çikilop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Sevgilisinin doğum günü yaklaşmış biri olarak bir heyecandır kapladı heryanımı. Anlamlı bir hediye almak gerekli çok şey anlatmalı falan.Hediye önerisine ihtiyacım var. Hediyeden ötede ise o gün nasıl bir atraksiyon yapmalıyım sorusu aklımı kurcalar oldu.Hediye lönk diye verilmez. Gayet sade bir şekilde olsun istiyorum.Aklımda üç beş birşeyler var.Sizlerden de orjinal fikirler ile desteklenmek istiyorum. 7 aylık bir ilişki.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Öncelikle güzel bir gün geçirtmeye çalıştır derim, dolaşın biraz, en sevdiği şeyleri yapmaya çalış. Parti yoksa güzel bir akşam yemeği olabilir. Hediye olarak ne aldığın bence çok önemli değil, uzun zamandır istediği birşey veya sizin için anlamı olan, bir anınızı hatırlatabilecek birşey olması haricinde klasik parfümdü ottu böcekti falan. böcek olmaz.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 istanbulda oturuyosan çıkar gözden 300 milyonu kız kulesinde güzel bi yemek yiyin ordaki abilerimizle konuş size özel bi şarkı çalsınlar dans'a kaldır hatunu o sırada senin aldığın hediyeyi garsonlar bi tepsi gülün içinde getirsinler.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 eğlendir hediye sonra sorun oluyo sdfs
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Sevgilini al abi öğlen vakti başta bi yemek yiyin bi yerde ordan bi sinema ordan çık bowlinge ordan çık akşam yemeğine orda tek taşını ver..daha sonra Mission Complete =)
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 resim çizmek ya da birşey bestelemek gibi bir yeteneğin varsa onu kullanarak birşeyler yap derim. eğer seni gerçekten seviyorsa ona yaptığın hediyeyi ona alacağın bir hediyeden daha çok seveceğini düşünüyorum. ben genelde birşeyler yapmak, resim çizmek vs gibi şeyleri tercih ederim parfüm vs gibi şeyler daha özel olmayan günlerde hediye olarak alınabilir belki... bir de tabi arkadaşların dediği gibi güzel bir yerde yemek yemek de iyi bir seçenek
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Resim çizmek değilde birşey bestelemek olayını yapma şansım var.Bu düşünülebilir. Hediye olayıda lanet birşey,ben özel olmayan günlerde hediye almayı daha çok seviyorum mesela ama doğum gününü hediyesiz geçirmekte bir abes kaçıyor. Yemek olayına dair bir plan program içerisine gireyim. Bu atraksiyon bazındaki önerileri daha sadeleştirmeliyiz.Ne ben ne de o böyle janjanlı şeylerden hoşlanmıyoruz.Gerçi her kız dışardan belli etmesede bu tip şeylere bir eğilim gösterir,hoşlanır falan ama:)
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ardeth said: resim çizmek ya da birşey bestelemek gibi bir yeteneğin varsa onu kullanarak birşeyler yap derim. eğer seni gerçekten seviyorsa ona yaptığın hediyeyi ona alacağın bir hediyeden daha çok seveceğini düşünüyorum. ben genelde birşeyler yapmak, resim çizmek vs gibi şeyleri tercih ederim parfüm vs gibi şeyler daha özel olmayan günlerde hediye olarak alınabilir belki... bir de tabi arkadaşların dediği gibi güzel bir yerde yemek yemek de iyi bir seçenek O kadar hediye aldım, Ardeth in dediği gibi kendi yaptığım/ürettiğim şeylerin yerini tutmadı. Güzel bir yemek iyi olur gözden geçir bence..
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ha bir de kimse dememiş. mind blowing sex en güzel hediye. ashahadsf.
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ellerimle kendi halimce güzel bir şeyler yapıp hediye debilirim,hani güvenirim kendime becerebilirim fakat beğenmezse diye korkuyorum. Bana sevinmiş gibi görünüpte içinden hoşnut olmadığını anlarsam çok üzülürüm ki anlarımda. Yemek işi olmazsa olmaz oldu sanırım:) Theridone sen ne yapmıştın?
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Bleda said: Tarak. Sly-one tarak neyle kafiye yapıor düşünsene. Yani senden önce teklif ettim ben asdasd.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 aynı şey değil ki. tarak sarıkla kafiye yapıyor bilemedim.
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 sana şöyle diyeyim 4 harfli zengin kafiye yapıor tarak.
solaris777 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 tavsiyelerim: - moda sahilinde iki bira. - 4 ila 6 satırlık bir şiir (aşk-sevgi kelimelerini kullanma biraz orjinal ol) - hediye için: http://www.bunlardanistiyorum.com/ - bide şey. abartma.
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Verdiğin siteden kendime birçok şey alabilirim heralde:)
Öne çıkan mesajlar