kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 cavanagh said: ayrıca çok da efendi bir sporcu olduğu için seviyoruz, anıyoruz ve anmaya da devam edeceğiz allah rahmet eylesin... sergende çok efendidir sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Galatasaray'lıyım ve Metin Oktay'ı çok severim harbi kraldır şöledir böledir, ama ben Metin Oktay'In hakkaten bu kadar efsena bi adam olmadığına inanıyorum İngilizlerin George Best'i dünyanın en iyi futbolcusu diyip ona tapmaları futbollarında göze batan bi iyi adam daha çıkmamış olmasıdır, aynı mantık ile Gs'de Metin Oktay dışında belirgin bi yıldız çıkaramdıgı için çok daha büyük bi deger ve erişilmez bi oyuncu, Türk futbolunun ilahıdır falan filan diye bi hale sokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 kermit said: cavanagh said: ayrıca çok da efendi bir sporcu olduğu için seviyoruz, anıyoruz ve anmaya da devam edeceğiz allah rahmet eylesin... sergende çok efendidir sadasd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 vay anasını iyice manyamışınız be siz. bi allah rahmet eylesin diyemediniz yani helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 tellos said: Gs'de Metin Oktay dışında belirgin bi yıldız çıkaramdıgı için çok daha büyük bi deger ve erişilmez bi oyuncu o_O .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 toggie said: vay anasını iyice manyamışınız be siz. bi allah rahmet eylesin diyemediniz yani helal. vay anasını değil ben yuh , oha v.s diyorum. bu kadar çekememezlik olamaz , bu derece düşmanca ve bilgisizce de tavır takınılamaz . adamın içinden gelmiş bir şey açmış . tarif edemiyorum burdaki takışmaları artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ölmüş gitmiş o orda hurilere atıyordur golleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Al bir de buradan yak. =) Ne insanlar var. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar