Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ahada burada. Back to the future serisi falan gösterilicekmiş ehe :D ŞUBAT BOYUNCA İZLEYECEĞİNİZ FİLMLER: Pazartesi 22:00 - Gişe Filmleri Kuşağı * 4 Şubat Pazartesi - I Know What You Did Last Summer (Ne Yaptığını Biliyorum) * 11 Şubat Pazartesi - Still Know What You Did Last Summer (Ne Yaptığını Hala Biliyorum) * 18 Şubat Pazartesi - Crouching Tiger Hidden Dragon (Kaplan ve Ejderha) * 25 Şubat Pazartesi - Gothika Salı 22:00 - Romantik Salı Kuşağı * 5 Şubat Salı - I’m Crazy About Iris Blond (Iris Blond’a Bayılıyorum) * 12 Şubat Salı - My Best Friend’s Wedding (En İyi Arkadaşım Evleniyor) * 19 Şubat Salı - As Good As It Gets (Benden Bu Kadar) * 26 Şubat Salı - Maid In Manhattan (Aşk Masalı) Çarşamba 22:00 - Dünya Sineması Kuşağı * 6 Şubat Salı - Smoke (Duman) * 13 Şubat Salı - Blue In The Face (Karanlık Sokaklar) * 20 Şubat Salı - Dear Diary (Sevgili Günlüğüm) * 27 Şubat Salı - Central Station (Merkez İstasyonu) Perşembe 22:00 - Bilim Kurgu Kuşağı * 7 Şubat Perşembe - Back To The Future (Geleceğe Dönüş) * 14 Şubat Perşembe - Back To The Future 2 (Geleceğe Dönüş) * 21 Şubat Perşembe - Back To The Future 3 (Geleceğe Dönüş) * 28 Şubat Perşembe - Terminatör 3 Pazar 20:00 ve 22:00 - TV’de DVD Filmi Kuşağı * 3 Şubat Pazar - Daddy Day Care (Afacanlar Yuvada) * 3 Şubat Pazar - Panic Room (Panik Odası) * 10 Şubat Pazar - Mona Lisa Smile (Mona Lisa Gülüşü) * 10 Şubat Pazar - Tailor Of Panama (Panama Terzisi) * 17 Şubat Pazar - Munich (Münih) * 24 Şubat Pazar - Patriot (Vatansever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 gişe filmleri ve romantik salı ile cnbce benim gözümde değer kaybetti. onun yerinde iskandinav sineması ve uzakdoğu kuşağı olabilirdi. tvde dvd kuşağında da çok dandik filmler var bu ay nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bariz bir şekilde popülist davranmışlar da, bu iyi mi olmuş kötü mü olmuş henüz karar veremedim. haneke vs. filmleri yerine sürekli bunları yapacaklarsa digitürk sinmema kuşağı var sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bi tek bilimkurgu kuşağı ilgimi çekti yine izlerim ben back to the future serisini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bilim kurgu kuşağı imba olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ben de ordan gaza geldim zaten :) tv izlemiyorum haberim yoktu sürekli böle sinema kuşaa yaptıklarından asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ZaugnaKhaldun said: haneke vs. filmleri yerine sürekli bunları yapacaklarsa digitürk sinmema kuşağı var sorry. Filmler başarısız ama Haneke falan izlemekten iyidir shdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ZaugnaKhaldun said: bariz bir şekilde popülist davranmışlar da, bu iyi mi olmuş kötü mü olmuş henüz karar veremedim. haneke vs. filmleri yerine sürekli bunları yapacaklarsa digitürk sinmema kuşağı var sorry. +1 ben sadece tailor of panama'ya sevinebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ben patriot ı da özlemiştim aslında. ama evet çizgilerini bozmasalar daha iyi dicem de, pazar sineması kuşağı diye bi ekleme olmuş işte dizilerin boşluğunu doldurmak için, iyi düşünmüşler yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 burtonesk said: ZaugnaKhaldun said: bariz bir şekilde popülist davranmışlar da, bu iyi mi olmuş kötü mü olmuş henüz karar veremedim. haneke vs. filmleri yerine sürekli bunları yapacaklarsa digitürk sinmema kuşağı var sorry. +1 ben sadece tailor of panama'ya sevinebildim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar