zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 7600gt ekran kartım var. 2.6 p4 alıp makineyi formatladıktan sonra böyle bir sorun çıkmaya başladı. Oyunlarda kısa bir süre sorun oyun takılıyor ve eğer çalışmaya devam ederse ekrandaki her cisim biribirine giriyor. Driverdır directx dir tüm gündür uğraşıyorum bir çaresini bulamadım. Daha önce başına gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 donanım sorunu gibi duruyo, soğutmada bi problem olabilir, bi de kartı çıkarıp slotu falan eski diş fırçasıyla temizle vs. Bunlar sorunu çözmüyosa ya ekran kartın bozuldu, ya da ekran kartını oc falan yapıp zorlayan bişeyler var (ya da yanlış şekilde kullanan bişeyler var). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ekran kartı ramlerin ya çok ısınıyor ya da problem var oyundayken kasayı aç kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Böyle oluyor yani. Off.. Fazla ısınmıyor da.. Diğer şeyleri de yaptım. Yeni aldığım alet bozuk çıktı demekki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 düz bozuk bu kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Hiç mi başına gelen yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Benim başıma geldi. Böyle birbirine giriyodu ve ekran 1 anlığına kararıyordu periyodik olarak. Driver yükledim geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 zlorwf said: Hiç mi başına gelen yok? ekran kartında problem var hocam driverları bi dene olmadı götürmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Peki, bunun yeni işlemci taktıktan sonra başlaması sadece şans mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yeni islemci degilde makınayı formatladıktan sonra baslaması driver ihtimalini yukseltiyor ısı problemı degıl dıyorsun demekki ya kartın bozuldu yada driver sorunu var aynı karttan bende de var msı marka hıcbır sorun cıkarmadı sımdıye kadar 18 aydır kullanıyorum nvidia sonradan bi yama cıkardı onu kur bıde ole dene yamanın ismi "91.47_forceware_winxp2k_international_whql" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Sorunu buldum. İleride başına gelebilecekler için çözümü anlatayım. Properties> Settings> Advanced> Troubleshooting> Enable Write Combining i kapayınca düzeldi. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 2 gündür yoktum, hatayı ben daha farklı düşünmüştüm ya. ekranda çizgiler dediğin bu muydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar