Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Arkadaşlar dişlerimi sabah akşam fırçalıyorum kaç senedir ama şu sarı renkten bir türlü kurtulamadım. Diş doktoruna gittim. Ne kadar fırçalarsan fırçala dişlerin beyazlamaz dedi. Her insanın ten rengi gibi diş rengi varmış (Diş minesi ile alakalı galiba) Eğer bir iki ton daha koyu olsaydı dişinin rengi bir kalıp verirdim yatarken takıyosun dişlerine zarar veriyor ama beyazlatır dedi. Dişlere zarar vermeden başka bir yolu yokmuş beyazlatmanın..... Yokmu gerçekten :( ? Yoksada ne kadar zarar veriyor bu kalıplar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 kalıbı bilmem de bol karbonatlı diş macunu dene (hepsi karbonatlı zaten de diş beyazlatanlar daha karbonatlı oluyor sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 sigara içiyosan o yüzden olabilir benimde aynen öle beyazlatmayı düşünüyorum. sap sarı değil ama beyaz olmuyo böle acayip bi renk ahfuaehfuaeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 küçükken antibiyotik vs. içmen buna neden olabiliyo. Ayrıca genetik unsur da var, mesela çoğu kişinin köpek dişlerinden bazıları daha sarı oluyo diğerlerinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 beyazlatmak mineye zarar verio. bide beyazlatınca istediğin kadar fırçala max 3 hafta gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bunun üzerine tanımam. abartı parlatıyo hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 adamınbiri said: sigara içiyosan o yüzden olabilir benimde aynen öle beyazlatmayı düşünüyorum. sap sarı değil ama beyaz olmuyo böle acayip bi renk ahfuaehfuaeh:D benimde sapsarı değil ama bembeyaz olsun istiyorum. Dizilerdeki gibi :D sıgara içmiyorum ama hemen hemen hergün kahve içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 git dişçiye beyatlattır ozaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 said: mesela çoğu kişinin köpek dişlerinden bazıları daha sarı oluyo diğerlerinden... +1 eğlenceli ama, monoton değil.. bi de insan fırçalarken bastırarak fırçalıyo o dişleri inadına, beyazla huleyn! dercesine ki hiç etki etmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 dişçiler bi çeşit kimyasalla bir kaç ton beyazlatıyor biraz masraflı ve değmez ama rengini biraz açıcak temiz bi görünüm sağlıyacak bi diş macunu tavsiye edeyim sensodyne diş macunu kullan temiz bi görünüm kazandırıyor dişlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 turban tak duzelir :P aloe vera li dis macunlarini bir denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 alıp sürtüyorsun diş etine değdirmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Misvak dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Swallow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bi gidin işinize ya :D Sulandırdınız konuyu lütfen biraz ciddiyet Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Porselen taktır aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirEnis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 suratını siyaha boya dişlerin çok beyazmış gibi gözükür bkz:zenci kardeşlerimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Benim dişçim, zencileri örnek vermişti. Onların her gün yüzünü yıkamasına rağmen nasıl suratları beyazlamıyorsa, bizim dişlerde de öyle bir olay varmış. Herkesin ana rengi beyaz değilmiş. Asyadan geliyoruz bazılarımıızn ondan sarı galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Arm&Hammer Advance White. Türkiye pazarında yok, amerikan malı bu, ama amerikan pazarı kaçakçı gibi bi opsiyonun varsa bundan al... çay, sigara gibi reksiz gıdalar tüketmeye başladıktan sonra sabah akşam bununla fırçalarsan 1 ay sonunda en az 1 ton renk açıyor... gerçekten kuvvetli bir macun... ülke pazarında migrostan falan bulabileceğin bişi istiyosan signal in beyazlatıcılı olanları çok iyi... bir de her diş macunu bittiğinde yeni bişeyle değiştir. aynı markayı aylarca kullanma... son olarakta diş macunu dışında crest white strips öneririm. günde 2 defa uyguluyorsun, 10 günde 1 sene gidecek harika bi beyazlık veriyor. o da amerika pazarı için ama onu www.cheapotc.com dan türkiyeye yollatabiliyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Farinal said: Swallow LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar