçbişide yok ver 3 moba dotları bas howl of terroru sora topla manayı soul drainle.özledim valla warlockumu şimdi priest lvlingde işkence çekiyorum resmen 2 mob pullarsam evade olmaları için koşuyorum felan of çok iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yeni rog kasıorum su an 62, lvl50 ile lvl60 arası 1-2 gün sürmüştü, outlandde bayaa yavaşladım diyebilirim. Warlock için lvl50 de ki tek talent felguard dır. Felguard oldugu zaman 1vs2 combatlardan cıktıgında, tekrar dan 1vs2 combata hemen girebilirsin. Ve Çok daha kısa sürede, Lvl atlarken damage yememek çok büyük avantaj ve Felguard warlock için en iyi pet. Cleave acık tutma olayına gelince felguardın manası çabuk bittiginden, lifetap ile pete mana gelme talentine 2/3 vermeni tavsiye ederim. Ve tek mob bile olsa cleave oldukça yüksek damage. Charge ı combatta daha girmeden kullanma, oda fazla mana harcıyor ve baslangıc için gereksiz. Hiç tereddüt etme felguard ile devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yanlışın var. felguard void gibi değil gayet çabuk yıkılıyor. mana da hemen bitiyor. ikmal yapmadan bi aff wrlock+void gibi çayını içe içe gidemiyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 para gelsin afflictiona dönüyorum : o zaman ufak bir soru ekliyorum : 4-5 mob tak peşine bas fearı oooh diyorsunuz ama ben fearı verince 4-5 mob oluyor 10 mob. draintanklik yapmak da baya zorlaşıyor ayrıca. sonuçta tek tek gidiyorum. tam ne yapıyorsunuz siz ? tek öldürürken hp belli bir % ye gelince drain soul ile mana kazan devam et kolay da 10 tane olunca pek öyle olmuyor mesela. bonus soru : destro pvp de çok zayıf, anca raid yapılır onunla diyorlar, ne derece doğru ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=IZbxczIiz0tst budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Fly said: para gelsin afflictiona dönüyorum : o zaman ufak bir soru ekliyorum : 4-5 mob tak peşine bas fearı oooh diyorsunuz ama ben fearı verince 4-5 mob oluyor 10 mob. draintanklik yapmak da baya zorlaşıyor ayrıca. sonuçta tek tek gidiyorum. tam ne yapıyorsunuz siz ? tek öldürürken hp belli bir % ye gelince drain soul ile mana kazan devam et kolay da 10 tane olunca pek öyle olmuyor mesela. bonus soru : destro pvp de çok zayıf, anca raid yapılır onunla diyorlar, ne derece doğru ? tabiki her zaman yapmıcan.lvl50 olan biri biliyodur ama nerde yapıcağını.10 tane de toplanmaz 5,6 tane toplanır en fazla onda da kesersin ama hp mana full bitirmemiş olursun kombatı en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 4-5 mob ayni anda kesiosun zorlaniyorum biraz diosun e insaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 warriorla teker teker kesiyosun bide 3-4 mobda bir yemek yemeye oturuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 o yüzden warlock oynuyorum zaten. druid istiyorum yoksa : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar