Afush Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 proggorp said: sesu said: sevgililer günü kaldırılsın diyen tek kız ben olabilirim heralde..bu kadar gereksiz ve tüketim üzerine bigün olamaz..bütün gününüzü sevgilinizle geçirin derim ben en güzel hediye bence bi de sevgilim diyor öle.rahatım. oooh kebap... bende bi dişiyim bende öyle diyorum ama ben hediye almayı da hediye etmeyi de severim,dolayısıyla hediye alırım ama sevgilimin hoşuna gitceini bildiğim yada istediğini bildiğim bişeyi alırım.Öyle hade bi kazak kaktıralım gitsin gibi değil =))Normalde de bişeye baktığımda sevdiğim biri aklıma geliosa,onda çok güzel duru yada kesin beğenir diyosam pahalı değilse alıp hediye ediyorum ztn,özel gün olsun olmasın.Yada bekletiyorum =) şu sevgililer günü diye tanesi 232983693 ytl olan kırmızı güllerden tiksiniyorum deyim yerindeyse. Bu arada merak eden varsa; -Sevgilinize kişisel bişi alabilirsiniz bence..atıyorum sevgilini kurbaam diye seviyosan git peluş kurba al,kurbaalı bi tshirt al(adam gibi bi yerden al ama =) )Pazar olmasın :P -Alınıcak hediyenin markası genelde önemlidir dişilere göre..Osman tekstil alcağınıza Mango yazsın o etikette,nasılsa indirimde şimdi.Tshirtler 10 ytl falan :P Geçen gün 20 ye pantln aldım ordan =) -Parfüm de fena değildir ama taklit almamak lazım.=) Fazla iddialı koku da olmaz,çünkü beğenen var beğenmeyen var.(Benden ufak bi yardımımsı=Gucci rush iyi parfümdür.Orta karardır ne ağır ne hafif genelde dişi kişiler beğeniolar :P Sanırım yeni sürülmediği için piyasaya genele göre ucuz) -Tikky kişiye peluşu kaktırın gitsn ama onun bile markası önemli olucaktır.Bi marka var d&rlarda satılıyo..pahalı ama -İç çamaşırı almayın =)Kadınlar kendilerine değil kendinize hediye almış gibi hissediyorlar(mış.) (gazetede yazıyodu :P) -Bu önemli şimdi..Giysi alırsanız içine değiştirme kartı koymalarını istemeyi unutmayın!Büyük gelir küçük gelir rengini beğenmez belli mi olur :P Aldığım hediyenin görüntüsünü beğenmeyip değiştircek mi yaa,ben aldım diye beğenir insan en azından diye düşünmeyiin,zaten büyük mağazalar sadece aynı ürünün renk ve bedenlerinde değiştirme yapıyolar. -Çiçek güzel şey ama bence kırmızı gül almayın.Seveni de vardır da..Sevgililer gününde kırmızı gülden daha beklenen bişey olamaz bence..Karanfil de almayın,hayır yapanı gördüm de.. =) Bugünlük Afush Abla dan tavsiyeler bu kdr..dağılın şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ben şebnem ferah konser dvd'si alıcam, dvd'nin içine de 2 kişilik konser bileti koyucam. konser 10 gün sonrasında.. :P param yeterse bi de kolye gibi bişey almayı düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Afush said: atıyorum sevgilini kurbaam diye seviyosan sevgilimi kurbaaam diye seviosam o beni sevmez bi daha heralde? SFDJNFDSSDFJNSFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ilk defa bende siteden medet umuyorum. haydi argadaş bilege guvvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 börek al su böreği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yemez ki saklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bize al börek yeriz biz barışla :D Yanına da bi ayran çalkalarız=DD Su böreği ne de güzel olur yaaa.. Öhöm diyetteyim evet.. O değil de; Aldığınız hediyeyi bi kenara bırakalım,sevgilinizin yanınızda olmasının değerini bilin.. Benimki değil mesela,14 şubatta da olmayacak. Şubat 13 Çeksin LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yav said: Ben şebnem ferah konser dvd'si alıcam, dvd'nin içine de 2 kişilik konser bileti koyucam. konser 10 gün sonrasında.. :P param yeterse bi de kolye gibi bişey almayı düşündüm. Biletin üstünde fiyatı yazar yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 kendin bişeyler yap resim çiz, beste yap, hediye yap biraz yaratıcılığını kullanınca oluyor. böylece hediyeye surat ekşitip ekşitmemesinden karakter tahlili yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Greeny said: yav said: Ben şebnem ferah konser dvd'si alıcam, dvd'nin içine de 2 kişilik konser bileti koyucam. konser 10 gün sonrasında.. :P param yeterse bi de kolye gibi bişey almayı düşündüm. Biletin üstünde fiyatı yazar yanlız. Süs bantlarıyla kaparım(:P) O değilde, bilet fiyatı afişlerde de yazıyor yani sonuçta bilecek illa ki. Ama iyi dedin tabi fiyatın öyle gözükmesi hoş olmaz, pembe süs bantlarından ufacık kesip yapıştırayım üstüne en iyisi, ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 oha 6 gun kalmis. ve benim cebimde 25 yeni kurus var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Sevgililer Günü'nde kız arkadaşına hediye alanların %38'inin Şubat ayı içerisinde terkedildiklerini biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 oha 6 gün kalmış kendime hemen bi kız arkadaş bulmam lazım sdf o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ben tatlı alıcam ikimizin resminin tam ortasında olduğu . yiyecez beraber oyş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 abi boynerde bi saat beğendim çok tatlı şeker bişeydi sonra kadıköyde başka bir mağazada çok daha süper exktra daha tatlı bi karakedi beğendim(süs,canlı değil büyük ışıklı mışıklı kumbara olarak da kullanılabiliyor da kullanmaz herhalde =) ) onu aldım..bakalım vericem inşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 165 -175 liralık hediye alabilecekler için D & R da böyle minicik şirin şirin renkli 1 GB lik IPodlar var ( kimseye duyuru yapmak amacında değilim, bana hediye edildi zaten cam göbee renginde olanından, hehe.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ekranı var mı onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 cık :S bilmiyorum yani yok heralde, minicik bişi zati, daha doldurup kullanmadm, paketini bile açmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ya ben yillardir dusundugum hediyeyi alcam/yapcam. param yok cunku :P bi kurdela alip pipime baglicam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 zuahahe süper ya kurdele ahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Ortak sevip besleyebileceğiniz, büyütebileceğiniz canlı bir varlık. Kişisel zevke göre değişir artık kedi mi olur, köpek mi olur, iguana mı olur, hamster mı olur, guinea pig mi olur, civcirk mi olur vs vs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 cocuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Quibble said: ya ben yillardir dusundugum hediyeyi alcam/yapcam. param yok cunku :P bi kurdela alip pipime baglicam. :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=PmuR0UCESxg =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 3 gün kaldı kimsenin aklına güzel bişey gelmiyormu yaa düzeltme: doğum günüm 6 şubattı hediyelerin ikisini birden vermek isiyorum dedi ve ben yokken odamı baştan aşağı yeniledi boyasına kadar buyur burdan yak.. şimdi sen naaparsın bunun üsütüne :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 beyaz puşe kağıdın üstüne bi çöp adam çizip ver gitsin uğraşma hiç asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar