Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Yaf yeni xp kurdum her bişi ufacık minnacık simgeler yazılar falan ne yapmam lazım çözünürlüğü artırrdım düşürdüm hiç bişi farketmedi... Ne yapsam ne etsemde gözlerimi bu beladan kurtarsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 burda öyle değil. burda herşey büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Sly-One said: burda öyle değil. burda herşey büyük. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 çözünürlüğü düşürünce büyür bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 burda da büyük herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Chemical said: burda da büyük herşey şakamınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ben değilim sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Simdi sen niye insanlar boyle mesajlar yaziyo diyosundur... Kucuk relatif bir terim. Ne kadar kucuk? Kucuk oldugunu nerden biliyosun vs. vs. bi yigin soru geliyo. En iyisi sen SS al, onu koy buraya. Biz de bakip bi seye benzetelim yoksa sen zor anlatican gibi gozukuyo, cimbizla laf almayalim agzindan. Verdigin bilgi cok az. XP'yi yukleme sayisi insanlarin heralde sayisizdir, sahsen ben saymadim, anlattigin gibi bi sorun hic olmadi. Bu durumda sorulacak en mantikli soru, 1) XP kurduguna emin misin? 2) Orjinal mi? 3) Daha fazla bilgi gerek zira kurulumunudan hemen sonra sorunla karsilastigim hic olmadi. Belki bi virus girmis olabilir, anti-virus programi var mi? 4) arkadas zaten soylemis, cozunurluk diye, ancak sen bu bi sey degistirmiyo demissin, bana fazla yapilacak bi sey yokmus gibi geldi. Tekrar format atmayi deneyebilirsin mesela, madem yeni yukledin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Hayır şimdi insanlar buraya neden böle yazıyor demem gayet normal. Tamam eyvallah biraz bici bici yazdım yazıyıda onnarında böle çattanak suyusunu çıkarma olayı bi garibime gitti. Efenim sorularına gelince ss alıp koyuyorum birazdan madem öle diyosunuzda hani yazdığım üç satır şeyde karmakarışıkta olsa birşeyler ifade ediyo. Simgeler ufak ne demek? Yazılar ufak ne demek anlaşılır sanırsam. Xp yüklediğime eminim neden aptal sarışın soruları soruyosun bana(no offence)? Onuda geçtim orjinalmi ne demek :D Tabikide deil. Bi soru daha vardı onu hatırlamak bile istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Cok sacma bi cevap vermissin. Insanlarin dalga gecmesini haketmissin adeta. Benim win'im orjinal, antivirus programim da yuklu degil. Ama seninki gibi bir sorunla da hayatim boyunca karsilasmadim. Yaptigin esekligin farkindasin di mi? Insanlar tenezzul bile etmezken adam yerine koyup cevap verdim, sense dalga geciyosun... Aptal sarisin sorulari diye nitelemen ise ayrica garibime gitti. Her insan hata yapabilir ki orjinal win kullanmayarak en buyuklerinden birini yapmissin. Ama tabi ben asil sormak istedigimi soramamisim. XP'nin de bircok surumu cikti. Ekstra programlarla birlikte gelen setup'lari var. sen bunlardan birini mi kurmaya calisiyosun yoksa orjinal haliyle mi? Tabi bu noktadan sonra bi sey farketmez. Git orjinal windows al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar