Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 para yoksa kendinizi amlaj kağıdı ile kaplatın sevgilinize bak ben geldim bu da hediyen diyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Super bir sey var aklimda ama soylemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Nargile aldım 45 ytl ye süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ben gittim bi sahaf'a çook eski moda tarihiyle ilgili bi kitap aldım :) ama şimdik yanına bişey daha düşünüyorum. büyük ihtimalle nezih'de çok güzel sevgililer günü için hediyeler gelmiş onlardan alıcam. ama çok genel şeyler kalp şeklinde 2 tane bardak fln.ama bilmiyorum ya:S bn ne alıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Ayakkabı aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 @CthuLhu euhehe cok begendim :D simdi sole bi durum olustu, kiz ark'im bana kelepce almis. e bu durumda kurdele veya kutu isi kesinlesti gibi :) ben yirttim ucuza cikartcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Valla benim yaptığımı yapın,klasik olucak ama alın bi converse en beyazından,hatun sevinçten delirsin,Umarım planlarım tutar.. P.s.Kız arkadaşımın bir çift converse zaten var8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 cok pahali olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Bana manita ayarlayanın sevgililer günü hediyesi benden. WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 linke bi bakın belkide bole bıseyler arıyorsunuzdur link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ben kemik alacam köpeğime asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Ardeth said: oha 6 gün kalmış kendime hemen bi kız arkadaş bulmam lazım sdf o_O bulamadım tüh :/ neyse ben de laba giderim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ee bende boşum.. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Bütün paticiklere benden kurabiye: http://www.sevgiliyekurabiye.com/main.php?id=76175913.15036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Yazardım ne aldığımı ama hatun üye olmuş patiye, okur mokur şimdi, haftaya yazarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 valla ben bi babaet ayakkabı aldım rahatlatım o yüzden çok istiyordu alamıyordu ben aldım bide indirime girmiş 20 milyoncupa alı verdim hemen : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ben güzel bir akvaryum alıp, boyayıp, süsleyip içini, iki tanede balık, ohhh işte bir ömür yaşayanından bakıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Darkwall said: ben kemik alacam köpeğime asdasd En güzeli :D http://www.sevgiliyekurabiye.com/main.php?id=65941314.84409 şunu yaptım ben onu yolladım hediye niyetine.. Zaten 14 şubatta yanımda değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 aktiftablet said: Bütün paticiklere benden kurabiye: http://www.sevgiliyekurabiye.com/main.php?id=76175913.15036 senin için herkesin sevgilisi gibi laflar ediyolar ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Buyrun Burdan Patiye özel indirimde yapcam. Alın sevindirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Ardeth said: aktiftablet said: Bütün paticiklere benden kurabiye: http://www.sevgiliyekurabiye.com/main.php?id=76175913.15036 senin için herkesin sevgilisi gibi laflar ediyolar ne iş? Beni herkes sever. Türk halkının sevgilisiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar