Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgililer günü hediye

byzasz

Öne çıkan mesajlar

proggorp said:
sesu said:
sevgililer günü kaldırılsın diyen tek kız ben olabilirim heralde..bu kadar gereksiz ve tüketim üzerine bigün olamaz..bütün gününüzü sevgilinizle geçirin derim ben en güzel hediye bence

bi de sevgilim diyor öle.rahatım. oooh kebap...

bende bi dişiyim bende öyle diyorum ama ben hediye almayı da hediye etmeyi de severim,dolayısıyla hediye alırım ama sevgilimin hoşuna gitceini bildiğim yada istediğini bildiğim bişeyi alırım.Öyle hade bi kazak kaktıralım gitsin gibi değil =))Normalde de bişeye baktığımda sevdiğim biri aklıma geliosa,onda çok güzel duru yada kesin beğenir diyosam pahalı değilse alıp hediye ediyorum ztn,özel gün olsun olmasın.Yada bekletiyorum =)
şu sevgililer günü diye tanesi 232983693 ytl olan kırmızı güllerden tiksiniyorum deyim yerindeyse.

Bu arada merak eden varsa;
-Sevgilinize kişisel bişi alabilirsiniz bence..atıyorum sevgilini kurbaam diye seviyosan git peluş kurba al,kurbaalı bi tshirt al(adam gibi bi yerden al ama =) )Pazar olmasın :P

-Alınıcak hediyenin markası genelde önemlidir dişilere göre..Osman tekstil alcağınıza Mango yazsın o etikette,nasılsa indirimde şimdi.Tshirtler 10 ytl falan :P Geçen gün 20 ye pantln aldım ordan =)

-Parfüm de fena değildir ama taklit almamak lazım.=)
Fazla iddialı koku da olmaz,çünkü beğenen var beğenmeyen var.(Benden ufak bi yardımımsı=Gucci rush iyi parfümdür.Orta karardır ne ağır ne hafif genelde dişi kişiler beğeniolar :P Sanırım yeni sürülmediği için piyasaya genele göre ucuz)

-Tikky kişiye peluşu kaktırın gitsn ama onun bile markası önemli olucaktır.Bi marka var d&rlarda satılıyo..pahalı ama

-İç çamaşırı almayın =)Kadınlar kendilerine değil kendinize hediye almış gibi hissediyorlar(mış.) (gazetede yazıyodu :P)

-Bu önemli şimdi..Giysi alırsanız içine değiştirme kartı koymalarını istemeyi unutmayın!Büyük gelir küçük gelir rengini beğenmez belli mi olur :P Aldığım hediyenin görüntüsünü beğenmeyip değiştircek mi yaa,ben aldım diye beğenir insan en azından diye düşünmeyiin,zaten büyük mağazalar sadece aynı ürünün renk ve bedenlerinde değiştirme yapıyolar.

-Çiçek güzel şey ama bence kırmızı gül almayın.Seveni de vardır da..Sevgililer gününde kırmızı gülden daha beklenen bişey olamaz bence..Karanfil de almayın,hayır yapanı gördüm de.. =)

Bugünlük Afush Abla dan tavsiyeler bu kdr..dağılın şimdi :D
Sosyal ağlarda paylaş

bize al börek yeriz biz barışla :D Yanına da bi ayran çalkalarız=DD
Su böreği ne de güzel olur yaaa..
Öhöm diyetteyim evet..

O değil de;
Aldığınız hediyeyi bi kenara bırakalım,sevgilinizin yanınızda olmasının değerini bilin..

Benimki değil mesela,14 şubatta da olmayacak.

Şubat 13 Çeksin LAN!
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
yav said:
Ben şebnem ferah konser dvd'si alıcam, dvd'nin içine de 2 kişilik konser bileti koyucam. konser 10 gün sonrasında.. :P
param yeterse bi de kolye gibi bişey almayı düşündüm.

Biletin üstünde fiyatı yazar yanlız.

Süs bantlarıyla kaparım(:P)

O değilde, bilet fiyatı afişlerde de yazıyor yani sonuçta bilecek illa ki. Ama iyi dedin tabi fiyatın öyle gözükmesi hoş olmaz, pembe süs bantlarından ufacık kesip yapıştırayım üstüne en iyisi, ehe
Sosyal ağlarda paylaş

abi boynerde bi saat beğendim çok tatlı şeker bişeydi sonra kadıköyde başka bir mağazada çok daha süper exktra daha tatlı bi karakedi beğendim(süs,canlı değil büyük ışıklı mışıklı kumbara olarak da kullanılabiliyor da kullanmaz herhalde =) ) onu aldım..bakalım vericem inşallah =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...