varsýnolsun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hacı sengarbage da surunuyon bak mıs gıbı karalama defterı var edebıyatını orada parcala burada zıyan oluyor harcanıyor valla belkım orada senı anlayacak entellektuel duzey ve bırıkımı yuksek bırılerını bulursun bellı bı hayran kıtlen olur kımbılır belkıde bır ınternet efsanesı olursun yazık sana harcanıyon garbageda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hahahahahahahahhahahahahahahah lexius geldi gözümün önüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 "Sevgiliyi öyle kıskanmak ki 20 yaşındayken kasıklarına yaptırdığı dövmeyi yapan dövmeciyi bulup gebertmek" isteği içinde olan kişi şüphesiz ki en asil duyguların insanıdır. bunu arzulayan, şunu da arzuladı; "sevgiliden öyle nefret etmek ki onu çuvala koyup başını taşla ezerek öldürmek istemek." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 dostum sen başbayan olmalısın bu ülkeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 benim sevgilim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 benim yoh O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 iki ucu boklu değnekleri almam ben elime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 . eeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 birileri su arkadaslara sozluk yada sosyomatta deil forumda oldugunu anatirsa pe b hos olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 güncel başlıklar sayfa düzenini bozmaktan bıkmadın mı artık.. şahsen ben senden bıktım, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar