Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ali Müfit Gürtuna programda konuk , çeşitli sorular soruyorlar ve cevaplar geliyor istanbulla ilgili çeşitli detayları anlatıyor , bazen güzel bilgilerde veriyor da arasıra komik de oluyor mesela demin bir vatandaş aradı biz şurda şurda oturuyoruz ve burada böyle sorunlar var biz 3. sınıf vatandaşmıyız ya hep arka plana atılıyoruz dedi cevap: Biz oraya Metro (bold yazdım burayı vurgulu soyledi baya hemde) getiriyoruz yavv metro getirdigimiz yer 3. sınıf vatandaş olurmu hiç (al sana kırılan bir pot , metronun gitmedigi pek cok yer var planlaması bile yapılmamış yani onlar 3. sınıf) sonrada biz oraya avrupanın en büyük hayvanat bahçesini yapıyoruz (puhaha diye güldü bütün öğrenciler) Ali Bey de evet evet gülmeyin yapıyoruz ( Abbas Güçlüde toparlamak ve yardım etmek için , iç truzim için gayet iyi bir gelişme dedi) Güzel gidiyo program (hem vizyonluk hemde ist sorunlarını içerdigi için konı dışılık, o yuzden buraya açtım hem geç kalmadan görür ve izlersiniz :P)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bu konu başlığında. karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki: justin sende aşık olup durma zırt pırt :P
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Hehe Adam lar 2. sınıfada razı :-)
Holy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Şahsen ali müfit gürtuna'nın yaptığı ufak tefek şeyler ile yapmadığı veya yapamadığı bi çok şeyin üstünü örtmeye çalıştığını gördüm programda.[signature][hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki?
Öne çıkan mesajlar